VPN veya Proxy Kullanırken gerçek IP adresi nasıl sızdırılmaz

• Kullanıcı werto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

werto

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi sık yaşanılan hatalardan biride ben proxy kullanmama rağmen yt benim gerçek ipimi yine buluyor ve spamdan kanalım gümlüyor işte bunun çözümünü anlatacağım Bu zafiyetten etkilenmemenin en kolay yolu web tarayıcılarında WebRTC'yi tamamen iptal etmekten geçiyor.
Önlem olarak alttaki seçeneklerin tümünü uygulayabilirsiniz. Daha sonra bu özelliği kullanmak isterseniz
yaptığınız değişiklikleri eski haline getirmeniz yeterli

firefox kullananlar için:Tarayıcı adres satırında about:config' yazın ve 'media.peerconnection.enabled' seçeneğini bulup tıklayarak
'false' hale getirin.
'NoScript' eklentisini kullanın.

bol kazançlar

Güzel paylaşim hocam teşekkürler faydasi olacaktir

yaptığım araştırmalarda private proxy gerçek ıp yi tamamen gizliyor diye bir sonuç elde ettim

Arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim DLP veri sınıflandırmasında olduğu gibi koruma seviyeleri ve ağ içindeki engelleme noktaları da farklılık gösterir. DLP’nin konumuna göre nasıl çalıştığı ve hangi tür verileri koruduğu değişirken, aynı veri için birden çok koruma şekli de geçerli olabilir. Koruma noktaları üç farklı yapıda ele alınır
bunlar farklı sanal dünyasının belli kapan noktalarına yerleştirilen adres keşifetme şifreleridir bunlar çok uzun konular zaman buldukça paylaşacağım sizlerle
spamın aslında uzman bir merkezi sistemin mucitleri ile dans etmek gibi birşey
:) onlar sadece güzel getiri sağlıyan spamcıların 4hane 5 hane heyecanlandırırken merkeze 100 katı daha getirisi olduğu için resmi olarak sanal kapanlarını kurarlar
ama spamcılara oynaması içinde açık bir kapı bırakırlar :) yani hiç bir usta spamcı aslında yt yi atlatamıyacağını bilir bu bir döngüdür ve bizler bunun keyfini çıkaralım :)
bol kazançlar

Arkadaşlar öncelikle güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim DLP veri sınıflandırmasında olduğu gibi koruma seviyeleri ve ağ içindeki engelleme noktaları da farklılık gösterir. DLP’nin konumuna göre nasıl çalıştığı ve hangi tür verileri koruduğu değişirken, aynı veri için birden çok koruma şekli de geçerli olabilir. Koruma noktaları üç farklı yapıda ele alınır
bunlar farklı sanal dünyasının belli kapan noktalarına yerleştirilen adres keşifetme şifreleridir bunlar çok uzun konular zaman buldukça paylaşacağım sizlerle
spamın aslında uzman bir merkezi sistemin mucitleri ile dans etmek gibi birşey
:) onlar sadece güzel getiri sağlıyan spamcıların 4hane 5 hane heyecanlandırırken merkeze 100 katı daha getirisi olduğu için resmi olarak sanal kapanlarını kurarlar
ama spamcılara oynaması içinde açık bir kapı bırakırlar :) yani hiç bir usta spamcı aslında yt yi atlatamıyacağını bilir bu bir döngüdür ve bizler bunun keyfini çıkaralım :)
bol kazançlar

Hocam ben simdi bunu enabled yaptım . Normal kanallara girsem google kapatmaz değil mi kanalları bir de bu noscript nerden bulucaz indiriyoruz mu

Hocam ben simdi bunu enabled yaptım . Normal kanallara girsem google kapatmaz değil mi kanalları bir de bu noscript nerden bulucaz indiriyoruz mu

kanalı açıldığı ipe entegre edip gerçek ipide kamuflaj ederseniz kapanmaz hocam noscript firefox eklentisidir sitesinden kurabilirsiniz bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri