VPN Kullanışlımı?

paranormal

Kayıtlı Üye
Merhaba vpn hakkında sormak istediğim bazı sorular olduğu için konu açıyorum.

Forumdaki arkadaşlara danıştığımda birkaç adsense kullanıyorlar. Sonuç olarak aynı bilgisayardan kullananlar var. Farklı browser kullanarak veya her adsenseyi kullanırken çerezleri temizleyerek modemi resetleyerek yapıyorlar. Her nekadar sorun çıkarmasada riskli olduğunu eğer bir adsense diğerlerininde banlanma riskinin yüksek olduğunu söylediler.

Biraz daha garantici arkadaşlar vds kullanıyor. Her adsenseyi farklı vds lerden kontrol ediyorlar.

VPN kullanarak bi nebze olsa bu sorun aşılabilirmi?

Satın almış veya almayı düşünenler için forum linki

VPN SATIŞ LİNKİ

Linkte satışta olaan vpn fiyatı iyi geldi. Eğer farklı adsenseleri farklı ip lerden erişmek için kullanışlı ise alacağım.

VPN NEDİR? (Alıntıdır)
Virtual Private Network kelimelerinin kısaltılmasından oluşan vpn, Türkçe olarak Sanal Özel Ağ anlamına gelmektedir. VPN hakkında kısaca açıklama yapacak olursak, mevcut internet altyapımızı kullanarak uzakta bulunan başka bir bilgisayar veya sunucuya güvenli bir şekilde bağlantı yapmayı sağladığımız bir yapıdır. VPN yapısını kullanarak kendi bilgisayarımızdan başka bir bilgisayarı kullanıyormuş gibi işlemler yapabiliriz. Bu işlem için hiçbir ekran açmamızda gerekmeyecektir. Ayrıca vpn bağlantısı yaptığımız zaman, internet ortamında yaptığımız tüm işlemlerde vpn yapılan bilgisayarın veya sunucunun internet yapısı kullanılmış olunur. Ip adresimiz vpn bilgisayarın ip adresi olmuş olacaktır. Yani internet ortamına vpn bilgisayarın ip adresiyle çıkmış olacağız.

birde bunun Tor Browserı var. Acaba Tor kullanarak adsense kontrol eden varmı aramızda. Varsada önerirmi Toru ?

VPN kullanıyorum toru tarayıcıdan kullanabiliyorsun mozilla eklentisi var.VPN aylık 4-5$ oluyor ama bence daha kullanışlı.

Kullanıp zarar gören arkadaşlar varsa onlarında fikirlerini almak isterim...

Ben vpn kullaniyorum birden fazla adsensem var henuz bir sikinti cikmadi.

[MENTION=5975]paranormal[/MENTION] Linkteki vpn değil 7$ 1$ etmez hocam.Başka markalara yönelin..

Ben vpn kullaniyorum birden fazla adsensem var henuz bir sikinti cikmadi.
Hocam her adsense için vpn kullanarak farklı bir ip mi kullanıyorsun? Biraz yöntemden bahsedermisin? Bende almayı düşünüyorum.

@YtKoRaY

Hocam marka önemli değil aslında. Fikir verdiğin için teşekkür ederim. Merak ettiğim acaba her adsenseyi vpn sayesinde farklı iplerden kontrol etsek riski önemli düzeyde azaltmış mı oluruz? Yoksa bağlanan ip ler ne olduğunu bilmediğimiz için daha risklimi olur?

Hocam her adsense için vpn kullanarak farklı bir ip mi kullanıyorsun? Biraz yöntemden bahsedermisin? Bende almayı düşünüyorum.

@YtKoRaY

Hocam marka önemli değil aslında. Fikir verdiğin için teşekkür ederim. Merak ettiğim acaba her adsenseyi vpn sayesinde farklı iplerden kontrol etsek riski önemli düzeyde azaltmış mı oluruz? Yoksa bağlanan ip ler ne olduğunu bilmediğimiz için daha risklimi olur?

Aynı Ipden 10 adsense baktığım oluyor 1 defa sorun yaşamadım bunlar şehir efsanesi hocam.

@YtKoRaY

Sadece ip degistirip giriyorum.

Kendimize özel ip alabileceğimiz bir servis var mı ? Statik ip ama sadece biz kullanacağız ortak kullanım olmayacak.

