Vine Kanalı tutar mı ?

• Kullanıcı Verywell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Verywell

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vine kanalı açmayı düşünüyorum da, bi bakayım dedim youtube'da bir çok vine kanalı var ama güncel kanalların hepsininin izlenimleri fena değil. girmek istediğim alanda çok kanal ve çok video var. Nasıl bir yol önerirsiniz yerli, yabancı ?

Telif + az kazanç bence değmez.
Compilations yaparsan iyi paralar kazanabilirsin ama.

Tutmaz, sanmıyorum. Ya da zor tutar. Çok zaman ister. Bende var. (:

partner kanalsız olmuyor çok denediim +18 resimler koyarsan tutuyor ama tabi oda para kazanma sekmesi gidiyor hemen..Partnere girersen çok kazanıyorsun acayip para kazananlar görüyorum

yerli vine yazınki kadar tutmuyor artık yazın yükleyenler parayı amuduyla götürdü ama modası geçti artık eskisi kadar izlenmiyor

Ordan burdan tek tek toplayıp 10-15 dklık vine derlemeleri yapmanız lazım. Güncel vineları takip ederseniz güzel derlemeler yaparsanız abone sayınız zamanla artar ve çok iyi izlenimler alarak güzel para kazanabilirsiniz.

6 saniyelik videoları koymayı düşünmüyorum tabi ki arkadaşlar kolajlar halinde yayın yapacağım. Ben de tutmasını zor görüyorum çünkü piyasada çok kolaj kanalı var o sıkıntı işte. Üzerinde çok durmak lazım üstün körü değil de seçerek beğenerek hazırlarsak abone de çekebiliriz. İçeriğin kalitesi de önemli.

Peki arkadaşlar partner demişsiniz, partnere geçebilmek için belirli kurallar olması gerek galiba, belirli bir izlenim sayısı belirli bir abone vs ? ne gibi işlemler lazım partner için.

yerli vine yazınki kadar tutmuyor artık yazın yükleyenler parayı amuduyla götürdü ama modası geçti artık eskisi kadar izlenmiyor

Doğru söylüyorsun valla hocam, akıl edemedik o işi gerçi ben youtube'dan para kazanıldığını bu ay öğrendim siz kendinize yanın :))

yerli vinelar artık çok fazla izlenmese de yabancılar aşırı izleniyor onu farkettim

Yabancıları 10 dkk toplayarak uğraşın güzel etiket yapın herşeyi iyice tutar bence.

Doğru söylüyorsun valla hocam, akıl edemedik o işi gerçi ben youtube'dan para kazanıldığını bu ay öğrendim siz kendinize yanın :))

yerli vinelar artık çok fazla izlenmese de yabancılar aşırı izleniyor onu farkettim

yabancıların hala popüler onlar da bi fenomenler var ki bizdekilere taş çıkartır :D
toplistler hazırlanıp paylaşılabilir

yabancıların hala popüler onlar da bi fenomenler var ki bizdekilere taş çıkartır :D
toplistler hazırlanıp paylaşılabilir

bizdekilere fenomen demeye bin şahit gerek, adamlar 6 saniyelik vine için nasıl güzel senaryolar kurgular yapiyorlar insan agzı acık izliyor. bizimkilere baksan cocumuyo kafası :D

bizdekilere fenomen demeye bin şahit gerek, adamlar 6 saniyelik vine için nasıl güzel senaryolar kurgular yapiyorlar insan agzı acık izliyor. bizimkilere baksan cocumuyo kafası :D

hele ki o halil söyletmez denen çocuğu tanıdıktan sonra hayattaki yaşama umudum azaldı :D

hele ki o halil söyletmez denen çocuğu tanıdıktan sonra hayattaki yaşama umudum azaldı :D

adamı hıamına diyip kamera yumruklayarak ünlü oldu. Beyaz show ekibine dahil edilmiş. bizim halktaki eğlence kültürüne hastayım usta ya osuracan ya sövecen millet bunlara gülüyor :D

İlk kesinleşen paramın %90 'ı türkçe vine kanalımdandı. 13 TL :D
Teşekkürler Halil söyletmez,Erkan Aker,Hakan hepcan :)

Kendin bir furya başlatmadığın sürece var olan vinelar ile birşey kazanabileceğini sanmıyorum. Kendin bir şeyler denersen emin ol çok daha iyi kazanabilirsiniz.

Eskiden kazananlar gibi kazanamazsınız artık modası geçti yinede partnerle az bir mevla kazanırsınız + Sosyal medyayı iyi kullanmalısınız gücünüz olmalı

Aynen o şekilde artık direk vineları otomatik applicationdan çeken siteler var orada izliyor herkes. Derlemeler ile uğraş verilerek kazandırabilir ancak.

---------------------------------------------------------------------------------

Bu arada. "Lannister"
Hocam got spoiler veriyorum ona göre aşağıyı oku yada okuma :)

Tyrion, Lannister değil aynı şekilde Jon Snow'da Stark yada piç değil ^^
4. Sezonda Joffrey'in öldürülmesini Tyrion'a yıktıklarında dizide de açığa çıkacak büyük olasılıkla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri