videoyap ?

exellans

Kayıtlı Üye
videoyap sürekli sorun çıkarmaya başladı ne zaman çalışmaya başlayacak ?

yahu şöyle yararlı paylaşımlar yapmayın şimartıyorsunuz bizleri

videoyap sürekli sorun çıkarmaya başladı ne zaman çalışmaya başlayacak ?

Hangi bölümde sıkıntın var? Toplu videosa pasif ettiğim seçenekler ve toplu oto kanal çekme haricinde? Bir dünya bölüm yeni yapıya geçiş yaptırdım bugün sadece bu 2 si kaldı oda bugün bitecek inş.

arkadaslar o hatayi alanlar kanallarim sekmesindeki youtube api alani icin yeni api alsinlar, duzelir

---------- Spam Engelliyici 19:17 ---------- Önceki Mesaj 19:16 ----------

@Web_Scripti bazi kanallari cekerken toplu ozgunlestir butonlari cikmiyor onu da fixler misin?

Özgünleştir diyince mi acaba size o şekilde diyor? Arkadaşın dediği gibi yeni api keyi aldınız mı? videoyap üyeliğiniz eskidir youtube api key değişti tekrardan kanallarım sayfasından alınmasını okuyup api keyinizi yenileyiniz.

iyi çalışmalar

Hocam diger konudada sordum ancak cvp alamadım. Bu yükleme yaptıktan sonra işleme başladı kısmı uzun sürüyo yt de neden olabilir? bilginiz var mı yeni api vs almak mı lazım onunlamı alakalı.tesekkürler

api keyle alakası yok programı incelerseniz işlem yapılmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri