Volkan Demirel'in cezası belli oldu ! (PFDK Volkan'a cezayı kesti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Firewall

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar, süper kupayı kaybettiğimize çokda üzülmedim aslında Fenerbahçeyi sosyal medyadan da tebrik edecektim. Fakat bu insan kılığında olmayan kansız adam hem penaltı atışları sırasında yaptıklarıyla hem de maçtan sonra yaptığı hayvanca hareketler ve açıklamalar nedeniyle beni gerçekten çok kızdırdı. Sosyal medya da orda burda ne kadar küfür varsa edip durdum. Tabii emrenin çirkefliği ayrı fakat Volkan Emre'yide geçti. Change.org da volkan ceza alsın diye bir proje vardı onada katıldım gerçekten beni çok kızdırmıştı. Bugün ceza aldığını öğrendim bir nebzede olsa rahatladım. Galatasarayımızın aldığı para cezası daha fazla da olsa bu şekilsiz adam 3 maçtan men oldu ya içim rahatladı :)

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında yaptığı hareketten dolayı Fenerbahçe'nin milli kaleci Volkan ceza aldı. PFDK derbide çıkan olaylar nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de ceza kesmeyi unutmadı. İşte o cezalar...

-Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Fenerbahçeli kaptan Volkan Demirel'e 3 maç men cezası ve 17 bin 500 TL para cezası verdi.

-Süper Kupa'da yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray'a 250 bin, Fenerbahçe'ye ise 120 bin TL para cezası verdi.

-Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaynak: Milliyet

Bu olayları hiç hoşuma gitmediği için takip etmedim.

Volkan'a açıklamalardan mı ceza vermişler? yoksa Melonun üstüne atladı diye falan mı?

bence böyle oyuncuların çok ağır cezalar alması gerek veya futboldan men edilmesi gerek. futbolu kirletiyorlar futbol zevki bırakmadılar.volkan,emre,melo, bu oyuncular bu lige yakışmıyor.

Bu olayları hiç hoşuma gitmediği için takip etmedim.

Volkan'a açıklamalardan mı ceza vermişler? yoksa Melonun üstüne atladı diye falan mı?

Hareketlerinde dolayı sanırım

Aynı müsabakada, FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu VOLKAN DEMİREL’in rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 17.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

melo bıseymı yapı volakana da uzerıne atladı ben mac esnasında anlıyamadım ?

Ne varki bunda şaşıracak yaptığı çirkefliklerin bir bedeli olmalıydı

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

Süper kupada bir şey yapmadıki kardeş adam penaltı kaçırdı arkasını dönüp gidiyordu volkan üstüne atladı

çirkeflik mi sen penaltı kullanmadan hemen önce melo **inin yaptığı hareketi görmedin demi pardon göremessin zaten :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence böyle oyuncuların çok ağır cezalar alması gerek veya futboldan men edilmesi gerek. futbolu kirletiyorlar futbol zevki bırakmadılar.volkan,emre,melo, bu oyuncular bu lige yakışmıyor.

Aynen temizlenmeleri gerek Emreyle Volkan maç sonu gayet nazik ve kibar oluyorlar, gelki maç başladığında çirkeflikleri tutuyor. Heleki emre yaptığı ilk foulde ve ona yapılan ilk foulde tam bir çirkef oluyor :)

türk futbolunda 5-6 tane adam var.vereceksin kol gibiyi cezayı,yollayacaksın takımdan bakalım kimse bu hareketlere giriyor mu?

çirkeflik mi sen penaltı kullanmadan hemen önce melo itinin yaptığı hareketi görmedin demi pardon göremessin zaten :D

Bişe yapmadı ki kardeş tam 50 kere izledim ne bir hareket yaptı nede başka bişe penaltı kaçtıktan sonra morali bozuktu dönüp arkasını gidiyordu adama a** gibi atladı :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
konuyu kılıtleyın bence futbol siyaset gibidir birbirimizin kalbi kıralabilir

kimse durup dururken o kadar sinirlenmez, volkan yıllardır birazılyalıların içinde, melo portekizce küfür etti volkan ondan delirdi.. Bilip bilmeden yargılıyorsunuz, volkanın cezası doğru olabilir ama köpek taklidi yapan insan kılığına girmiş meloyada ceza vermeleri lazım dı.

volkanda bu futbol ahlakı varken daha çok ceza yer tartışmaya gerek yok

Aynen temizlenmeleri gerek Emreyle Volkan maç sonu gayet nazik ve kibar oluyorlar, gelki maç başladığında çirkeflikleri tutuyor. Heleki emre yaptığı ilk foulde ve ona yapılan ilk foulde tam bir çirkef oluyor :)

Dinime küfreden müslüman olsa.Önce bi kendi oyuncularına bak, sonra bizimkilere laf söyle..

Dediğiniz pozisyon şu olsa gerek;

https://www.facebook.com/video.php?v=794878590573805&set=vb.137712972957040&type=2&theater

Ayrıca Volkan'ın maç sonrası açıklamalarını haklı bulmuyorum.Yerinde bir ceza olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri