Herkese Merhaba Arkadaşlar.
Öncelikle belirtmek isterim, alacağınız internet, dakika ve konuşmalar tarife değil pakettir.
Paketimiz Faturasız Müşteriler içindir.
Paketinizi Hattınıza tanımlayabilmemiz için Vodafone hesabınızın numara ve şifresi gerekmektedir.
Silver Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
23 GB İnternet
35TL
Gold Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
25 GB İnternet
40TL
Diamond Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
30 GB İnternet
45TL
Not: Arkadaşlar, bu paketler tamamen yasaldır. Başka forum ve platforumlarda görüyorum ve deneyenleride gördüm. Bug yaparak, hatlarına sınırsız internet tanımlıyorlar. Zaten vodafone farkedince direk hattı kapatıyor. Bunu niye anlattım diye soracak olursanız. Beni bu tip insanlar ile karıştıranları gördüm bu sebeple önceden yazmak istedim. İyi forumlar
Ödeme: Papara
Detaylı Bilgi İçin: PM
Öncelikle belirtmek isterim, alacağınız internet, dakika ve konuşmalar tarife değil pakettir.
Paketimiz Faturasız Müşteriler içindir.
Paketinizi Hattınıza tanımlayabilmemiz için Vodafone hesabınızın numara ve şifresi gerekmektedir.
Silver Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
23 GB İnternet
35TL
Gold Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
25 GB İnternet
40TL
Diamond Paket
750 Dakika Konuşma
250 SMS
30 GB İnternet
45TL
Not: Arkadaşlar, bu paketler tamamen yasaldır. Başka forum ve platforumlarda görüyorum ve deneyenleride gördüm. Bug yaparak, hatlarına sınırsız internet tanımlıyorlar. Zaten vodafone farkedince direk hattı kapatıyor. Bunu niye anlattım diye soracak olursanız. Beni bu tip insanlar ile karıştıranları gördüm bu sebeple önceden yazmak istedim. İyi forumlar
Ödeme: Papara
Detaylı Bilgi İçin: PM