arkadaşlar merhaba
vds den spam yapıyorum günde bir kanal gibi henüz. vds ye daha fazla para vermek istemiyorum şu aşamada, çünkü aldığım para vds yi bile karsılamadı henuz
biraz tecrüe kazanmak için videoyap alıp denemek istiyorum. fakat videoyaptan cidden kazanan var mı? şuan ki hedefim aylık 500-600 liraya çıkarabilmek. sonra tabi arttırmak isterim.
sizce videoyap ile bunu sağlayabilmek ne kadar mümkün?
hem şu avantajını düşünüyorum, en üşengeç bir insanım bu aralar hele hiç çalışasım yok, kanallar buluyorum ama vds ye indir, yükle, partnere bağla vs.vs zor geliyor üşengeçliğimden. bot bu açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum, kanal linkini ver kopyalasın.
1 sorum olacak
VİDEOYAPTAN NASIL KAZANIRIM?
vds den spam yapıyorum günde bir kanal gibi henüz. vds ye daha fazla para vermek istemiyorum şu aşamada, çünkü aldığım para vds yi bile karsılamadı henuz
sizce videoyap ile bunu sağlayabilmek ne kadar mümkün?
hem şu avantajını düşünüyorum, en üşengeç bir insanım bu aralar hele hiç çalışasım yok, kanallar buluyorum ama vds ye indir, yükle, partnere bağla vs.vs zor geliyor üşengeçliğimden. bot bu açıdan daha iyi olur diye düşünüyorum, kanal linkini ver kopyalasın.
1 sorum olacak
VİDEOYAPTAN NASIL KAZANIRIM?
Son düzenleme: