Videoyap otomatik token veren program?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

elsaati

Kayıtlı Üye
Videoyap her kanala otomatik token alan bu işlemleri yapan bir bot ortalama kaç tlye mal olur?Merakımdan soruyorum.Almıyacağım.

Bunu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin videoyapa entegre etmesi lazım diye düşünüyorum.

boyle bir bot yazan olursa bende talibim, ancak token vermis sanıp vermeme problemini de cozmeli

Her farklı tokeni güvenli olsun diye alıyorsunuz fakat oto token alabilmesi icin yazılımın sizin mail hesabınıza girmesi gerekiyor.Bu da risk demektir.
En iyisi manuel almak, zor ama en saglamı bu sekilde suan.

Aklimda bir sey var ama bakalim hayirlisi :)

Telefondan gönderildi...

yakında otomatik ödeme talebinde bulunan bot arayacak millet :D

yutup.org sahibi [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hakan abinin botunda mevcuttu bu islem bi gorusmenizi oneririm

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

yutup.org sahibi [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hakan abinin botunda mevcuttu bu islem bi gorusmenizi oneririm

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:44 ----------

gerçekten talep varsa programı yazabilirim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kaynak kodlarınıda size gönderirim güven açısından inceler kabul görürse kullanıma surar. İstekler doğrultusunda yazabilirim

gerçekten talep varsa programı yazabilirim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kaynak kodlarınıda size gönderirim güven açısından inceler kabul görürse kullanıma surar. İstekler doğrultusunda yazabilirim

Fiyati kac tl olur hocam?Ozellikleri nasil olur bir de ?

sadece token verip bota ekleme işlemiyse moximum ederi 50 dir
19

Anladim hocam.Benim tek istegim.Ben tarayiciyi kanali aciyim her seyi manuel yapayim bot sadece token alsin ve bilgileri metin belgesine kaydetsin.Bot sadece bunu yapsin yeter.Bu sorulari su anlik merakimdan soruyorum su anda aklimda alma dusuncesi yok.Etraftan fikir topluyorum yani.

Bende full otomatik videoyap botu mevcut. 25 kanala token verip url unu yazdığın 25 kanalı kopyalıyor. Kafamda fiyat yok. Skype ekleyip aklınızdaki fiyatı söylerseniz ayarlarız [emoji106] skype : ytpara.counter

Bende full otomatik videoyap botu mevcut. 25 kanala token verip yazdığın 25 kanalı kopyalıyor. Kafamda fiyat yok. Skype ekleyip aklınızdaki fiyatı söylerseniz ayarlarız [emoji106] skype : ytpara.counter
Anladim hocam.Bu hafta icinde sizi ekliyim ben.Hafta sonu falan konusursak iyi olur :)Bol kazançlar.

Anladim hocam.Benim tek istegim.Ben tarayiciyi kanali aciyim her seyi manuel yapayim bot sadece token alsin ve bilgileri metin belgesine kaydetsin.Bot sadece bunu yapsin yeter.Bu sorulari su anlik merakimdan soruyorum su anda aklimda alma dusuncesi yok.Etraftan fikir topluyorum yani.
anladim ben videoyap kullanmiyorum ama zor bişey değil boş vaktimde ücretsiz yapip paylaşılabilir talep gelirse
51

Aslında kolayca yazılır. yani yazdıktan sonra kodları yönetime gösteririm. eğer onay verirlerse staışa sunarım. siz sadece hesap bilgilerinizi programa girersiniz. program otomatik olarak bulur.

Fiyati kac tl olur hocam?Ozellikleri nasil olur bir de ?

hocam fiyat sorun değil katkı olsun diye yazabilirim yani . önemli olan [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam isteyim olup olamıcağnı yazmalı yoksa yazar gönderirim kontrol eder kaynak kodlarını . özellikler içinse bir konu açarız dileyen konunun altına yazar hangi özellikelr olması gerektiğini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri