VPN Seed4.me 1.5 yıl BEDAVA Yasal Taktik

denizkan38

Kayıtlı Üye
Merhaba forum gençliği,
hepimiz bazen vpn e ihtiyacım duyarız özelliklede lokasyon seçebildiklerimize.
halle hazırda kullandığım seed4.me vpn nin yeni birkaç üyelik taktiğiyle 1.5 yıllık üyelik alma var bedava onu anlatacağım dikkatli uygulayın.

Fake maillerde çalışmıyor yanlış kontrol etmediysem.
Gmail olucak.(Hizmetleri etkinleştirmek lazım olucak)

Bu taktikle yeni kullanıcılar 1.5 yıl Eski kullanıcılar +1 yıl alabilecekler.

1. Adım: Buraya gidin ve e-posta kimliğinizi girin (mailden daha sonra onaylamanız gerekir).
2. Adım: 'Kupon Kodunuz Var mı?' ,yoksa şunu girin: STAYHOME .

Başarıyla 6 ay ücretsiz kullanımı kaptınız.

Bitmedi sıra bu 6 aylık üyeliğe +1 yıl ve eski kullanıcılara +1 yıl eklemeye.

Buraya gir

buradan indir kaydolu tıkla ve aktıf kayıt oldugunuz 6 ay ıcın maıl bılgılerını gırın. eskı kullanıcılar da hale hazırdakı maıllerını gırsınler.

2. Eğer teklifleri fb, twitter..etc ile paylaşmak isterseniz, ilgili seçenekleri tıklayın, aksi takdirde 'Facebook, Twitter veya Linkedin kullanmıyorum!' (Resimde kırmızı ile vurgulanmıştır)

3.Resimdeki kısımları doldurun dediğim gibi mevcut uyelık aldıgnız maılı yazın.

4. İşlem yapılırken lütfen bekleyin ve 36 $ değerinde benzersiz kupon kodunuzu alacağınız bir sayfaya yönlendirecektir.

Buradaki kodu kopyalayın o önemli..

5. Bu bağlantıyı kullanarak Seed4me hesabınıza giriş yapın.

6. Giriş yaptıktan sonra, abonelik sürenizi uzatmak için bu bağlantıyı tıklayın.

7. Kupon veya ön ödemeli kart'a gidin ve tıklayın.Attaki.

8. Buraya benzersiz Kupon kodunuzu girin. Kodunuz geçerliyse anında '+1 Yıl erişimi' altında size bildirilir. Kuponu veya ön ödemeli kartı kullan'ı tıklayın. Tarayıcıyı kapatma

9. Yeniden yönlendirileceksiniz ve ödemenin başarılı olduğunu bildirilecektir.

10.Ödemenin alındığını belirten bir epostada alırsınız.

şimdi sitesinde de masa üstü uygulamasında da 1.5 yılınız tanımlanmış görünür.
geçici kampanya acele edin.

Güzel bir yazı olmuş... ağzınıza sağlık... Tebrik ederim... Teşekkür ederiz.

hocam tşkler her şeyi yaptım bu tür işlerden pek anlamam benim pc xp Windows 10 yüklüyorum ata veriyor açmıyor ne yapmam gerekir bu durum da yardımcı olursan sevinirim

hocam tşkler her şeyi yaptım bu tür işlerden pek anlamam benim pc xp Windows 10 yüklüyorum ata veriyor açmıyor ne yapmam gerekir bu durum da yardımcı olursan sevinirim

yukledıgın vpn yı acarken hata alıyorsan sımgenın uzerıne tıklayıp
uyumluluk sorunu gıderme dıyın.
oraları bı kurcalayın.

fakat xp kullanan cok kalmadı hocam. artık xp de cogu seyın calıscagnı sanmıyorum ama win8 10 vb sorunsuz calısyor.

yukledıgın vpn yı acarken hata alıyorsan sımgenın uzerıne tıklayıp
uyumluluk sorunu gıderme dıyın.
oraları bı kurcalayın.

fakat xp kullanan cok kalmadı hocam. artık xp de cogu seyın calıscagnı sanmıyorum ama win8 10 vb sorunsuz calısyor.

aksın hocam tüm sorun pc xp olması yazdığın gibi çoğu program çalışmıyor xp açılmıyor bir sürü şey kayıtlı pc ye format sünnetti farz oldu tşkler cevap için

Eski üyeydim uzattım saol

Kalan gün: 517 gün

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, ama YT işlerinize bulaştırmayın birde program kapalıyken arka planda bazen açık başka bir ülkeye bağlanmış görüyorum bu çok sıkıntılı bir işlem dikkat edin, başka bir sorunla karşılaşmadım diğer günlük, haftalık işlerinizi halletmeniz için gayet iyi bir program.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, ama YT işlerinize bulaştırmayın birde program kapalıyken arka planda bazen açık başka bir ülkeye bağlanmış görüyorum bu çok sıkıntılı bir işlem dikkat edin, başka bir sorunla karşılaşmadım diğer günlük, haftalık işlerinizi halletmeniz için gayet iyi bir program.

benona dıkkat ettım daha ıc calısıp bı sorun yaratmadı arka planda bastan kurulum vs dıkkat etmek lazm sanırm ayarlara.

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Hızı nasıl hocam?

hızıda ıyı fena dııl hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri