Vine Kanalı İçin Partner Network Önerisi

Turk vineleri sanirim.. 1 dolara razi olduguna gore.

Kardesim sunu soyleyim ben sana, kimse 1K 1dolar sozu veremez verende yalan soyler. Ne networklerin ne hub networklerin nede recruitterlerin boyle bir yetkisi yok. Her network de hemen hemen aynidir. Benim agimda Turk Vine kanal sahipleri var biraz sabirli davranirsan cun ki onlar ilk 1 ay gibi cok dusuklerdi 0.40 larda falan suan sanirim 0.50 nin ustunde olan vardir tam bilmiyorum ama sunu soyleyim ister recruitter ister hub network ister mnc sec onay alma hizin en yuksek olan bir networke basvur.

Adsenseden daha rahat olursun. Eger para kazanmani kapattiracak bir durumun yoksa. Onun disinda adsensede kal cok yuksek bir mebla yani suan ornek veriyorum adsensede BGBM tek kanal ustunden 0.20-30-40 TL kazaniyorsan hic dusunme %100 olmasada kesinlikle cok kazanirsin ama BGBM adsensede 1 TL gibiyse ugrasma networklerle.

Turk vineleri sanirim.. 1 dolara razi olduguna gore.

Kardesim sunu soyleyim ben sana, kimse 1K 1dolar sozu veremez verende yalan soyler. Ne networklerin ne hub networklerin nede recruitterlerin boyle bir yetkisi yok. Her network de hemen hemen aynidir. Benim agimda Turk Vine kanal sahipleri var biraz sabirli davranirsan cun ki onlar ilk 1 ay gibi cok dusuklerdi 0.40 larda falan suan sanirim 0.50 nin ustunde olan vardir tam bilmiyorum ama sunu soyleyim ister recruitter ister hub network ister mnc sec onay alma hizin en yuksek olan bir networke basvur.

Adsenseden daha rahat olursun. Eger para kazanmani kapattiracak bir durumun yoksa. Onun disinda adsensede kal cok yuksek bir mebla yani suan ornek veriyorum adsensede BGBM tek kanal ustunden 0.20-30-40 TL kazaniyorsan hic dusunme %100 olmasada kesinlikle cok kazanirsin ama BGBM adsensede 1 TL gibiyse ugrasma networklerle.

Hocam Skype de Müsaitseniz konuşabilirmiyiz

Turk vineleri cok fazla kazandirmiyor ki kac dk olursa olsun. Etiketindenmidir nedir adsensede de networkde de az veriyor.

Hocam selamlar
Vine kanalları çok az kazandırıyor malum ama sizin partnerliğinizde de bir şekilde kanalım bulunmasını istiyorum. Kanal linkini versem inceleyebilme şansınız olurmu acaba? Awesomeness girmek istemiyorum ama onun anasayfada duran onay durumu oldukça elim gidiyor devamlı :)
Dönüş yapabilir misiniz?

Hocam Skype de Müsaitseniz konuşabilirmiyiz

Tabiki son gecem yuklenin skype bir kac saat sonra cikarsam 3 hafta yokum :)

etcnetwork - etcbilgisayar ekli ise o kapali... Musait degilim ama zaman ayirabilirim

---------- Mesaj saat 01:58:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:32 civarında gönderildi. ----------

Hocam selamlar
Vine kanalları çok az kazandırıyor malum ama sizin partnerliğinizde de bir şekilde kanalım bulunmasını istiyorum. Kanal linkini versem inceleyebilme şansınız olurmu acaba? Awesomeness girmek istemiyorum ama onun anasayfada duran onay durumu oldukça elim gidiyor devamlı :)
Dönüş yapabilir misiniz?

Kardesim skype gel ilgileniyim..

etcnetwork

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri