Arkadaşlar çok sıkışığım ve bu işten elimi çekiyorum artık seneye kpss var maliye bülümü öğrencisiyim şartlar zor bu durumda Elimde olan her şeyi uygun fiyata veriyorum.
Videoyap botu: Kalan 39 gün toplu video 9777
Yutup.org botu Kalan Zaman : 19 Gün, 13 Saat ---25 tl lik full paket
Vds şu anki değeri 50 tl.
Aşağıdaki linkte firması.
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/49684-her-butceye-uygun-up-down-vds-paketleri.html
5gün falan kullandım.
Vds de +15 onaylı bir kanal var.
Yutup botunda iki kanal var.
Videoyapta bir kanal var dolu.
Kanallarda telif vs sıkıntı olabilir bilmiyorum .
Üç kanalda boş. +15 leri yapılıp token verilmiş kanallar
Bunun yanında PİNSİZ İÇİNDE 135 TL OLAN VE SADECE VERDİĞİM KANALLARIN BAĞLI OLDUĞU GÜNLÜK bu aralar 7TL GETİREN ADSENSEMİ VERİYORUM.
SATMIYORUM YANINDA VERİYORUM.FİYATA ONU KATMIYORUM BİLE ÇÜNKÜ MİKTAR KESİNLEŞMEDİ.

85 Tl ye hepsini veriyorum arkadaşlar . Kanallarda dizi ve show var sorumluluk kabul etmiyorum.
Ödeme paypal değil enpara hesabıma lazım arkadaşlar zaten kartımı yatıracağım.
Arkadaşlar pazarlık yapacak durumda değilim. İsteyen konudan yazabilir sakyalcağım bişey yok.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]a yada [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]dan son isteğimdir.
Aracı olsun. Vds dahil tüm bilgileri Onlara atayım.
Para bana yattığı zamanda onlarda teslim etsin arkadaşa.
Sağlıcakla kalın.
Videoyap botu: Kalan 39 gün toplu video 9777
Yutup.org botu Kalan Zaman : 19 Gün, 13 Saat ---25 tl lik full paket
Vds şu anki değeri 50 tl.
Aşağıdaki linkte firması.
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/49684-her-butceye-uygun-up-down-vds-paketleri.html
5gün falan kullandım.
Vds de +15 onaylı bir kanal var.
Yutup botunda iki kanal var.
Videoyapta bir kanal var dolu.
Kanallarda telif vs sıkıntı olabilir bilmiyorum .
Üç kanalda boş. +15 leri yapılıp token verilmiş kanallar
Bunun yanında PİNSİZ İÇİNDE 135 TL OLAN VE SADECE VERDİĞİM KANALLARIN BAĞLI OLDUĞU GÜNLÜK bu aralar 7TL GETİREN ADSENSEMİ VERİYORUM.
SATMIYORUM YANINDA VERİYORUM.FİYATA ONU KATMIYORUM BİLE ÇÜNKÜ MİKTAR KESİNLEŞMEDİ.

85 Tl ye hepsini veriyorum arkadaşlar . Kanallarda dizi ve show var sorumluluk kabul etmiyorum.
Ödeme paypal değil enpara hesabıma lazım arkadaşlar zaten kartımı yatıracağım.
Arkadaşlar pazarlık yapacak durumda değilim. İsteyen konudan yazabilir sakyalcağım bişey yok.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]a yada [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]dan son isteğimdir.
Aracı olsun. Vds dahil tüm bilgileri Onlara atayım.
Para bana yattığı zamanda onlarda teslim etsin arkadaşa.
Sağlıcakla kalın.
Son düzenleme: