Arkadaşlar vine kanalı açmayı düşünüyorum da, bi bakayım dedim youtube'da bir çok vine kanalı var ama güncel kanalların hepsininin izlenimleri fena değil. girmek istediğim alanda çok kanal ve çok video var. Nasıl bir yol önerirsiniz yerli, yabancı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yerli vine yazınki kadar tutmuyor artık yazın yükleyenler parayı amuduyla götürdü ama modası geçti artık eskisi kadar izlenmiyor
yerli vine yazınki kadar tutmuyor artık yazın yükleyenler parayı amuduyla götürdü ama modası geçti artık eskisi kadar izlenmiyor
Doğru söylüyorsun valla hocam, akıl edemedik o işi gerçi ben youtube'dan para kazanıldığını bu ay öğrendim siz kendinize yanın)
yerli vinelar artık çok fazla izlenmese de yabancılar aşırı izleniyor onu farkettim
yabancıların hala popüler onlar da bi fenomenler var ki bizdekilere taş çıkartır
toplistler hazırlanıp paylaşılabilir
bizdekilere fenomen demeye bin şahit gerek, adamlar 6 saniyelik vine için nasıl güzel senaryolar kurgular yapiyorlar insan agzı acık izliyor. bizimkilere baksan cocumuyo kafası![]()
hele ki o halil söyletmez denen çocuğu tanıdıktan sonra hayattaki yaşama umudum azaldı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.