unadikum
Yasaklanmış
Selam arkadaşlar Öncelikle bu iş verme ilanı değildir bir nevi ortaklık ilanıdır Forumumuzdan alınan Hub'luklar için görüşüm şudur ki ne kadar fazla partnerle çalışırsak o kadar fazla ve uzun süreli bu işten ekmek yiyebiliriz youtube tarafından bazı suistimaller kısa sürede farkedilemez ve bir avesomess yada fredomm şımarıklığını çalıştığımız partnerler çok olursa göremeyiz ve quiz grup benden başka diyarda kimse yok istediğim gibi vururum kaçarım diyemiyecektir umarım yanılmam.
Virtual network bildiğimiz adıyla Hubluk için pek çok partnerle görüşmelerim vardı bazıları ile sona yaklaştım. inançıma göre bu iş bir ekip işi, ve birşeyin paylaşılırsa çağalacağını düşününenlerdenim. bu nedenle yetkin bir veya iki arkadaşla aldığım hubluklarda bereber çalışmak istiyorum.
Arkadaşda aradığım özellikler
ingilizce bilmesi
yazılım bilmesi
istanbul'da oturması
referans verebilecek olması
eğer bu özelikleri karşılayabiliyorsa ve ilgiliyse ilk etapta benle pmden iletişime geçebilir
uyarı : konuyu baltalıyıcı yorum yazanmayın
Virtual network bildiğimiz adıyla Hubluk için pek çok partnerle görüşmelerim vardı bazıları ile sona yaklaştım. inançıma göre bu iş bir ekip işi, ve birşeyin paylaşılırsa çağalacağını düşününenlerdenim. bu nedenle yetkin bir veya iki arkadaşla aldığım hubluklarda bereber çalışmak istiyorum.
Arkadaşda aradığım özellikler
ingilizce bilmesi
yazılım bilmesi
istanbul'da oturması
referans verebilecek olması
eğer bu özelikleri karşılayabiliyorsa ve ilgiliyse ilk etapta benle pmden iletişime geçebilir
uyarı : konuyu baltalıyıcı yorum yazanmayın