Videoyu etiket ve açıklaması ile birlikte indiren bir program ?

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar youtubetaki videoları toplu olarak etiket açıklama başlıklarıyla indirip aynı şekilde youtube atan bildiğiniz bir program varmı ? free studioyu kullanıyorum etiket sorunu var etiketleri tek tek girmek gerekiyor.

maalesef youtube da etiketler gömülü olduğu için programlar etiketleri alamıyor kardeşim.

bende aylardır bole bır program arıyorum ama ne yazık kı bulamadım ..

doğru duzgunde program yok,vıdeo ındırıp yuklemektende ınsan bunalıyor..

r10 da vardı bi tane botta kanal çekme özelliği mevcut yani adı etiketleri olduğu gibi yüklüyor

aslında bu botu chrome uzerinden yapılsa iyi olur otomatik ogeyi denetleden bulunuyor etiketler boyle bi bot bakalım yaptırıcam eger duzgun calısırsa ytparadada paylasırım

ytkazan botu yapıyor. arkadaş hem burda hem r10da satıyor.

evet bu botu bılıyorum deneme fırsatımda olmuştu ama ytbeden daha kazaç alamadıgımdan ve sabıt gelırım olmadıgından ödemekte zorlanıyorum..

Valla hocam bende yeniyim bu işlerde. Deniyorum botla daha kolay video çekmek hem yt hemde diğer sitelerden. Benimde bir kazancım yok yani. Ama biliyorsanız işinizi botun parasını botla zaten çıkarırsınız.

hocam bu etıketı alma ısının bıraz detaylı anlatırmısın rıca etsek.
tesekkurler

Tabii, ilgili videoya gidin sayfa kaynak kodlarına girin tarayıcınızdan Ctrl+F yoluyla arayı açın "keywords" kelimesini aratın imlecin gittiği yere gelin orada etiketler content kısmının içinde beliricek zaten :)

py9n4.jpg

Hocam böyle bir programa benimde ihtiyacım var 4 koldan saldırırız ama tavsiyem yoksa piyasada manuel yükleme ytkazan botu gayet güzel bir aya yakın kullanıyorum yeni başladım bende youtube işine parasını rahat çıkarttım

ytkazanı tavsiye ederim 2 aydır sorunsuz kullanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri