Videoyu silersek kazancı yansır mı?

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar iyi günler. Bugün itibari ile kafamı kurcalayan bir soruyu size soruyorum. Kanalımda telif gelme riski çok yüksek bir video var. 3 gün oldu yükleyeli biraz görüntülerde oynama felan var. 3 günde 100 k civarı bir izlenim aldı ve reklam kazancı sağlanıyor. Telif riskinden çekindiğim için şuan bu videoyu silersem 3 günlük kazancı gene de analistike yansır mı? :)

Edit: An itibari ile kendimi size kurban secerek bunu denemeye karar verdim. 2 günde 82k izlenim kasan videoyu silmiş bulunmaktayım. İzlenmeler analistike yanmıs ama henüz kazancı yansımamıs görünüyor. 2 güne belli olur para verip vermeyecegi . Durumu editleyerek bilgi verecegim. iyi günler..

Son düzenleme:
Videoyu silsen bile o ana kadar kazandığın hesaba yansır
şuan analistikte görünüyordur zaten hesapta kalıyor da sıkıntı olmaz

sen analistike yansımasını bekle sonra sil siliceksen

Son düzenleme:
Arkadaş madem konu açacaktın bana niye pm den soruyorsun?

liste dışına at videoyu bekle korkuyorsan.

bu izlenme bana yeter daha hiç izlenme gelmesede olur diyorsan özele at telif riski %0 olur olur.

Video'nun kazançları analytics yansıdıysa eğer silsende kazancını alırsın. Ama analytics yansımadan silersen alamıyorsun parasını...çok kere test edildi onaylandı :)

Yeni bir şey daha öğrendim :)

Evet bu çok bilinen birşey değil. Arkadaşlar genelde sil alırsın diyor ama silerken analytics'den kontrol etmen gerekiyor oraya yansımışsa eğer videoyu silebilirsin parasını her türlü alırsın ama yansımadıysa sildikten sonra yansımıyor.

Bana kaç kere dendi sil alırsın diye analytics yansımayanların parasını alamadım hiç.

evet günaydın herkese. Dün sildigim bir videonun kazancının yansıyıp yansımayacağını araştırıyordum. sildiğim 82'k lık videonun kazancı her iki güne de yansımış gözüküyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.

http://i.hizliresim.com/A2jZN7.jpg

analize yansımıyor ama benim adsenseme yansyıor videoyu silsen bile para gözüküyordu

evet analize yansıdı dedigin gibi sadece kodu yazıyor. Umarım alabilirim kazancı hayırlı günler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri