Vine hesabımı satıyorum

VASP

Kayıtlı Üye
Merhabalar benim adım Onur Çoktur vine izliyen çoğu arkadaşımız sima olarak beni tanıcaktır
Vine hesabımı satmak istiyorum sebebi ise tam anlamıyla youtube'a fokus olmak ve ekipmana ihtiyacim olmam üzülerek onca emeğim fikirim olduğu hesabımı alıcı arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun diyerekten ;

Vine hesabım ortalama 24 saate minimum 50 bin izlenim(döngü) alıyor reklam teklifleri,kişisel profillerin ücretli revine teklifleri gelmekte,hesabım oldukça aktif
210 bin takipçi 48,872,490 Döngü(İzlenme) mevcut günde ortalama 150-300 arası takipçi gelmekte, Youtube'um reklamlarını yapmaktayım son zamanda bir çok insan düzenli geliyor bunun açıkca kanıtı ise 9 videoda 8118 aboneye ulaşmamdır.
Kısacası şöyle düşünebilirsiniz,ev alıyor gibi düşünün düzenli kira(reklam teklifleri), kendi reklamınızı yapabilirsiniz,acil paraya ihtiyacim olmasa hiç düşünmezdim satmazdım. Bu satış bir fırsattır diyebilirim,fiyat konusunda tekliflere açığım
Ödüllü Vine video'm Türkiye editörü tarafından seçildi : https://vine.co/v/hXgPXDgu6zP
Vine Hesabım : https://vine.co/Onur_Coktur
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCpgsTgJgqMjCNoIUA3Iq-ig
İletişim : 0535 639 93 53 (Whatsapp)
Sağlıcakla
Onur ÇOKTUR,

Son düzenleme:
Siz vine çekip eklemeye devammı edeceksiniz ? Yoksa biz vine çekip devammı ettireceğiz ?

Siz vine çekip eklemeye devammı edeceksiniz ? Yoksa biz vine çekip devammı ettireceğiz ?

Komple sizin olucak,dilediğiniz gibi ismini değiştirebilir kontrol edebilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 16:25 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

ortalama fiyat nedir bi fikir oluşsun ?

Fiyat hakkında bir fikirim yok,tekliflere açığım açıkcası biraz duygusal oldum bu konuda gözlerim doldu çünkü kaç yıllık emek,hatıralarım var :)

---------- Spam Engelliyici 16:26 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

Youtube adresi hatalı.

Düzeltildi hocam

herşeyi satta youtube kanalını niye satıyorsun hocam, yazık edersin, onca emeğin var

Youtube'u satmıyorum hocam yanlış anladın :) vine hesabımı satıyorum youtube sadece görsel anlamda

he aman diyim :) severek izliyoruz yani :D

bura yt forumu olduğu için o dediklerini satmak zor olabilir, r10 da konu açtır hocam veya sen aç üyeliğin varsa

Hocam peki bunun satısı ne kadar mantıklı olur ki, o Vine hesabına abone olanlar izleyenler sizi izliyor sonuçta anladıgım kadarıyla siz vine çekip atıyorsunuz yani, sahibi değişirse kullanıcı rahatsız olmazmı ki bundan ? onlar sizin için abone olmuslar. Birde ismini değişsek te eski vineler izlenim alıyor sonucta biraz farklı bi satış olmuş :) Alanada satanada hayırlı olsun.

1 saattir vine bakıyorum inanılmaz emek verilmiş peki bu vine ları neden youtube atmıyorsunuz?

Merhabalar benim adım Onur Çoktur vine izliyen çoğu arkadaşımız sima olarak beni tanıcaktır
Vine hesabımı satmak istiyorum sebebi ise tam anlamıyla youtube'a fokus olmak ve ekipmana ihtiyacim olmam üzülerek onca emeğim fikirim olduğu hesabımı alıcı arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun diyerekten ;

Vine hesabım ortalama 24 saate minimum 50 bin izlenim(döngü) alıyor reklam teklifleri,kişisel profillerin ücretli revine teklifleri gelmekte,hesabım oldukça aktif
210 bin takipçi 48,872,490 Döngü(İzlenme) mevcut günde ortalama 150-300 arası takipçi gelmekte, Youtube'um reklamlarını yapmaktayım son zamanda bir çok insan düzenli geliyor bunun açıkca kanıtı ise 9 videoda 8118 aboneye ulaşmamdır.
Kısacası şöyle düşünebilirsiniz,ev alıyor gibi düşünün düzenli kira(reklam teklifleri), kendi reklamınızı yapabilirsiniz,acil paraya ihtiyacim olmasa hiç düşünmezdim satmazdım. Bu satış bir fırsattır diyebilirim,fiyat konusunda tekliflere açığım
Ödüllü Vine video'm Türkiye editörü tarafından seçildi : https://vine.co/v/hXgPXDgu6zP
Vine Hesabım : https://vine.co/Onur_Coktur
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCpgsTgJgqMjCNoIUA3Iq-ig
İletişim : 0535 639 93 53 (Whatsapp)
Sağlıcakla
Onur ÇOKTUR,

he aman diyim :) severek izliyoruz yani :D

bura yt forumu olduğu için o dediklerini satmak zor olabilir, r10 da konu açtır hocam veya sen aç üyeliğin varsa

Hocam o siteye için ref lazım referansım yok :/ aynı şekilde benim adıma açabilir misiniz copy paste cok yardımcı olmuş olursunuz, bu arada teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

1 saattir vine bakıyorum inanılmaz emek verilmiş peki bu vine ları neden youtube atmıyorsunuz?

Eskiden youtube'u bu kadar bilmiyordum :)

Hocam o siteye için ref lazım referansım yok :/ aynı şekilde benim adıma açabilir misiniz copy paste cok yardımcı olmuş olursunuz, bu arada teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

Eskiden youtube'u bu kadar bilmiyordum :)

malesef benimde yok hocam,

Boyle birseyi satmak , altin yumurtlayan tavugu kesmekle es deger.. Kesinlikle satmayin. Bu hesabi satip, parasiyla YouTube'a bir kere yatirim yaparsiniz.. Bu hesap sizde kalirsa, her videonuza her gun istediginiz kadar yatirim yaparsiniz..

Boyle birseyi satmak , altin yumurtlayan tavugu kesmekle es deger.. Kesinlikle satmayin. Bu hesabi satip, parasiyla YouTube'a bir kere yatirim yaparsiniz.. Bu hesap sizde kalirsa, her videonuza her gun istediginiz kadar yatirim yaparsiniz..

Açıkcası bunların hepsinin farkındayım,
Bu hesabı alan veya kullanan kişi
-2. bir hesap açık buranın reklamı ile orayı kasıp satabilir
-Marka reklamları
-Kişisel profil reklamları
-Her daim artış da olan bir yatırım

son oluru nedır pm atabılırmısın ben mesela vıne yuklemıcem twıtter profılıme hesap bomboş yapıcam sıkıntı olurmu [MENTION=17080]para[/MENTION]noyagozler twıtter hesabım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri