VIN tavsiyesi

çılgınytci

Yasaklanmış
beyler sadce mail açmak için vın alıcam kotası önmli degil hangi vında hemen ip değiştirebiliyoruz ?
kullananlar deneyimlerini ve tavsiyelerini söylerlerse memnun olurum

tüm vınnlar çıkar tak ip değişiyor. tavsiyem android telefonun varsa heleki bide vodafone ise hattın net paketi al 30 tlye vınna vercegin parayı hattına ver mobil veri kapat aç ip yine değişir

tüm vınnlar çıkar tak ip değişiyor. tavsiyem android telefonun varsa heleki bide vodafone ise hattın net paketi al 30 tlye vınna vercegin parayı hattına ver mobil veri kapat aç ip yine değişir
avea kullanıyorum ama telefonda 2 gb net var onunla ip degiştiriyordumda ugraştırıyo şarjı bitiriyo telefonu öldürüyor o yüzden vına geçmek istiyorum hepsinde olur diosan ben kendime 1 gb lık bi paket bulup bide vın alam

Avea jet almak gibi bir hataya düşmede hocam :)

Vınn çıkart tak ip değişiyor ama sanki ip değişmemiş gibi oluyor zaten. Ayrıca turkcell çok pahalı ama Dota 2 bile oynayabiliyorum yani o derece hızlı bizim burada

Vodafone vodem almada ne yaparsan yap ben aldım kopuyor bağlantı ikide bir o yüzden teli takıp modem olarak giriyorum turkcell ve vodafone hat var elimde ip değişmiyor 4-5 kere değişip tekrar başa atıyor ve birde vodafone kullanım deme rezalet bir interneti var turkcell hızlıdır :)

avea almada ne alırsan al diyen oldu vodafon almada ne alırsan al diyen oldu turkcell alma diyecek var mı konuya bekleniyor

Yani turkcell mi alıyım :) [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]

Vallaha turkcell hızlıdır altyapısı çok iyi tavsiye ederim bende indirme hızı 2 mb idman ile vodafone ne kadar reklam yaparsa yapsın rezalet bir sistemi var 2 yıldır mail attım bizim burdaki baz istasyonları arızalı diye yazın yenisini yapıcağız diyip geçiştirdiler 2de bir bağlantı kopuyor.Ama bilmiyorum bende 2 hatta var ama ip değişmiyor.

avea almada ne alırsan al diyen oldu vodafon almada ne alırsan al diyen oldu turkcell alma diyecek var mı konuya bekleniyor

Onu diyen cikarsa ne yapican hocam? Zorlama işte al turkcell iyidir her zaman digerlerinden:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkcell rakiplerine göre pahalı ve iyi hocam para sorun değilse turkcell hesaplı olsun dersen vodafone :D Avea kullanıp sıkıntı yaşayan tanıdıklarım oldu 2 yıl vodafone kullandım büyük bi sorun yaşamadım. Bulunduğun yerdeki altyapıda önemli tabi istanbul vs ise sorun değil..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri