Virtual Network (Hub) 'luk için ortaklık ilanıdır.

unadikum

Yasaklanmış
Selam arkadaşlar Öncelikle bu iş verme ilanı değildir bir nevi ortaklık ilanıdır Forumumuzdan alınan Hub'luklar için görüşüm şudur ki ne kadar fazla partnerle çalışırsak o kadar fazla ve uzun süreli bu işten ekmek yiyebiliriz youtube tarafından bazı suistimaller kısa sürede farkedilemez ve bir avesomess yada fredomm şımarıklığını çalıştığımız partnerler çok olursa göremeyiz ve quiz grup benden başka diyarda kimse yok istediğim gibi vururum kaçarım diyemiyecektir umarım yanılmam.

Virtual network bildiğimiz adıyla Hubluk için pek çok partnerle görüşmelerim vardı bazıları ile sona yaklaştım. inançıma göre bu iş bir ekip işi, ve birşeyin paylaşılırsa çağalacağını düşününenlerdenim. bu nedenle yetkin bir veya iki arkadaşla aldığım hubluklarda bereber çalışmak istiyorum.

Arkadaşda aradığım özellikler
ingilizce bilmesi
yazılım bilmesi
istanbul'da oturması
referans verebilecek olması

eğer bu özelikleri karşılayabiliyorsa ve ilgiliyse ilk etapta benle pmden iletişime geçebilir

uyarı : konuyu baltalıyıcı yorum yazanmayın

ingilizce bilmesi(ingilizcem var)
yazılım bilmesi(yazılım bilgim yok :) )
istanbul'da oturması(ailem istanbulda ama ankara da okuyorum)
referans verebilecek olması(referans bütün forum)

düşünürseniz pm :)
[MENTION=26378]unadikum[/MENTION]

jeito cözer işini hüseyin yaptigi isi düzgün yapar

Bende hubluk verecek partner aryrm (Partnerlik acmak) ofisim var sirket var gunde 20 saat ilgilenebilirim yol gosteren olursa tabii.

Yazılım bilgim yok , istanbuldayım.. İlgilenmek isterim.. Detayları pm rica edicem uygunsa..

Hüseyin yapar bu işi düşün bi hocam...

Çok sağol valla Black hocam :) telefonda aradık bi sohbet ettik :) unadikum(aydın hocam) iyi niyetli birisi. Geçtiğim yollardan bahsettim biraz şuna buna dikkat et diye, o da bana tavsiyeler verdi güzel ve samimi bir görüşme oldu :)

Çok sağol valla Black hocam :) telefonda aradık bi sohbet ettik :) unadikum(aydın hocam) iyi niyetli birisi. Geçtiğim yollardan bahsettim biraz şuna buna dikkat et diye, o da bana tavsiyeler verdi güzel ve samimi bir görüşme oldu :)
boşver yabancı partner hubını mis gibi yerli networkler var onlardan alırsın hublık:D

güzel ve samimiydi

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

bu yolda başarılar dilerim hocam umarım herşey istediğiniz gibi olur :)

eyvallah hocam teşekkürler

e hadi yapın bişeylerde bekliyoruz.zaten form ahalisi olarak spam partnere açız şu aralar

İngilizce: bende yok ama bulunabilir
Yazilim: ziyadesiyle
Istanbulda oturmasi: maalesef en buyuk sikintim Erzurumda yasiyor olmam :(
Ref: elbet taniyan arkadaslar vardir :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri