VP9 Codecs Hakkında

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Skrillex

Kayıtlı Üye
Merhabalar bir kaç gün önce videolarımın çamur gibi göründüğünden şikayet etmiştim sebebini çözdüm.

YouTube kasıtlı olarak videoyu işlerken düşürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=pfszfVlKyZg

https://www.youtube.com/watch?v=2v7FH_pQ-lQ

Bu arkadaşın videosunda anlattığı 2 yöntem var

1 tanesi google fotoğraflara yüklemek daha sonra eski yükleme sekmesinden içerik aktar kısmı ile videoyu youtubeye almaktan bahsediyor.

2. kısım ise eski youtube studiosunda videoyu kırpma kısmında videonuzdan bir kaç saniye kırpıp olan video üzerine kaydetmeniz halinde belirli bir süre sonra vp9 olarak işleniyor diye izah ediyor.

Bu yöntemleri kullanarak vp9 yapan arkadaşlar var mı veya farklı yollar ile bu sorunu çözebilen kişilerin yorum ve düşüncelerini bekliyorum konuya :)

Normalde vp9 veya vp8 render almak istediğinde render süreleri uzun olduğu biliyorum. Videoları detaylı sonra bakacam. Teşekkürler

Normalde vp9 veya vp8 render almak istediğinde render süreleri uzun olduğu biliyorum. Videoları detaylı sonra bakacam. Teşekkürler

Hocam olayı tamamen çözdüm örnek video atardım fakat içeriğimi ifşa olur :D
Videoyu render alırken 144p 60 fps olarak render almak gerekiyor kısaca özet olarak anlatayım sony vegas ayarlarım ile

sE92Hf.png

GsTNqU.png

vAJGuo.png

ve bunlar sonucunda video cam gibi oluyor :D

ljAjU8.png

Videoyu render alırken 144p 60 fps olarak render almak gerekiyor kısaca özet olarak anlatayım sony vegas ayarlarım ile

sE92Hf.png

GsTNqU.png

vAJGuo.png

ljAjU8.png

Hocam avc format h265 encoder ekran kartı hızlı render alınabılıyorsun. İşlemci ile uzun sürüyor. Adobe premiere paylaştığın oyun kanalım için deneyeceğim. 10 dk video kaç dk render alıyorsun

Hocam avc format h265 encoder ekran kartı hızlı render alınabılıyorsun. İşlemci ile uzun sürüyor. Adobe premiere paylaştığın oyun kanalım için deneyeceğim. 10 dk video kaç dk render alıyorsun

Şu an 5 dakikalık video için bir render alıyorum 1 saat sürüyor.
İşlemci i5 7400.
Yarın daha detaylı şekilde inceleyeceğim bu konuyu
Ekran kartım gtx 1050 ne kadar hızlı render almama yardım edecek ki?
Bu dediğin olayada bakacağım.

sE92Hf.png

GsTNqU.png

vAJGuo.png

ljAjU8.png

sen nasıl bir kralsın ya.. kaç gündür denemediğim şey kalmadı . şimdi düzeldi Allah razı olsun

sony vegas sürümünüz kaç acaba hocam _?

birde kayıt alırken obs ile mi alıyorsunuz obs ayarları bunuda paylaşırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Şu an 5 dakikalık video için bir render alıyorum 1 saat sürüyor.
İşlemci i5 7400.
Yarın daha detaylı şekilde inceleyeceğim bu konuyu
Ekran kartım gtx 1050 ne kadar hızlı render almama yardım edecek ki?
Bu dediğin olayada bakacağım.

cpu render yerine gpu render seçenek seçme var ise ekran kartı ile render alırsın.

ornek : Bilgi için ekli her programda değişmektedir.
GPFaWB.png

https://www.youtube.com/watch?v=Ebd4QJOWrbs

...................................

https://www.youtube.com/watch?v=shdEZEOySKQ

https://www.youtube.com/watch?v=d9o393UexcE

Bu videolar yardımcı olacaktır. Olmazsa arama yap : How to Enable GPU Acceleration sony vegas

sen nasıl bir kralsın ya.. kaç gündür denemediğim şey kalmadı . şimdi düzeldi Allah razı olsun

sony vegas sürümünüz kaç acaba hocam _?

birde kayıt alırken obs ile mi alıyorsunuz obs ayarları bunuda paylaşırsanız çok sevinirim

Vegas sürümüm 17. Kayıtım mirilis action adında bir video kayıt uygulamasından yardımcı olduysak ne mutlu :D

---------- Spam Engelliyici 08:07 ---------- Önceki Mesaj 08:01 ----------

cpu render yerine gpu render seçenek seçme var ise ekran kartı ile render alırsın.

Bu videolar yardımcı olacaktır. Olmazsa arama yap : How to Enable GPU Acceleration sony vegas

Akşam test ederim hocam teşekkürler :) (İngilizcem var zaten :D)

Vegas sürümüm 17. Kayıtım mirilis action adında bir video kayıt uygulamasından yardımcı olduysak ne mutlu :D

---------- Spam Engelliyici 08:07 ---------- Önceki Mesaj 08:01 ----------

Akşam test ederim hocam teşekkürler :) (İngilizcem var zaten :D)

Benim ingilizcem yok. Ceviri var.

sE92Hf.png

GsTNqU.png

vAJGuo.png

ljAjU8.png

1920x1080 kayıt etmıs olsak da 2560x1440 mı render yapıcaz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri