Videoyap ve Client Olayları(Toplu Kapanma Yaşayanlara)

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Son 3-4 günde 2 arkadaşın tüm kanalları kapanmış. Şu sıralarda gördüğüm tek kapanma türü diyebilirim. Zaten son 3-4 ayda 10-15 arkadaşın kanalı kapandı ve çözümünü yaptık. Çözümsüz kapanma yoktur. Kanalınız kapanırsa yazın destekden yardımcı oluruz ve kapanma sonrasında %99 yaşamazsınız.

En çok yapılan hatalara kalıcı çözümler

Ortak client kullanmıyorsanız ve tek client üzerinden onlarca kanal bağlıyorsanız bağlamayınız. Clientı açtıgınız hesabın bir youtube kanalı varsa kullanmayınız. Önerim youtube kanalı olmayan gmailden client oluşturmaktır. Ama alt tarafı dikkatli okuyun. Toplu kapanmadan kaçınmanın %100 3 yöntemi mevcuttur.

Farzedelim ki botda 25 tane kanal yapacaksınız. Sonra silip yeniden 25 v.s.

1) Bir client oluşturdunuz, o clientı oluşturdugunuz gmaile ait youtube kanalı bulunmayacak veya bulunsada kullanılmayacak. 4-5 tane youtube kanalına o client üstünden token verebilirsiniz. Çok kötü bir ihtimalle client spame düşerse 4-5 kanalı kapanma ihtimali olabilir. Clientın spame düşme oranı %0.01 dir ama 3-4 kişide gördüm açıkcası. İhtimali sıfıra çekme adına söylüyorum bu yöntemi.

2) Her kanalınıza 1 client ve kanal yapabilirsiniz. Yani clientı açtınız ve kanala token verirken o clientlı hesabın kanalına token verin. Ama diyorum bu sadece clientı açılmış gmail tarafından kullanılacak kanal içindir. Yani; Clientı oluşturdugunuz gmailden sadece o gmailin youtue kanalıan token verin. Bu en güvenli yöntemdir ama çok uğraştırır. Yapan çok az ama ihtimali %0'a indirmek için yapıyorlar.

3) Ortak clientı güvenle kullanabilirsiiz. Hiç bir şekilde toplu kapanması 6 aydır gözükmemiştir(6 ay önce ortak client özelliğini eklemiştim). Güvenilirdir.

4) Ben 6 aydır hiç kapanma yaşamadım sürekli aynı client ile kanallarıma token veririm ve birşey olmuyor demeyin. Birgün bir kanala test olsun diye cok video atarsınız oandaki kanallara değil önceden o client ile yaptıgınız kanallarada bulaşır.

Bir kanalı botdan sildiniz. Artık o kanalınıza token verdiğiniz client spame düşerse kapanır mı? Evet kapanabilir. Bu nedenle botdan kanalınızı sildikten sonra alttaki linkden erişimi iptal ediniz. Client yetkisini o kanalın almış olursunuz. Şahsen bana soracak olursanız ben bir kanalım 200-300 bin hitlere ulaştıgınızda kanalı botdan silerim, sadece kanal takip bölümüne aktararım.

https://security.google.com/settings/security/permissions

Not: Neden client spame düşebilir? Bir client yaptınız ve 10 kanal eklediniz. 1 kanala gidip 3000 videoyu 1 günde bastınız. sadece o kanal kapanmaz şiddetli spam oldugu için kalan 9 kanalıda youtube kapatabilir. Bu şekilde günlük 50-100-200 videodadan fazla basacaksanız bir kanala o kanal için özel bir client yapıp ondan verin.

9. Aydan sonra kapanmamalara karşı verdiğim bu hizmetde şuana kadar 3 arkadaşın kapanmamasını kesememiştim. Bu 3 arkadaşın 2 tanesinkini kestim, 3. arkadaşla ise 9. aydan sonra görüşmedik.

Not 2 : Hepimizin bildiği gibi her youtube kanalınıza bilgisayarınızdan girişte ip değiştirmek ve çerez temizlemek şarttır. İhtimaller ve sonrasında gelicek sıkıntılara karşıdır.

Not 3 : Forumda nadirde olsa biri konu açıyor kanalım kapandı diye bot kullanmışsındır kanal kapatır v.s. yorumları oluyor. Bot kullanmak kanal kapatır mı? Evet, yanlış kullanım kapatır. Bu konuda belki 1000'lerce kişiye destek verdim. Destek isteyen herkes kapanmayı yaşamıyor. Bot kullanmak kolaylık sağlar ama sıfırdan birisi kullanacaksa ve bu tür yazıları bilmiyorsa kapatır kanalını veya kanallarını.

İstatistiklerle Videoyap(24.02.2015)
Sürekli destek bölümümden istatistik sorulduğu için alt bölümü küçük olarak yazıyorum. Dileyen kişi büyültebilir.
Sistemde Mevcut Kanal Sayısı : 313.686
Sistemde Şuana Kadar Yapılan Kanal Sayısı : 2.690.150
Son 6 Ayda Yapılan Kanal Sayısı : 453.259
Son 6 Ayda Yapılan Kanalların Kapanma Sayısı(Materyal yani 3. şahıs hariç) : 2.164 (%0.04)
Aktif Üye Sayısı : 23.697
Pasif Üye Sayısı : 36.843
Pasif Üyelerin Daha önceden Ücretli Üyelik Kullanma Sayısı : 32.691
Sadece deneme süresi veya girip çıkan üye sayısı : 4.152
Botla Çalıştığı günden bugüne 25'den fazla kanal çalışmış olup 0 kapanma yaşamış üye sayısı : 6.823

Son düzenleme:
Hocam değerli bilgiler için teşekkürler. Şimdiye kadar 25 client oluşturup her cliente en fazla 5 kanal bağladım. O yüzden çok fazla spamdan kanalım gitmedi çok şükür. Her kanal bağladığımda clienti değiştiririm. Tek yaptığım hata kanallarla işim bittikten sonra clientle ilişkisini kesmek olmuş. Sanırım bundan dolayı zaman zaman nedirde olsa spamdan 3-4 kanalım gidiyor. Eğer işi biten kanallarla clientin ilişkisini kesersek bu sorunuda çözmüş oluruz.. Teşekkürler..

Sormak istediğim bir konu var hocam. Clienti değiştirdiğimiz gibi apiyide değiştirmemiz mümkün değil mi? Eğer öyle olursa daha garnti olmazmı? Yani zaman zaman apiyi değiştiriyorum ama aynı anda 2-3 adet api ile işlem yapılamıyor sanırım yada ben yanlış hatırlıyorum..

Aynı client üzerinden 2den fazla kanala aynı anda yükleme yapılmaması nacizane tavsiyemdir. Client havuzu kesinlikle bu konuda doğru bir uygulama. Bir de aynı clientin aynı server üzerinden sürekli kullanımı etkili olacaktır. Örneğin GB serverina 1 client usa servera 1 client.
1 aydır falan kullanamamistim videoyap şu an aktif donus yaptım 1 ayda bile dünya kadar yenilik gelmiş :)

Önerim youtube kanalı olmayan gmailden client oluşturmaktır.
peki kanal spamdan kapanmışsa yani gmaili duruyorsa ama youtube aktif değilse ? bu kanaldan almak sorun olurmu client

spamdan kapanma %0 hocam. sadece flagtan kapanıyor onun da çözümü yok heralde

peki kanal spamdan kapanmışsa yani gmaili duruyorsa ama youtube aktif değilse ? bu kanaldan almak sorun olurmu client

:) O kafadan sorun zaten.. Üstad yazmış yukarıda zaten. Spamdan kapanmış bir hesabın clientine bağlamak intihar gibi bir şey olur..

:) O kafadan sorun zaten.. Üstad yazmış yukarıda zaten. Spamdan kapanmış bir hesabın clientine bağlamak intihar gibi bir şey olur..

benim var öyle bir clientim 7 aydır aktif kanallarım var o clientten :D

bu ay 10 11 kanalım spamdan gitti 2-5 5-8 dakika arayla yaptığım halde

100 kanal yaptım ortalama 1 ay içinde 5 tane anca kapanma yaşadım tek sorunum ünlem olayı arttı şu gunlerde farklı kanallarda denedim yine aynı ünlem geç 2 + süre % 90 yapıyorum yarı yarıya dolar yanıyor buna çözüm olsa tadından yenmeyek bu arada 2 gun once 400 video attım kanala hala kapanmadı benım tek sorunum unlem [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] vdsli olan videoyap kullansak yinemi aynı olur aceba çerçeve + süre yapsak hepsi dolar yanarmı aceba

100 kanal yaptım ortalama 1 ay içinde 5 tane anca kapanma yaşadım tek sorunum ünlem olayı arttı şu gunlerde farklı kanallarda denedim yine aynı ünlem geç 2 + süre % 90 yapıyorum yarı yarıya dolar yanıyor buna çözüm olsa tadından yenmeyek bu arada 2 gun once 400 video attım kanala hala kapanmadı benım tek sorunum unlem [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] vdsli olan videoyap kullansak yinemi aynı olur aceba çerçeve + süre yapsak hepsi dolar yanarmı aceba

yeni olarak eklenen eşleşen geçme %50 yi bi dene hocam :)

teşekkürler kardeşim deneyip bakıcam inşallah olumlu olur olumlu olursa süper benim için para banyosu yaparım artık :)

kanala kendi mailinden client verdim,apisini de kendi mailinden alıp yazdım.çerezleri silmedim.100er video yükledim.sonrasında para kazanmaları,reklamları açıp kanalla işim bittiğinde kanalı bottan sildim.mail ayarlarındaki bota izin verdiğim yerden de bot bağlantısını kaldırdım.kanalla işim bitti.kapanma yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Bana göre çok önemli bir ayrıntı daha var....
Özelikle topluluktan dolayı toplu kapanmalara zemin hazırlıyor.

Satın aldığımız kanallarla ilgili.

Genelde bir kişiden toplu alınan kanallar, ayrı ip ile açılmış ve hatta temizlik vs yapılarak açılmış olsalarda sonuçta aynı lokasyondan ve çoğunlukla aynı gün veya saatlerde açılmış kanallar oluyor.

Aslında bu durum google ın kanalları tespit etmesi için çok açık bir ipucudur.

Kanalalsat a yeni bir havuz sistemi getirin.
Kapanma oranı en düşük satıcılara ait hesapları bir havuzda toplasın,
Açlıma tarihleri ve lokasyonları birbiri ile çakışmayacak biçimde hesapları listelesin.
10 luk 20 lik gruplar halinde satışa çıkartsın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şimdi benim bi 50 kanal aynı client id ile açıldı :) Tek tek token silmek yerine client id hesabını kökünden kaldırsam kurtulurmuyum bundan çünkü spam'e girmiş olma ihtimalim var, kanal izlenmeye başlayınca spamden kapanıyor. :)

Benim destekteki yazımdan sonra mı yazma gereği duydunuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri