Arkdaşlar merhaba hızlı ip değiştiği için bitane vın almak istiyorum hangi vını almalıyım kullanan arkdalar tavsiye ederse sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkdaşlar merhaba hızlı ip değiştiği için bitane vın almak istiyorum hangi vını almalıyım kullanan arkdalar tavsiye ederse sevinirim
vınn diyorsun hangisi diyorsun
öğrenin artık şunu
turkcell vınn
vodafone vodem
avea jet
vınn diyorsun hangisi diyorsun
öğrenin artık şunu
turkcell vınn
vodafone vodem
avea jet
sırf ıp'den yana alıcaksan pek heves etme, bende turkcell kullandım hızı berbattı telefonun ınternetı gıbı sankı
kardeşim mail açmakta kullanacaksan avea JET modem işini fazlasıyla görür
hocam peki ben böyle içine yükledikçe kullanmak istiyorum mesela gidip 2 gb yüklicem o bitince biticek öyle oluyor mu
Hepsini kullandım
Şimdi Turkcell vinn sınırsız kullanıyorum.
Bir çok yerde de kullandım hiç sıkıntı yaşmadım...
Bence bulunduğun yerdeki çekim durumuna göre karar ver...
telefonun neti ile rahat rahat yapıyorum vın ilede yaparım heralde takıp çektiğimizde ip dğeişiyor dimi hocam bideücret ne veriyorsunuz
Telefondan daha hızlı oluyor.
Çeki takınca ip değişiyor
Turkcell vinn sınırsız, adil kullanım kotası 15 gb, 85 tl
Yetmezse;
joker paket 1 gb 15 tl
joker paket 4 gb 25 tl
joker paket 8 gb 45 tl
joker paketleri birden fazla alabiliyor muyuz mesela 2 kere 8 gblik alınabiliyormuTelefondan daha hızlı oluyor.
Çeki takınca ip değişiyor
Turkcell vinn sınırsız, adil kullanım kotası 15 gb, 85 tl
Yetmezse;
joker paket 1 gb 15 tl
joker paket 4 gb 25 tl
joker paket 8 gb 45 tl
Hayır aynı joker paketten üstüste iki defa alamazsınjoker paketleri birden fazla alabiliyor muyuz mesela 2 kere 8 gblik alınabiliyormu
Turkcell Vınn kullanıyorum çok hızlı, aylık 1 GB lık internet paketi 20 lira, alırken modemi hediye ettiler sağolsunlar hatta ilk ayını ödememiştim iyi oldu hatırlattın yarın yatırayım şunun faturasını.![]()
24 Ay, 12 Ay olursa 25 lira ödiceksiniz dedi 24 ay olursa 20 lira dedi bende zaten devamlı kullanırım dedim aldım 24 ay olanı..tahadüt kaç ay hocam
24 Ay, 12 Ay olursa 25 lira ödiceksiniz dedi 24 ay olursa 20 lira dedi bende zaten devamlı kullanırım dedim aldım 24 ay olanı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.