Videoyap Gibi Bir Bot Nasıl Yazılır

mustafakulaoglu

Kayıtlı Üye
Herkese Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar

Videoyap Sadece Bir Örnektir Başka Vir Art niyetim yoktur Sistemi Güzel olduğu için videoyap yazdım

Gogglede o kadar araştırma yaptım kesin net bir cevap bulamadım
Arkadaşlar Videoyap Gibi Bir Bot Nasıl Yazılır
bunu Sorma sebebim kendime ait bir bot sitesi yapmak kullanmak sorunlar çıkmaya başladı

bir yakınımın yazılım şirketi var onlara müracat etmeden bilgi alayım diye soruyorum

Bana Yardımcı Olacak arkadaşları cevaplarını bekliyorum

Son düzenleme:
hocam yanlış anlamada okadar basit olsa forumda okadar coder varki yapabilcek google uğraşmak güncellemeleriyle emin ol verdiğin para azmış dersiniz

dostum ileri düzel php bilmen lazım. google api'yi de çok iyi bilmen gerek. Ayrıca sıfırdan yazmak en az 1 ayını alır. bir ayda spamla kazanacağın parayla 10 tane daha bot alırsın. bot fiyatları bence uygun. Ayrıca güncelleme,seo hizmetleri de iyi. kısaca yazılmışı varken zaman+maliyet açısından hep karda olursun botlar ile.

web dilleri diye tabir edilen programlama dillerini araştır. Html-Php-Css gibi.

Herkese Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar

Gogglede o kadar araştırma yaptım kesin net bir cevap bulamadım
Arkadaşlar Videoyap Gibi Bir Bot Nasıl Yazılır
bunu Sorma sebebim kendime ait bir bot sitesi yapmak kullanmak bot fiyatları gün gectikçe pahalılaşmaya başladı ve sorunlar çıkmaya başladı

Bana Yardımcı Olacak arkadaşları cevaplarını bekliyorum

bot programı yazacak isen bir kere kesinlikle sunucun linux tabanlı olsun linux programlarını php ile rahatlıkla kullanabilirsin ayrıca google developers sitesine bakmanı öneririm orada örnek kodlar bulabilirsin iyi php bilgin var ise linux'a hakimsen ve sabırlı biriysen bence bir bot yazarsın ;)

bir yakınımın yazılım şirketi var onlara müracat etmeden bilgi alayım diye soruyorum benki bu iş profesyonelleşebilirde

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gibi yıllarını php öğrenmek için harcamalısın ve çok tecrübe sahibi olmalısın.

Bana göre hiç bilgisi olmayan birinin videoyap gibi bot yapması imkansız gibi birşey yıllarını alır yani kısacası yani uğraşmana değmez , al bir videoyap keyfine bak :)

bu sadece bilgiyle alakalı birşey değil. deneyimle de alakalı birşey. yalnız başına altından kalkabileceğini düşünmüyorum

Daha nasıl yazıldığını bilmiyorsunuz ki yazacaksınız 40 fırın ekmek yemeniz lazım daha.

orta seviye php bilgisi ile yazılabilir ancak bu işte deneyim şart

Mesele php bilmek değildir, nice php yazan arkadaşlar var kendi başına 1 adım yol alamayan. Kod bilmek evet önemlidir ama algoritma bilmiyorsanız hiç bir işe yaramaz.

Dahada basitleştirecek olursak bir bina yapıcaksınız tür ekipmanlar var ama siz proje okumayı bilmiyorsunuz. Ozaman malesef hiçbirşey yapamazsınız.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Kendin programlama bilmiosan sadece o botu guncelletmen bi tane videoyap almandan fazla olur :D

hocam yazdıracaksanız render için ffmpeg konusuna baksın youtube data api v3 kısmına baksın

bak-bunu-burdan-alin-capsi.jpeg

:) Sence bu sorunun cevabını verebilecek insanlar bu forumda olmuş olsaydı kendilerine bot yazmazlarmıydı? Yanlış anlama arkadaşım bazen harbiden garip garip sorular soruyorsunuz ha..

Hiç bir şey bilmeden etmeden bot yazmak. :) Vallahi bu forum beni bazen hem düşündürüyor hem güldürüyor hem kızdırıyor. :)

videoyap gibi bir bot yok ve hiç bir bilgin olmadn onun gibisini yazmaya kalkıyorsun hocam al bir bot yoluna devam et :)

api ye hakim bir botu kurumsal bir firmada yazdırcak olsan alacagın minimum fiyat 20 30 bin lira olur güncellemeler hariç, ne öğrenmek gerek kendim yaparmiyim diye soruyosan kendinle çelişirsin bottan şikayetcisin fiyatından şikayetcisin daha program nasıl yazıldıgını bilmeden mevcut botlardan daha stabilini yazacağini düşünmek hayal ürünüdür ama sorun genede cevapsiz kalmasin öğrenmen gerekenler linüx,php,ffmpeg api, google api, crawling ve scraping işlemleri ha birde bunlari öğrenmekle bu iş gene yapilmaz tecrube etmek gerek
45

fiyatlar pahalaştı diye bot yazdırcaksın.Kendin kodlama bilmediğin belli.Başkasına kodlatıcaksın mecbur ve o parayı bota versen ömür boyu kullanırsın zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri