VLOG Çekmek

Ege Beşe

Kayıtlı Üye
Merhaba,özgün kanalım için artık VLOG çekmeyi düşünüyorum ancak hangi konuları ele alsam bilemedim.Bir oyun kanalı VLOG'unda sizce ne tür konular incelenmeli?

Bir şeyden ünlü veya tanınmış olmadan vlog çekecekseniz, ilgi çekici ve bilgilendirici bir şeyler olmak zorunda.(kanalınızın olduğunu sonradan gördüm,burası pass)

Sadece oyun üzerine ise, 2-3 kişi playstation veya nostalji atari oynayabilir. Ama vlog ların olayı patlayan 1-2 video olması lazım ki tanınmaya başlayın. O yüzden güncel oyunlar hakkında bir grup şeklinde oynayıp aranızda rekabet ortamı oluşturun. Vlog'lar profesyonel çekim olduğunda izletme süresi de çok artar, o yüzden ekipmana önem vermenizi öneririm.

Üstte boom tarzı bi ses alıcısı koyarsanız ortamı güzel alırsınız.

Bir şeyden ünlü veya tanınmış olmadan vlog çekecekseniz, ilgi çekici ve bilgilendirici bir şeyler olmak zorunda.(kanalınızın olduğunu sonradan gördüm,burası pass)

Sadece oyun üzerine ise, 2-3 kişi playstation veya nostalji atari oynayabilir. Ama vlog ların olayı patlayan 1-2 video olması lazım ki tanınmaya başlayın. O yüzden güncel oyunlar hakkında bir grup şeklinde oynayıp aranızda rekabet ortamı oluşturun. Vlog'lar profesyonel çekim olduğunda izletme süresi de çok artar, o yüzden ekipmana önem vermenizi öneririm.

Üstte boom tarzı bi ses alıcısı koyarsanız ortamı güzel alırsınız.

Ya ses konusu sıkıntı değil güzel bir mikrofona sahibimde kamera sıkıntı benim için ya :/ GoPro 4 almayı düşünüyorum sizce bu tarz videolar için güzel olabilir mi?

Ya ses konusu sıkıntı değil güzel bir mikrofona sahibimde kamera sıkıntı benim için ya :/ GoPro 4 almayı düşünüyorum sizce bu tarz videolar için güzel olabilir mi?

Ne mikrofon var?

Eğer 2-3 kişi koltukta oyunu oynarken çekeceksen gopro uygun, ama bireyselde yüzde çekiceksen pek uygun olmaz. Yine çeker vs ama o vlog görüntüsünün tadını vermez. Ancak hiç yoktan işini görür.

Bence vlog kadar bos bir video kategorisi yok millet niye vlog izler anlamis degilim.

Ne mikrofon var?

Eğer 2-3 kişi koltukta oyunu oynarken çekeceksen gopro uygun, ama bireyselde yüzde çekiceksen pek uygun olmaz. Yine çeker vs ama o vlog görüntüsünün tadını vermez. Ancak hiç yoktan işini görür.

Behringer C1U

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

Bence vlog kadar bos bir video kategorisi yok millet niye vlog izler anlamis degilim.

Ya amacım kanalla ilgili haberleri vermek,blog yazmak gibi.

Behringer C1U

---------- Spam Engelliyici 02:24 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

Ya amacım kanalla ilgili haberleri vermek,blog yazmak gibi.

O zaman çok detaycı bir şey olmayacaksa hero4 işini görebilir. O da neredeyse bi' dslr fiyatında aslında.

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:29 ----------

İnsanlar videosunu izledikleri kişinin gerçek hayatını biraz da olsa görmek istiyor. Ben de pek bakmam vlog'lara ama izleyeni çok.

O zaman çok detaycı bir şey olmayacaksa hero4 işini görebilir. O da neredeyse bi' dslr fiyatında aslında.

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:29 ----------

İnsanlar videosunu izledikleri kişinin gerçek hayatını biraz da olsa görmek istiyor. Ben de pek bakmam vlog'lara ama izleyeni çok.

ya aslında goprodalarda çok pahalı ancak alırsam onu almayı düşünürm hani en azından havada karada suda işimi görür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri