Sence ticari amaçlı olan spin sistemleri satan sitelerin neden bu kadar ziyaretçisi var? Spin sistemleri o kadar iyi özgünleştiriyor ve üstünede metinle alakalı 7-8 resim altına koyuyor(her seferinde farklı ilgili resimler). Ortaya benim bile anlıyamayacağım özgünlükte bir makale çıkıyor. Google cümleleri arıyorsun hiç aynısı yok. Bir bakıyordun ki hitler blogda patlamış gitmiş. Bilen yapıyor hocam, emin ol her kazanç sağlayan yerin spami vardır. Blog işinde özgün olduğuna sen bile inandıktan sonra google da inanır. Ama sen düz olarak kopyala yaparsan blogda onun sonu hüsrana dönebilir. Tabiki tam özgün daha iyidir, ama bana bu forumda göster hocam en iyi özgüncü kaç para kazandı bu ay? ben eminim ki en iyi 50 spamci en iyi özgüncünün üstünde kazanmıştır. Forumda yazılanlara kulak asma, forumda yazılan paylaşılanlar hiç bir zaman kazanç üstüne gövde gösteri üstüne olmadı. birisi teşekkürler ev aldım diye konu açsa 500 kişi pm atıyor adama. Artık hangi spamci birşey paylaşoyor ki. Blog olayına gelince çalışan şuanda çok az var. Ama ben görüyorum ki günde 10k ziyaretçileri deviren spam bloglar var. Sen görsen o blogları dersin ki adam harbi uğraşmış. Halbuki 3 tuşa bastı. Bn botumu önermiyorum bende spin apisi kullanıyorum, bot almayın gidin spinnerchief den hesap al kendin dene hit yapıyormusun yapmıyormusun. Yapılan içerikler özgün oluyor mu olmuyor mu bak hocam. Eskidendi alakasız şekilde spin etme olayları. Artık yapay zeka çok ilerledi.
Google algoritması için önemli olan şey ziyaretçi geldiğinde sitede kalma süresidir. Siteden hemen cıkma oranı yüksekse o iş tutmaz değilse tutar. Yapılan içerik kopya olduğuna sen bile anlamıyorsan ban olayı imkansızdır.
Belkide benim tecrübelerimden fazla tecrübeye sahipsin, fakat ben konuşmalarımı üyelerimdeki istatistiklere göre yapıyorum.
Estağfurullah hocam kimse kimseden fazla şey bilmiyor kalkıp ben sizden daha çok biliyorum veya daha çok tecrübeliyim dersem burada başka üyelerin birbirine sık sık yaptıkları gibi hadsizlik ve saygısızlık yapmış olurum. Bu tarz davranışlarda bizim kalitemize kişiliğimize yakışmaz. Ben size yeni bir bot çeşidi olarak başka bir konu önermiştim video siteleriyle ilgili bilmiyorum hatırlıyor musunuz o konuyu araştırıp geri dönüş yapıcam demiştiniz fırsat bulabildiniz mi araştırmaya ilgilenecek misiniz benim size bahsettiğim bot konusuyla acaba