Merhaba vpn hakkında sormak istediğim bazı sorular olduğu için konu açıyorum.

Forumdaki arkadaşlara danıştığımda birkaç adsense kullanıyorlar. Sonuç olarak aynı bilgisayardan kullananlar var. Farklı browser kullanarak veya her adsenseyi kullanırken çerezleri temizleyerek modemi resetleyerek yapıyorlar. Her nekadar sorun çıkarmasada riskli olduğunu eğer bir adsense diğerlerininde banlanma riskinin yüksek olduğunu söylediler.

Biraz daha garantici arkadaşlar vds kullanıyor. Her adsenseyi farklı vds lerden kontrol ediyorlar.

VPN kullanarak bi nebze olsa bu sorun aşılabilirmi?

Satın almış veya almayı düşünenler için forum linki

VPN SATIŞ LİNKİ

Linkte satışta olaan vpn fiyatı iyi geldi. Eğer farklı adsenseleri farklı ip lerden erişmek için kullanışlı ise alacağım.

VPN NEDİR? (Alıntıdır)
Virtual Private Network kelimelerinin kısaltılmasından oluşan vpn, Türkçe olarak Sanal Özel Ağ anlamına gelmektedir. VPN hakkında kısaca açıklama yapacak olursak, mevcut internet altyapımızı kullanarak uzakta bulunan başka bir bilgisayar veya sunucuya güvenli bir şekilde bağlantı yapmayı sağladığımız bir yapıdır. VPN yapısını kullanarak kendi bilgisayarımızdan başka bir bilgisayarı kullanıyormuş gibi işlemler yapabiliriz. Bu işlem için hiçbir ekran açmamızda gerekmeyecektir. Ayrıca vpn bağlantısı yaptığımız zaman, internet ortamında yaptığımız tüm işlemlerde vpn yapılan bilgisayarın veya sunucunun internet yapısı kullanılmış olunur. Ip adresimiz vpn bilgisayarın ip adresi olmuş olacaktır. Yani internet ortamına vpn bilgisayarın ip adresiyle çıkmış olacağız.

1 yıla yakındır 3adsensemıde tek pc den gırıyorum hıc bır sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum buna nazaran 1 adsensemde sıte ıcın kullandıgım gercersız tıkdan banlandı ama otekı adsenselerım saglam

1 yıla yakındır 3adsensemıde tek pc den gırıyorum hıc bır sorun cıkmadı cıkcagınıda sanmıyorum buna nazaran 1 adsensemde sıte ıcın kullandıgım gercersız tıkdan banlandı ama otekı adsenselerım saglam

Hımm anladım hocam. Benim tek adsensemdeki 25 kanal topluluktan kapandı. Aynı sorun adsensede oluşmasın diye tedbirli davranmak istedim. Teşekkürler hocam.

Hocam bu tarz değil de daha çok proxy tarzında bir şey arıyorum. Benim ipmin dışında bir kaç tane daha ip adresim olsun diğer adsenselere de o iplerden bakalım diye.

zenmate google chrome eklentisi var ücretsiz vpn hizmeti sağlıyor. ama aynı ipten farklı adsenselere girebilirsin sıkıntı cıkmaz bir cok kisi böyle yapıyor sorun cıkmıyor sanamı cıkcak :)

zenmate google chrome eklentisi var ücretsiz vpn hizmeti sağlıyor. ama aynı ipten farklı adsenselere girebilirsin sıkıntı cıkmaz bir cok kisi böyle yapıyor sorun cıkmıyor sanamı cıkcak :)

Hocam o yüklü kullanıyorum ben de. O kadar çok giren çıkan var ki o ipler pek temiz değil.

Vpn deyince akla direk hidemyass gelir. 50bin+ ip mevcut sistemlerinde. Bildigim kadariyla bu sektörde en fazla ülke ve ip secenegi sunan vpn saglayicisi. Sadece proxy almak isteyenler senelik 1 defa ödeyince günlük maillerine premium proxy listesi geliyor. Ben hesaplar arasi geciste kullaniyorum 2 aydir bir sorun yasamadim. Hide My Ass! Free Proxy and Privacy Tools - Surf The Web Anonymously

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri