Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vize denılen olay nedır ben tam anlayamadım selfıe gıbı yenı bır akımmı
Vize denılen olay nedır ben tam anlayamadım selfıe gıbı yenı bır akımmı
Kategori yanlış. Bu bölüm "Haftanın Trend Videoları / Konuları" bölümü. Konunuzu "Geyik Resimler ve Videolar" bölümüne taşıyorum.
İyi forumlar.
Vizelerle ilgili sorunu olan arkadaşlara müjdeli haberi ben vereyim.
VİZELER KALKTI.
Vize İstemeyen Ülkeler
Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belarus, Belize, Bolivya, Bosna Hersek, Brezilya,
Brunei Sultanlığı (Dikkat: 72 Saate kadar transit vize, vizeler kalkmadı henüz), Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Gambiya, Guatemala, Gürcistan,
Haiti, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Kamerun, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika, Kuveyt
Libya, Lübnan, Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Meksika (e-vize),
Moldova, Mauritus, Moğolistan, Nikaragua, Nevis, Palau Cumhuriyeti, Panama, Peru, Rusya, Samoa, St. Vincent-Grenadines,
Singapur, San Marino, Santa Lucia, Sırbistan, Suriye, Swaziland, St. Vincent-Grenadines, St Kitts, St Lucia
Şili, Şeyseller, Tacikistan, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu,
Uruguay, Ürdün, Vanuatu, Venezuela, Vatikan.
Türkiye ile Belarus arasında karşılıklı vizesiz seyahat 1 Haziran 2014 itibarıyla başladı. Yemen ve Brunei Darussalam ile vizelerin kaldırılması için imzalar atılmış, ancak henüz yürürlüğe girmemiştir.
Hadi yaa. vizeler kalkmadı yaniвαттυѕαу;673999' Alıntı:Sen çok yanlış anlamışsın kardeş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.