Videoyap'taki HATA ( ÇEREZ HATASI )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetYT

Yasaklanmış
Screenshot by Lightshot

Arkadaşlar Orda Yazan Kanal Benim Kanalım Degil Ve Google Clean + Ccleraner İle Temizleme Yapmıştım Pcemde Bu Kanal Banada Ait Degil Neden Böyle Dedi bu ? Kanallarımız Böyle İfşamı oluyor ? Bilgi İstiyorum Rica Edersem .

O yazıyı YouTube yazmıyor sanırım Bot sahibi uyarı olarak kendisi eklemiştir bence.

zaten bot sahibi yazmışta benim böyle bi kanalım yok ama . bu isimde ve böyle bi kanal acaba hata varsa düzeltsin milyonlarca kanal ekleniyor videoyapa sonuçta . [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

İlk defa siz dile getirdiniz hocam. Size ait olmayan bir kanalın linkini yazmaması gerekirdi. Belki kanalı hatırlamıyor olabilirmisiniz. Acaba o resimdeki kanal linkini yönetici desteğine atarmısın hocam. Varsa yazılım tarafında bir hata düzeltirim, bu özellik videoyapda 8-9 aydır var. Belki sistem bir hata yapmışda olabilir. İlginiz için teşekkürler

Edit: Youtube tarafından gelen uyarı değildir benim loglamamdır arkadaşlar. Size ait olmayan bir kanalı ama orada çıkarmaması gerekirdi. yarın sabahtan ilgilenicem.

İlk defa siz dile getirdiniz hocam. Size ait olmayan bir kanalın linkini yazmaması gerekirdi. Belki kanalı hatırlamıyor olabilirmisiniz. Acaba o resimdeki kanal linkini yönetici desteğine atarmısın hocam. Varsa yazılım tarafında bir hata düzeltirim, bu özellik videoyapda 8-9 aydır var. Belki sistem bir hata yapmışda olabilir. İlginiz için teşekkürler

botla ilgili sorunum yok sadece render sorunum war onu destekten yazıyorum botunuz harika hele hele bu son 6 gündür ÖYLE bi SERİ YÜKLÜYORKİ Günlük kanal açma sayım 2 katına artı diyebilirim . sadece hani başkasının kanalı bizde gözükmesiyle içerigi ifşa olmasın diye yazdım . yanlış anlaşılmasın .

bide kanalı atamam çünkü ccleaner ile temizledim :D :D

botla ilgili sorunum yok sadece render sorunum war onu destekten yazıyorum botunuz harika hele hele bu son 6 gündür ÖYLE bi SERİ YÜKLÜYORKİ Günlük kanal açma sayım 2 katına artı diyebilirim . sadece hani başkasının kanalı bizde gözükmesiyle içerigi ifşa olmasın diye yazdım . yanlış anlaşılmasın .

Aslında hani yeni birşey olsa anlardım aylardır olan bir özellik. Mesala pro vdslerde renk açma ve renk koyulaştırma yapmıyormuş. O emir verenlerde pro vds kilitleniyormuş. Çok makina kurunca bazen bazı şeyler işte kaçıyor. Özellikle yeni gelen şeylerde hata olabiliyor. Fakat bu belirttiğiniz durum bir başkasının kanalını uyarması açıkcası tarafımdan yapılmış bir büyük hata olarak değerlendiriyorum. Bunca zaman vardı belkide aynı mili saniyede bir başkasıyla kanal eklemesi önceden olmadı diye olmuş olabilir çünkü çerez kontrollerini mili saniye cinsinden tutuyorum imkansıza yakın bir başkasınınkini gösterme ama işte imkansız diye birşey yok sabah detaylı inceleyip duruma bakacağım. Şöyle bir loglara göz attım son 20 günde 35 bin kanal eklenmiş 9 defa bu uyarı verilmiş. Ama kaçı doğru kaçı yanlış göemek ve incelemem gerek teşekkürler

Aslında hani yeni birşey olsa anlardım aylardır olan bir özellik. Mesala pro vdslerde renk açma ve renk koyulaştırma yapmıyormuş. O emir verenlerde pro vds kilitleniyormuş. Çok makina kurunca bazen bazı şeyler işte kaçıyor. Özellikle yeni gelen şeylerde hata olabiliyor. Fakat bu belirttiğiniz durum bir başkasının kanalını uyarması açıkcası tarafımdan yapılmış bir büyük hata olarak değerlendiriyorum. Bunca zaman vardı belkide aynı mili saniyede bir başkasıyla kanal eklemesi önceden olmadı diye olmuş olabilir çünkü çerez kontrollerini mili saniye cinsinden tutuyorum imkansıza yakın bir başkasınınkini gösterme ama işte imkansız diye birşey yok sabah detaylı inceleyip duruma bakacağım. Şöyle bir loglara göz attım son 20 günde 35 bin kanal eklenmiş 9 defa bu uyarı verilmiş. Ama kaçı doğru kaçı yanlış göemek ve incelemem gerek teşekkürler

2 kere başıma geldi . bunda geldi bilginlendirmek istedim sadece . çünkü benim kanalım başkasında gözükemesini istemem bide bişi sorucam . şu render yapan toplu bölüm hangisi hocam . bide ünlem için yeni şeyler getirseniz ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

2 kere başıma geldi . bunda geldi bilginlendirmek istedim sadece . çünkü benim kanalım başkasında gözükemesini istemem bide bişi sorucam . şu render yapan toplu bölüm hangisi hocam . bide ünlem için yeni şeyler getirseniz ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Haklısınız hocam hiç dile getiren olmamıştı.

vdssiz normal videoyap üyeleri anasayfa ve toplu linkde 500mb altıvideolara render atabilir ve tüm bölümlerde ünlem geçme video mb sınırı olmadan uygulatabilir.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] in önerisiyle bir güncelleme kısa sürede ünlem için inş gelicek. Bizde bir videoyu ilk kez kopyalayan%99 geçiyor fakat aynı videoyu farklı bir üye kopyalayınca geçemiyor inşkaçkişi kopyalarsa kopyalasın aynı videoyu geçmeyi yapacağız

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Konuyu Kilitlermisin . Botun Sahibi İncelemeye Geçti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri