Merhaba arkadaşlar bu bir bilgilendirme konusudur. Öncelikle yaklaşık 1 ayı geçkin süre önce VOU'dan e-mail hesabıma bir mail geldi %90 kar payı istediğim zaman partnerden çıkabilme şartlarıyla bende kabul ettim. Sonrasında ytde davetiye geldi. Buraya kadar iyi. Bundan sonrasında işler karışıyor. Davetiyeyi kabul ettim Kensho network diye başka bir firma bana dashboard gönderdi. Ardından [email protected] adresine her gün mail atmaya başladım 1 kere bile geri dönüş sağlanmadı. Kensho'ya mail attım 1 günde geri döndüler VOU ile partnersiniz dediler ki bu doğru ytde kanal VOUStudios'a bağlı. [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] hocamın söylediği üzere twittera yöneldim Adamlara tüm bunları izah ettim twitter sayfalarından 2 güne cevap geldi we are currently investigating issue dediler 2-3 gün geçti gene geri dönüş yapmadılar bende tekrar mesaj atmaya başladım ve cevap yok durum bu şekilde kanalım özgün geçen ay kensho dashboard da 150$ kesinleşti ödeme bilgimi girdim ödeme yok ödemeyle ilgili soru soruyorum cevap yok uzun lafın kısası adamların özgüne ettiği muamele bu Özgün veya Spam kanal sokmamanızı tavsiye ederim bu partnere Wolram Network'dede benzeri düzenbazlıklar yapmışlar zaten bende bunu birebir şahsi olarak özgün kanalım ile yaşadım unlink talebi gönderdim bakalım beklemedeyim. Yazı sadece bilgilendirme amaçlıdır. Herkes tabii ki tercihinde özgürdür. Yani ben kimseye VOU'ya kanal sokmayın demiyorum sadece yaşadığımı ve buna göre tavsiyemi yazdım. Dikkate alıp almamak sizlerin tercihi.
Son düzenleme: