VidIQ Basic paketini Pro, Boost, Enterprise Yapma

• Kullanıcı esrarengiz1984
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

esrarengiz1984

Kayıtlı Üye
Dostlar selamlar,

Takip ettiğim bir sayfa da paylaşılan bir konudur. Bilenler olabilir bilmişlik taslamasın. Amaç bilmeyenlerinde kullanabilmesi. VidIQ bilmeyen yoktur sanırım.İlk kurulumda size Basic olanı gelir. Yabancı bir arkadaş bunu başlıktaki gibi PRO, BOOST ve ENT. seviyesine çıkarmakta. Video olarak ta çekmiş zaten. Size paylaşmadan önce de denedim. Belirttiği gibi paketler değişti. Oluyor yani :D

İlgilenenler olursa diye paylaşıyorum. Detaylar video açıklamasında var. Kolay gelsin..

https://www.youtube.com/watch?v=gujFqMsM-yM

Bilmiyordum teşekkürler.

bende id çıkmıyor extensions alanında üye girişi yapmış durumdayım.

Ben mozzilla kullanıyorum yanılmıyorsam sadece chrome eklentisi galiba Mozzılla için zamanında çok aradı bulamadım

Dostlar selamlar,

Takip ettiğim bir sayfa da paylaşılan bir konudur. Bilenler olabilir bilmişlik taslamasın. Amaç bilmeyenlerinde kullanabilmesi. VidIQ bilmeyen yoktur sanırım.İlk kurulumda size Basic olanı gelir. Yabancı bir arkadaş bunu başlıktaki gibi PRO, BOOST ve ENT. seviyesine çıkarmakta. Video olarak ta çekmiş zaten. Size paylaşmadan önce de denedim. Belirttiği gibi paketler değişti. Oluyor yani :D

İlgilenenler olursa diye paylaşıyorum. Detaylar video açıklamasında var. Kolay gelsin..

https://www.youtube.com/watch?v=gujFqMsM-yM

Yine Tai Viet kardeslerimiz galiba :)
Tesekkurler Hocam :)

mesaj bulunsun yarın yapıcam bu lazımdı bana

Süper oldu bu paylaşım, denemek istiyordum bu ara. Teşekkürler
(Bu arada en iyisi enterprise - https://vidiq.com/plans/)

En iyisi enterprise evet ama videodaki gibi crack edilerek yapılır ise bu işlem hiç bir anlamı kalmıyor enterprise'ın :) sadece enterprise yazar.. kendi vidq paneline giripte erişemiyorsun ki bütün olaylar orada, boost olsun, pro olsun.

Ha tek artısı etiket önerisinde 1 video değilde 5-10 tane video aynı anda çıkıyor videomuzu yüklerken

En iyisi enterprise evet ama videodaki gibi crack edilerek yapılır ise bu işlem hiç bir anlamı kalmıyor enterprise'ın :) sadece enterprise yazar.. kendi vidq paneline giripte erişemiyorsun ki bütün olaylar orada, boost olsun, pro olsun.

Ha tek artısı etiket önerisinde 1 video değilde 5-10 tane video aynı anda çıkıyor videomuzu yüklerken

Evet çok fazla iş görmedi malesef . Panelde hala basic olarak gözüküyor.

bi espirisi yok boost'un etiketlerin aranma hacmini göstermesi dışında. o kadar para vermeye deymez. çok genel şeyler gösteriyor devamlı aynı şeyler... bence parasını kesinlikle hak etmiyor boost

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri