Vınn almak istiyorum kullananlardan tavsiye

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dooo

Yasaklanmış
Üstadlar ben ben kyk yurdunda kaldıgımı söylemiştim burda vpn ile giriyoruz oyüzden 2 aydır youtube çalışamıyorduk vınn almayı düşünüyoruz ucuz yollu sınırsız alabileceğimiz en iyi vınn nedir birde şöyle birşey var vınn ile videoyap'a giricez kotayı aşma durumu olur ? toplu yükleme tek yükleme vs ?

Vınn alırken usb için nekadar para veriyoruz , vınn ile sadece videoyap ve youtube kanal ve adsense girişi yapacagız bunun için nekadar kotalı bir vınn lazım

vının kötü olması videoyap botunun yavaş yüklemesine sebep olurmu :) çok soru sordum ama ihtiyacım var artık youtuba ;)

Üstadlar ben ben kyk yurdunda kaldıgımı söylemiştim burda vpn ile giriyoruz oyüzden 2 aydır youtube çalışamıyorduk vınn almayı düşünüyoruz ucuz yollu sınırsız alabileceğimiz en iyi vınn nedir birde şöyle birşey var vınn ile videoyap'a giricez kotayı aşma durumu olur ? toplu yükleme tek yükleme vs ?

Vınn alırken usb için nekadar para veriyoruz , vınn ile sadece videoyap ve youtube kanal ve adsense girişi yapacagız bunun için nekadar kotalı bir vınn lazım

vının kötü olması videoyap botunun yavaş yüklemesine sebep olurmu :) çok soru sordum ama ihtiyacım var artık youtuba ;)
vınn kesınlıkle alma pısmanlıktır tamamıyle :D

bir problem olmaz kotadan gitmiceği için videoyap kullancaksan sıkıntı olmaz

Ben bir ara VDS'ye giriş için kullanıyordum VINN'ı 1 saatte 60 70 MB uploadı ile birlikte 100M harcama yapıyordu.Hergün video yüklemeyi düşünüyorsan hiç bulaşma aylık 4GB paketi 39 TL o 4GB 2 haftalık kullanımı anca görür

hocam mecbur alıcam 1 ay felen burdayım 1 ay 3-5 bişi kazanırız :D
ınan bana telefonun netınden beter :D 8 GB Lımıtsız alıp kullandım feyse dahı zor gırıyordu cebelleşiyor resmen ınternet gırmek ıcın :DD son demine henuz gelmemıssen almanı tavsıye etmem ama tek secenegın buysa yapacak bırsey yok :)

Avea jet. Hem mail açmada işine yarar hem 5 gb yetiyor. istersen o ay içinde 2. ek 5 gb paket 15 tl.

Her bağlantı kopar bağlan dediğinde de ip değişiyor mail açabilirsin sürekli :)

Avea jet. Hem mail açmada işine yarar hem 5 gb yetiyor. istersen o ay içinde 2. ek 5 gb paket 15 tl.

Her bağlantı kopar bağlan dediğinde de ip değişiyor mail açabilirsin sürekli :)

üstad peki avea jetin ilk alış fiyatı toplam nekadara patlıyor :)

8gb olanından kullanıyorum.zaten limitsiz diye bir olayı yok.15gb dan sonra akk a takılıyor.
8gb da yetmiyor.2 ayda bir 8gb da joker paket alıyorum
bu zamanda bütün siteler flash la çalışıyor,habire sayfalar yenileniyor.kota işi sakat

Size tavsiyem alacaksanız şayet turkcell alın fiyatı diğer vınnlara göre daha pahalıdır fakat internet hızı olarak daha hızlıdır.

Vınn aldım peki ay sonu kapattırabiliyormuyum istediğim zaman sonlandırabiliyormuyum sözleşmeyi ?

8gb olanından kullanıyorum.zaten limitsiz diye bir olayı yok.15gb dan sonra akk a takılıyor.
8gb da yetmiyor.2 ayda bir 8gb da joker paket alıyorum
bu zamanda bütün siteler flash la çalışıyor,habire sayfalar yenileniyor.kota işi sakat
TTNET gıbı hocam lımıtısızı var 8GB olark kotası 8GB dolduktan sonra net hızı dusup devam edıyor ama ınanılmaz derecede cok yavas dolayısıyla faturayada ek yansıma olmuyor

Vınn aldım peki ay sonu kapattırabiliyormuyum istediğim zaman sonlandırabiliyormuyum sözleşmeyi ?
1 yıl kullanmıstım ben kapattırmak ıstedım bana ozaman, kontratsız paket verelım demıslerdı ıstedıgım zaman kapatabılmem ıcın ama yenı uyeler ıcın aynı sey soz konusu olacagını sanmıyorum

Ben 1 ay yurtta oturacagıma bari birşeyler ile ilgilenim istiyorum 1 ayın sonunda kapattırırım belki telefon parası çıkartırım :D

Bulunduğun bölgedeki kapsama durumuna göre karar vermelisin. Eğer bulunduğun yerde avea 3g problemsiz bir şekilde çekiyorsa avea alabilirsin. Daha hesaplı olur. Eğer avea iyi çekmiyorsa turkcell den şaşma.

Bulunduğun bölgedeki kapsama durumuna göre karar vermelisin. Eğer bulunduğun yerde avea 3g problemsiz bir şekilde çekiyorsa avea alabilirsin. Daha hesaplı olur. Eğer avea iyi çekmiyorsa turkcell den şaşma.

odamda vodafone çekmıyor bazen tam nerden öğrenebilirim çekip çekmediğini avea vs ?

odamda vodafone çekmıyor bazen tam nerden öğrenebilirim çekip çekmediğini avea vs ?
Etrafındaki insanlar telefonlarından rahat bir şekilde 3g yi kullanabiliyor mu ona bak istersen. Mesela avea lılar 3g yi kullanabiliyorlar mı, 3g ile görüntülü telefon görüşmesi yapabiliyorşarmı, takılmadan internete bağlanabiliyorlar mı

ne yapacağımı şaşırdım sonunda okulu bırakıp eve dönücem :D

yarın gidicem aveaya yada turkcele en hesaplısını alıcam umarım videoyap kotayı aşırmaz.

yarın gidicem aveaya yada turkcele en hesaplısını alıcam umarım videoyap kotayı aşırmaz.
Videoyap.com sizin net bağlantısını kullanmaz. Makale haber okuyormuşsunuz gibi kullanır. Aylık 1 gb alsaniz dahi sıkıntı çıkmaz(7x24 kullansanızda birşey olmaz, görsel yogunlukdan arındırılmış siteyiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri