Videoyap

• Kullanıcı Moonlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu bot denemek için aldım içine 4 kanal yerleştirdim Clint id filan bilmiyorum.
Videoları yükledim 4 kanalda 1 hafta sonra kapandı acaba ben nerde yanlış yaptım

Nasıl yani? Client id olmadan mı kanal açtın?

Nasıl yani? Client id olmadan mı kanal açtın?

Clint id ne işe yarıyor bilmiyorum , videoyap programında id clint girin dedi yeni mailler açtım girdim sonra başka mailli kanaları bagladım programa dün akşam tüm kanallarim kapanmış

Merhaba arkadaşlar bu bot denemek için aldım içine 4 kanal yerleştirdim Clint id filan bilmiyorum.
Videoları yükledim 4 kanalda 1 hafta sonra kapandı acaba ben nerde yanlış yaptım

Tokenı silmediysen kapanmıştır.

---------- Spam Engelliyici 11:05 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

Bunu kastediyorum Moonlife:

Tokenı silmediysen kapanmıştır.

---------- Spam Engelliyici 11:05 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

Bunu kastediyorum Moonlife:

Bunu nasıl silecegiz ki kardeşim? Birde niçin silecegiz hep bilmedigim terimler var anlamadım cogunu

Bunu nasıl silecegiz ki kardeşim? Birde niçin silecegiz hep bilmedigim terimler var anlamadım cogunu

Hesap bağla bölümünden sanırım bende dün deneme süresi almıştım az önce zar zor sildim.Hatırlamıyorum nerede olduğu hiç memnun kalmadım bu videoyaptan.1 videomu bile yüklemedi.

Hesap bağla bölümünden sanırım bende dün deneme süresi almıştım az önce zar zor sildim.Hatırlamıyorum nerede olduğu hiç memnun kalmadım bu videoyaptan.1 videomu bile yüklemedi.

Ben sordum neden gec yüklüyor diye vds almak lazımmış oda 55 tl

botlar bi işe yaramıyo yaptığınız kanallarda 2 güne kapatılıyo yani en iyisi normal yollardan uğraşıp emek verip yapmak. bot kullanıldığında yt anlıyo ve hemen kapıyo olay bu bence.

Ben sordum neden gec yüklüyor diye vds almak lazımmış oda 55 tl

Dondum kaldım gerçekten. Hiç böyle donmamıştım. Kim dedi sana ? Admin dedi demişsin o admin ben değilim galiba. Denilen yerin Bir ekran fotosu çekip atabilirmisin?

botlar bi işe yaramıyo yaptığınız kanallarda 2 güne kapatılıyo yani en iyisi normal yollardan uğraşıp emek verip yapmak. bot kullanıldığında yt anlıyo ve hemen kapıyo olay bu bence.

Tabiki youtube ayırt edip kapatıyor. Ama botu ayırt etmiyor. Kanal açmasını, kanala giriş yapmasını bilmen gerek. Bu bot değil, vds değil, pc değil hepsinde yapman gerekenleri yapmadığın için youtube sonradan gelip kanallarını kapatıyor. Hatta biri kapanınca diğerlerinide kapatıyor. Bu yüzden yeni başlıyan biri için bot kanal kapanması demektir. İlk etapda 1 ay spami kendi bilgisyarında 5-6 kanalla yapıp başarılı olunca botu almalısın ki kanal kapanmasını en aza indirgemelisn. Yönetici desteğine her gün 2-3 arkadaş geliyor bakıyorum hepsi kanallarına aynı ip ile girmiş. Veya çerez temizlemeden girmiş. Sonra neden tüm kanallarım kapandı sorusunu bana sormuş. Açıkcası normalde bu tür yorumlara cevap bile vermem. Mevcut üyelerim bana yeter, onlara kazandırmaya çalışıyorum düşüncesindeyim. Fakat üstteki arkadaşa cevap verirken sanada vereyim dedim. Biraz deneyim yap youtube işinde sonra bot al veya tekrardan deneme yap.

----

Arkadaşlar botum herkese para kazandırır, işi öğretir düşüncesi çok yanlıştır. Bot kullanmak bebek oyuncağı değildir. Bot kullanmak asıl prof çalışmak demektir. Herkes spam yapamaz, herkes herşeyi bilemez. Zaten herkes yapabilseydi burada kazanan herkesin 7 ceddi birden kazanırdı. Ben spame yeni başlıyanları manuel çalışmaya davet ediyorum.

( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeri değil ama sizi yakalamak zor :D online konferansınızı bekliyoruz ayın 6' sında yapacam demiştiniz ona göre ayarlamıştık kendimizi :) en azından bir açıklama yaparsanız yine kendimizi ona göre ayarlarız )

( [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeri değil ama sizi yakalamak zor :D online konferansınızı bekliyoruz ayın 6' sında yapacam demiştiniz ona göre ayarlamıştık kendimizi :) en azından bir açıklama yaparsanız yine kendimizi ona göre ayarlarız )

Evet bugün içinde konuyu tekrardan güncelleyeceğim. 2 hafta önce cumartesi günü hastanede geçmişti günüm. Bu cumartesi ise küçük bir ameliyat oldum kucağımda laptop ile haftasonu çalışabildim. Tabiki performansım düştü. Şimdi çok şükür iyiyim. Fakat konferansda tanıtımını yapacağım bir süpriz vardı ve kullanımıyla yapacaktım. Fakat o bölüm henüz bitmedi. Sonrasında videoyap a zam attım. Zamla birlikte bir çok yeni server sipariş ettim. Serverlar geliyor sürekli ve kurulumları yapıyorum. Limitleri arttırmaya hazırlanıyorum derken o bölüm hep geri planda kaldı. Ben en iyisi o konuda genel bir açıklama yapayım

dostum client ıd olmadan video yükliyemessin birde videonun geç yüklenmesi diye bişe yok vds olmadanda 2 saatlık videoyu 2dkda yükluyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri