vodafone süpernet te İp Değişiyor mu? (Modem Resetleyince)

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Ttnet ve süper online de modem resetleyince ip değişiyor.

Ancak diğer internet servislerinde böyle bir imkan var mı? Yıllar önce uydunetle konuştum. Onlardaki modemde ip sabit kalıyormuş. Dalgamı geçiyorsunuz deyip kapattıp suratlarına telefonu.

İp değiştirmek benim gibi bir webmaster ve youtuberin olmazsa olmazıdır.

Vodafone süpernet ile ttnetin arasındaki özellikleri karşılaştırdığımda dağlar kadar fark var.

64 mbps 240 gb akn 70 TL yazıyor. (Kampanyalı) Vodafone
8mbps 50 gb akn 67 TL (Kampanyalı) Ttnet

ben kullanmıyorum ama bildiğim değişmiyor. sana bir sabit ip atıyorlar. emin değilim yine bilen arkadaşlar cevaplar.

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Ttnet ve süper online de modem resetleyince ip değişiyor.

Ancak diğer internet servislerinde böyle bir imkan var mı? Yıllar önce uydunetle konuştum. Onlardaki modemde ip sabit kalıyormuş. Dalgamı geçiyorsunuz deyip kapattıp suratlarına telefonu.

İp değiştirmek benim gibi bir webmaster ve youtuberin olmazsa olmazıdır.

Vodafone süpernet ile ttnetin arasındaki özellikleri karşılaştırdığımda dağlar kadar fark var.

64 mbps 240 gb akn 70 TL yazıyor. (Kampanyalı) Vodafone
8mbps 50 gb akn 67 TL (Kampanyalı) Ttnet
değişiyor hocam ama havuzunda belirli bir ıp stoğu var dönüşümlü olarak sana atıyor. ben bir ay kullandım hemen iptal ettim kanalları patlattık ıpler yuzunden .bu ıp işinde en iyisi ttnet sınırsız sanırsam çok nadir kullanılmş denk gelir.

değişiyor hocam ama havuzunda belirli bir ıp stoğu var dönüşümlü olarak sana atıyor. ben bir ay kullandım hemen iptal ettim kanalları patlattık ıpler yuzunden .bu ıp işinde en iyisi ttnet sınırsız sanırsam çok nadir kullanılmş denk gelir.

ttnete sadece ip değiştirme özelliği için yıllardır katlanıyom zaten. Diğer internet sağlayıcıları neden böyle bir özellik yapmıyorlar anlamış değilim bir türlü. Birde ttnet neden diğerleri gibi fiyatı düşürmüyor onuda anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri