Vk Sitesine Facebook İle Kayıt Olacagımız İcin Diger Videomu da eklemiş bulunmaktayım.
Bu arada bilmeyen arkadaslar icin vk 3c gibi bedava telefon sistemleri ile dogrulama kabul etmiyor.
Videoda Vk Sitesine Giriş Yöntemi Olarak (Receive SMS Online) sitelerinin işlevini de anlattım.
Receive SMS Online Nedir? bir çeşit sms alma uygulamaları.
Örn Site: Receive SMS Online
Bu siteler ile bir çok sms onayınızı kolaylıkla yapabilrsiniz.
Sitede bulunan açıklama sitenin aıl işlevini anlatıyor.
Videomda Facebook İle Geçiş Yaptıgım İçin İlk Once Facebook Telefon Onayını Gösteriyim :
3CX ile Facebook Onayı - YouTube
Simdi de Vk Sitesine Üyeliği Gösteriyim
Vk Sitesine Üye Olma - YouTube
bu arada nasıl bir çekememezlik hala anlamış değilim videoma birisi negatif yonde oy vermiş. Benim için sorun değil ama ne amaçla verdigini merak ettim. Bilgi paylasmam İnsanları neden kızdırıyor yada çekemiyorlar hala anlamıyorum.
Videolar Umarım Faydalı Olur.
Bu arada bilmeyen arkadaslar icin vk 3c gibi bedava telefon sistemleri ile dogrulama kabul etmiyor.
Videoda Vk Sitesine Giriş Yöntemi Olarak (Receive SMS Online) sitelerinin işlevini de anlattım.
Receive SMS Online Nedir? bir çeşit sms alma uygulamaları.
Örn Site: Receive SMS Online
Bu siteler ile bir çok sms onayınızı kolaylıkla yapabilrsiniz.
Sitede bulunan açıklama sitenin aıl işlevini anlatıyor.
1. Select one of the Virtual Numbers listed right.
2. Enter the number where you want verify like Gmail, Yahoo, Microsoft, Facebook, Amazon, VK etc
3. Click the Number Page and Ruquest Refresh to read the sms had Receive.
Videomda Facebook İle Geçiş Yaptıgım İçin İlk Once Facebook Telefon Onayını Gösteriyim :
3CX ile Facebook Onayı - YouTube
Simdi de Vk Sitesine Üyeliği Gösteriyim
Vk Sitesine Üye Olma - YouTube
bu arada nasıl bir çekememezlik hala anlamış değilim videoma birisi negatif yonde oy vermiş. Benim için sorun değil ama ne amaçla verdigini merak ettim. Bilgi paylasmam İnsanları neden kızdırıyor yada çekemiyorlar hala anlamıyorum.
Videolar Umarım Faydalı Olur.