Videoyap kullanıcıları bu konu altında BİRLEŞELİM!!!
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ŞABLONA UYGUN YORUM YAZ!!!
Selamların en güzeli üzerinize olsun Ytpara'ya ve Videoyap'a gönül vermiş dostlarım.
Birçok Videoyap kullanıcısının kanalı yakın zamanda kapandı. Sebebi @Web_Scripti tarafından açıklandı. Benim bot sahibine güvenim daima sonsuz arkadaşlar. Ben kanal kapanma sebebine girmeyecem. Burda kimseyide eleştirmeyecem. Sizdende lütfen bu konuda duyarlı olamınızı istiyorum. Ve artık adam akıllı bir karar varıp, kanal kapanlarının önüne geçmenin bir yolunu bulmamız gerekiyor.
Bu konu altında sadece @Web_Scripti arkadaşımıza yardımcı olmak ve kendi çıkarlarımıza yardımcı olmak adına yorumlar yapalım istiyorum.
Arkadaşlar sizlerden isteğim kanal kapanma olayı yaşandıktan sonra açtığınız kanalların ne kadar süre ayakta kaldığını belirten yorumlar yapmanızdır. Aşağıdaki gibi soru cevap şeklinde yorumlarda bulunursak ortak karara varabiliriz. Ve herkes böylece kendi çapında önlemini almış olur.
Lütfen bu kalıbı kullanarak konuya katkı sağlayalım!!!
0)Bir gün içerisinde kaç kanal açtınız?
CEVAP:sadece 1 adet
1)Kanal açılma tarihi? Ve Saati
CEVAP:18/05/2014 Saat:18:00 civarı açıldı
2)Doğrulama yönteminiz?
CEVAP:3CX
3)Kanala kaç video attınız?
CEVAP:100
4)Uyguladığınız yöntem?
CEVAP:Ünlem geç sistemi aktif. Bütün videoları yükletiyorum. Tüm işlemlerden sonra para kazanmasını açıyorum. Bu sürede otamatik kontrol kapalı. Videoları 3er dakika aralıklarla yüklettim. En sonunda otamatik kontrole alıyorum.
5)Telif aldınızmı? Dünya geneli? V.S
CEVAP: Hayır
6)Kaç tane sağlam video kaldı? Tüm telifliler ve Ünlemliler silindikten sonra?
CEVAP:45
7)Hesap açarken ve kanal açarken devamlı aynı ipli internetimi kullanıyorsunuz?
CEVAP:Daha önce aynı interneti kullanıyordum. Ve çok kısa sürede açtığım kanallar kapanıyordu. Bu sefer denemek için farklı ip kullanıyorum.
8)Devamlı aynı bilgisayarımı kullanıyormusunuz?
CEVAP:Bu sefer denemek için farklı bilgisayar ve internet kullanıldı.
9)Sonuç?
CEVAP:Kanal içerisinde 45 video ile hala ayakta.
10)Buraya kadar olan yorumu 19/05/2014 saat:13:50 da yazmış bulunuyorum.
11)Kanal Kapandı!!! Peki ne zaman?
CEVAP:Yorum düzenleme tarihi:XX/XX/XXXX, saati:XX/XX tarihinde kanal kapandı!!!
Arkadaşlar Kanalınız yorumu yaptıktan ne kadar süre sonra kapanırsa kapansın lütfen yaptınız yorumu bulup düzenleyerek belirtin. Yeni yorum yazarak belirtirseniz karma karışık bir düzen çıkar.
Teşekkürler
Arkadaşlar eklemek istediğiniz başka soru cevap varsa ekleyeyim.!
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ŞABLONA UYGUN YORUM YAZ!!!
Selamların en güzeli üzerinize olsun Ytpara'ya ve Videoyap'a gönül vermiş dostlarım.
Birçok Videoyap kullanıcısının kanalı yakın zamanda kapandı. Sebebi @Web_Scripti tarafından açıklandı. Benim bot sahibine güvenim daima sonsuz arkadaşlar. Ben kanal kapanma sebebine girmeyecem. Burda kimseyide eleştirmeyecem. Sizdende lütfen bu konuda duyarlı olamınızı istiyorum. Ve artık adam akıllı bir karar varıp, kanal kapanlarının önüne geçmenin bir yolunu bulmamız gerekiyor.
Bu konu altında sadece @Web_Scripti arkadaşımıza yardımcı olmak ve kendi çıkarlarımıza yardımcı olmak adına yorumlar yapalım istiyorum.
Arkadaşlar sizlerden isteğim kanal kapanma olayı yaşandıktan sonra açtığınız kanalların ne kadar süre ayakta kaldığını belirten yorumlar yapmanızdır. Aşağıdaki gibi soru cevap şeklinde yorumlarda bulunursak ortak karara varabiliriz. Ve herkes böylece kendi çapında önlemini almış olur.
Lütfen bu kalıbı kullanarak konuya katkı sağlayalım!!!
0)Bir gün içerisinde kaç kanal açtınız?
CEVAP:sadece 1 adet
1)Kanal açılma tarihi? Ve Saati
CEVAP:18/05/2014 Saat:18:00 civarı açıldı
2)Doğrulama yönteminiz?
CEVAP:3CX
3)Kanala kaç video attınız?
CEVAP:100
4)Uyguladığınız yöntem?
CEVAP:Ünlem geç sistemi aktif. Bütün videoları yükletiyorum. Tüm işlemlerden sonra para kazanmasını açıyorum. Bu sürede otamatik kontrol kapalı. Videoları 3er dakika aralıklarla yüklettim. En sonunda otamatik kontrole alıyorum.
5)Telif aldınızmı? Dünya geneli? V.S
CEVAP: Hayır
6)Kaç tane sağlam video kaldı? Tüm telifliler ve Ünlemliler silindikten sonra?
CEVAP:45
7)Hesap açarken ve kanal açarken devamlı aynı ipli internetimi kullanıyorsunuz?
CEVAP:Daha önce aynı interneti kullanıyordum. Ve çok kısa sürede açtığım kanallar kapanıyordu. Bu sefer denemek için farklı ip kullanıyorum.
8)Devamlı aynı bilgisayarımı kullanıyormusunuz?
CEVAP:Bu sefer denemek için farklı bilgisayar ve internet kullanıldı.
9)Sonuç?
CEVAP:Kanal içerisinde 45 video ile hala ayakta.
10)Buraya kadar olan yorumu 19/05/2014 saat:13:50 da yazmış bulunuyorum.
11)Kanal Kapandı!!! Peki ne zaman?
CEVAP:Yorum düzenleme tarihi:XX/XX/XXXX, saati:XX/XX tarihinde kanal kapandı!!!
Arkadaşlar Kanalınız yorumu yaptıktan ne kadar süre sonra kapanırsa kapansın lütfen yaptınız yorumu bulup düzenleyerek belirtin. Yeni yorum yazarak belirtirseniz karma karışık bir düzen çıkar.
Teşekkürler
Arkadaşlar eklemek istediğiniz başka soru cevap varsa ekleyeyim.!