videoyu yükler yüklemez dolar işaretinin kaybolması durumu

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
bi programım var arkadaşlar. haftalık yeni bölümünü atarım.

bugün bi bölüm daha yükledim dolar simgesi kayboldu videonun, video işlendikten sonra. videoyu sildim tekrar yükledim yine kayboldu. eski videolarda sorun yok.

kanalda uyarı, ihtar hiçbir şey yok bütün özellikleri yeşil.

bunun sebebi ne olabilir ve aşmanın bir yolu var mı?

not: bot kullanmıyorum, vds'ten yüklüyorum.

Geçici sorun. 4-5 defadır bununla ilgili sıkıntı görmüştüm forumda çoğunda düzelmişti. Seninde düzelir

bi programım var arkadaşlar. haftalık yeni bölümünü atarım.

bugün bi bölüm daha yükledim dolar simgesi kayboldu videonun, video işlendikten sonra. videoyu sildim tekrar yükledim yine kayboldu. eski videolarda sorun yok.

kanalda uyarı, ihtar hiçbir şey yok bütün özellikleri yeşil.

bunun sebebi ne olabilir ve aşmanın bir yolu var mı?

not: bot kullanmıyorum, vds'ten yüklüyorum.

Eşleşen vardır hocam biraz bekle sonra düşer eşleşen 3. taraf diye başıma çok gedi eşleşen yazmaz ama dolar bi müddet sonra eşleşen yazısı glir.

Geçici sorun. 4-5 defadır bununla ilgili sıkıntı görmüştüm forumda çoğunda düzelmişti. Seninde düzelir

video ile ilgili bir sıkıntı o benimde başıma geliyor başka bir video yükle sıkıntı olmaz ama o videoyu at para simgesi hop gidiverir o videoyu ya renderle yada hiç yükleme derim

bekleyim hocam 1-2 gün.

Eşleşen vardır hocam biraz bekle sonra düşer eşleşen 3. taraf diye başıma çok gedi eşleşen yazmaz ama dolar bi müddet sonra eşleşen yazısı glir.
hocam eşleşen gelse sesten gelir, dünya engeli aşıp koyuyorum videoyu.

video düzenle kısmına giriyorum orda da hiç görünmüyor para kazanma kısmı.

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

video ile ilgili bir sıkıntı o benimde başıma geliyor başka bir video yükle sıkıntı olmaz ama o videoyu at para simgesi hop gidiverir o videoyu ya renderle yada hiç yükleme derim
dünya engeli aşıpta yüklüyorum zaten hocam, render alıyorum doğal olarak.

bekleyim hocam 1-2 gün.

hocam eşleşen gelse sesten gelir, dünya engeli aşıp koyuyorum videoyu.

video düzenle kısmına giriyorum orda da hiç görünmüyor para kazanma kısmı.

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:54 ----------

dünya engeli aşıpta yüklüyorum zaten hocam, render alıyorum doğal olarak.
Hocam şöye deneyebilirsin videonun küçük bi bölümünü al atıyorum 2 dakka onu dünya engelinden geçir sesi kıs at yt ye madem sesten engel gelebileceğini düşünüyorsan.
2. ayrıca bazen dünya engeli verir diye düşündüğümüz bir çok bilindik video engel vermiyor eşleşen veriyor senin geçtiğin yöntem her videoda işe yaramıyo olabilir. Bazı videolarda rahat geçiyosun engeli bazılarında tutmuyo en azından benim öyle oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri