Volkan ŞEN' e yapılan hareketi kınıyoruz

başkanda açıklama yapmış volkanla yolumuzu ayrcaz diye....ben olsam onca taraftarın içinde ben yaptım diyen taraftarı iyice bi döverdim başkanıda diğer maçta istifaya davet ederdim....ama yazık oldu volkana

başkanda açıklama yapmış volkanla yolumuzu ayrcaz diye....ben olsam onca taraftarın içinde ben yaptım diyen taraftarı iyice bi döverdim başkanıda diğer maçta istifaya davet ederdim....ama yazık oldu volkana

şu tipten herşey beklenir volkanıda vurur taraftarıda önce şu başkanın değişmesi lazım

060520131323064829358.jpg

şu tipten herşey beklenir volkanıda vurur taraftarıda önce şu başkanın değişmesi lazım

060520131323064829358.jpg

Öncelikle Saygılı konuş bende trabzonsporluyum o konuştuğun kişide trabzonspor başkanıdır sen sevmiyebilirsin ama trabzon halkı biz seviyoruz onu volkan konusuna gelirsek ağlamasına bende üzüldüm.Ama profesyonel bir futbolcu büyük takımlarda oynadı.Sahada küfür olur o olur bu olur bunlara futbolcunun karşılık vermemesi gerekir.Trabzonlu seyircinin yaptığıda terbiyesizlik adam ben yaptım ben yaptım demesi neyse birşey demiyorum.Başkan konusunda Trabzon halkının sevdiği bir başkandır.Şu tipten herşey beklenir falan hiç olmamış

Taraftar ne yaptıki ben olayi çözemedim

Öncelikle Saygılı konuş bende trabzonsporluyum o konuştuğun kişide trabzonspor başkanıdır sen sevmiyebilirsin ama trabzon halkı biz seviyoruz onu volkan konusuna gelirsek ağlamasına bende üzüldüm.Ama profesyonel bir futbolcu büyük takımlarda oynadı.Sahada küfür olur o olur bu olur bunlara futbolcunun karşılık vermemesi gerekir.Trabzonlu seyircinin yaptığıda terbiyesizlik adam ben yaptım ben yaptım demesi neyse birşey demiyorum.Başkan konusunda Trabzon halkının sevdiği bir başkandır.Şu tipten herşey beklenir falan hiç olmamış

Herkes herkesi sevmek zorunda olmadigindan dolayi sende negatif gelen yorumlara saygi duymalisin.Kimse sana adamin hakkinda neden iyi konusuyosun diye sormaz,sen neden emreder gibi bi tavirla "Saygili konus" diyosun ki?

Volkana para atmışlar al parayıda oyna diye, oda paraya tekme atmış, sonra da ağır bi küfür etmişler, adamın duygusal anına denk geldi demekki olabilir böyle şeyler. Profesyonel olması insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor, yazık bizdeki zihniyette bu kadar böyle başkanlarla değil bi adım bi karış öteye gidemeyiz.

yorumumu yapayım bende bir trabzonsporlu olarak ...

küfür hayatımızın bi parçası olmus durumda bunu kabul edelim , ama asla meşru bir hareket değildir . kufur sonrası biri size diklense isyan etse hakkıdır . ona ne var herkes kufur edio normal seyler bunlar falan dıyemezsın :D yanı kufrun savunulacak hıc bır yanı yoktur ne olursa olsun .

gelelim volkan şen e . kendisi takımda en cok maaş alanlar arasında ve 2 bucuk yıldır yatıyor net ! yenildiğimiz maclarda sankı trabzonsporlu degıl baska bırı gıbı sahada yuruyordu cıldırtıyordu ınsanı . sürekli yedek bırakıyordu onu senol gunes .
sonra dedık senol hoca hatalı ısrar edılmelı bu adamda falan . senol hoca gıttı mustafa hoca geldı bunu sureklı oynattı . oynatmaz olaydı dedıklerımıze pısman olduk . hiç ışık yok kendı kendımıze gelın guvey oluyoruz adam saçmalıyor resmen sağ kanat felç top 1 metre ılerı gıtmıyor .

besıktas taraftarının yıldırım demırorene kufur etmesı ve bunun gayet dogal karsılanması ıle volkana kufur edılmesının bı farkı yok .

ama olaya dıger acıdan bakarsak kendı oyuncuna kufur edıosun . dk. 40 youndan cıkmasına sebep oluosun hemde ağlayarak . buda trabzon taraftarının ilginçliği.

ama artık futbolcuların bıraz kıçlarını kaldırıp oynamalarının vaktı geldi . ne laf edersek bız profesyonelız bız profesyonelız o bu şu ... lan profesyonelsen cık oyna o zaman . gecen seneki kadroyu kagıt uzerınde bak ilk 5 e gırmesı lazım mutlaka .
ama gel gorkı az daha kume dusuoduk . gercı sonra cıkıs yaptık . ruhsuzlar top falan oynamıo ...

neyse kısacası kimse haklı değil ne volkan ve taraftar

Bu kadar seyircisi olupta takımına sıfır destek olan başka kulüp yok Türkiye 'de.

Herkes herkesi sevmek zorunda olmadigindan dolayi sende negatif gelen yorumlara saygi duymalisin.Kimse sana adamin hakkinda neden iyi konusuyosun diye sormaz,sen neden emreder gibi bi tavirla "Saygili konus" diyosun ki?

Öncelikle

şu başkanın değişmesi lazım demesi saygı gösteririm ama Bir kulubün başkanına resmini koyup yapıştırıp şu tipten herşey beklenir demesi volkanıda vurur taraftarı da demesi hiç hoş değil.Madem öle samanlıkta iğne aradın.Bunları neden söylemiyorsun benim söylediğim sözü "Saygili konus" tırnak içine.Seninle tartışacak değilim.Hiç bir insana böyle resimini koyup yapıştırıp sonra bu sözleri söylemesi insan insanı sevmez ama bunlar der mi?

Her ne sonuç olursa olsun
Bildiğim tek gerçek

DÜNKÜ O SAHNE TÜRK FUTBOLU ADINA KARA BİR LEKEDİR! BU LEKENİN SORUMLULARI ACİL OLARAK SORGULANMALIDIR

Bu kadar seyircisi olupta takımına sıfır destek olan başka kulüp yok Türkiye 'de.
2 takım taraftarı yüzünden rezil oluyor şu ligde .

1. fenerbahçe
2. trabzon ..

bizde ağır cahil taraftarlar var . maçta bizim kaleci tolganın kafasına su sısesı fırlarttılar adam sakatlandı .

burak 3 maç gol atamadı yuhlanmaya basladı guiza o kadar yuhlanmamıstır . umut bulut trabzon tarıhının en cok kufur yıyen oyuncusudur 90 dakıka yuzu asık oynardı macı kımseyle konusmazdı . rutın sekılde her hafta kufur yerdı .

Öncelikle

şu başkanın değişmesi lazım demesi saygı gösteririm ama Bir kulubün başkanına resmini koyup yapıştırıp şu tipten herşey beklenir demesi volkanıda vurur taraftarı da demesi hiç hoş değil.Madem öle samanlıkta iğne aradın.Bunları neden söylemiyorsun benim söylediğim sözü "Saygili konus" tırnak içine.Seninle tartışacak değilim.Hiç bir insana böyle resimini koyup yapıştırıp sonra bu sözleri söylemesi insan insanı sevmez ama bunlar der mi?

O adamda belki trabzon taraftari nerden bilelim simdi? Benim gordugum bisey varsa oda dun futbolcuya yapilanlar resmen hayvanliktan baska bisey degildi.Baskanin futbolcusunun arkasinda olacagina "volkanla isimiz bitmistir" diyen bi adama boyle tepki verilmesi normal.Sonucta futbolcu senin futbolcun,ayibi edende senin taraftarin.Ikisindende sen sorumlusun,ama o cikip ne yapti?

yorumumu yapayım bende bir trabzonsporlu olarak ...

küfür hayatımızın bi parçası olmus durumda bunu kabul edelim , ama asla meşru bir hareket değildir . kufur sonrası biri size diklense isyan etse hakkıdır . ona ne var herkes kufur edio normal seyler bunlar falan dıyemezsın :D yanı kufrun savunulacak hıc bır yanı yoktur ne olursa olsun .

gelelim volkan şen e . kendisi takımda en cok maaş alanlar arasında ve 2 bucuk yıldır yatıyor net ! yenildiğimiz maclarda sankı trabzonsporlu degıl baska bırı gıbı sahada yuruyordu cıldırtıyordu ınsanı . sürekli yedek bırakıyordu onu senol gunes .
sonra dedık senol hoca hatalı ısrar edılmelı bu adamda falan . senol hoca gıttı mustafa hoca geldı bunu sureklı oynattı . oynatmaz olaydı dedıklerımıze pısman olduk . hiç ışık yok kendı kendımıze gelın guvey oluyoruz adam saçmalıyor resmen sağ kanat felç top 1 metre ılerı gıtmıyor .

besıktas taraftarının yıldırım demırorene kufur etmesı ve bunun gayet dogal karsılanması ıle volkana kufur edılmesının bı farkı yok .

ama olaya dıger acıdan bakarsak kendı oyuncuna kufur edıosun . dk. 40 youndan cıkmasına sebep oluosun hemde ağlayarak . buda trabzon taraftarının ilginçliği.

ama artık futbolcuların bıraz kıçlarını kaldırıp oynamalarının vaktı geldi . ne laf edersek bız profesyonelız bız profesyonelız o bu şu ... lan profesyonelsen cık oyna o zaman . gecen seneki kadroyu kagıt uzerınde bak ilk 5 e gırmesı lazım mutlaka .
ama gel gorkı az daha kume dusuoduk . gercı sonra cıkıs yaptık . ruhsuzlar top falan oynamıo ...

neyse kısacası kimse haklı değil ne volkan ve taraftar

Kardeş katılıyorum ama bu seviyeye gelmiş bir futbolcunun hakaret ediyor diye seyircinin hocasına kulubüne saygısızlık yapıp kulube oturacağına direk maçtan çıkıyor.Bu seviyeye gelmiş bir futbolcu bunları kaldırmak zorunda.Ben küfür savunmuyorum nerden çıkırıyorsunuz.Keşke küfür olmasa ama var ne yazık ki her küfür edilen sahadan çıkarsa olur mu?Volkan üzüldüm ağlamasına taraftarından ben yaptım ben yaptım demesi olmamış

O adamda belki trabzon taraftari nerden bilelim simdi? Benim gordugum bisey varsa oda dun futbolcuya yapilanlar resmen hayvanliktan baska bisey degildi.Baskanin futbolcusunun arkasinda olacagina "volkanla isimiz bitmistir" diyen bi adama boyle tepki verilmesi normal.Sonucta futbolcu senin futbolcun,ayibi edende senin taraftarin.Ikisindende sen sorumlusun,ama o cikip ne yapti?

Kardeş sen olayı bilmiyorsun galiba mustafa hocamız onu oyundan çıkardı.Onunda yedek kulubesine gelip oturması gerekirdi.Hakaret oldu diye.Kulubeye gelmiyerek direk soyunma odasına gitti.Ben o taraftarın yaptığını savunmuyorum ama profesyonel bir futbolcu Bursaspor da oynadı Trabzonspor da oynuyor milli takım da oynadı.Volkan orda hocasına saygısızlık gösterdi ve kulubüne.Ama şu olay başka adam yaptığı kesinlikte tasvip etmiyorum.Artık bu konuda cevap hakkım doğmassa konuşmayacağım

Olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok; küfür eden taraftar terbiyesizlik, volkan amatörlük, kulüp vefasızlık yapmış.

Ya adam gibi transfer yapmıyorlar.
Volkan kimya?
Hep TR'deki sorunlu oyuncular, beş para etmez oyuncular TS'de.
Gönderin hepsini, başta Volkan.

Başkanın tek iyi icraatı bu olcak.
Başkada birşey yaptığı yok, Sadri gibi oda boş beleş konuşuyor.
Bir icraatını görmedik.

Adam gibi Başkan gelsin takımın başına.

Olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok; küfür eden taraftar terbiyesizlik, volkan amatörlük, kulüp vefasızlık yapmış.
+1 :)
bu arada hacıosmanoğluna saldırmaya fırsat kollayanlara gün doğmuş gibi.. adam kürsüde federasyon başkanının yüzüne saydırırken onlar utancından kafalarını kaldırıp adamın yüzüne bakamıyodu.. galatasaraylı olarak söylüyorum 10 numara adam fikri neyse zikri de o.. aziz istediği oyuncuyu kadro dışı bıraktırınca, kovunca oluyo da hacıosmanoğlu kovunca mı yakışmıyo.. trabzonspora neyin yakışıp yakışmayacağına trabzon kendi karar verir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri