VPS-VDS-BOT kullanmadan para kazanan var mı?

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Selam dostlar,
1 ay evvel bu VPS işlerine giriştim, spam olayına. Malesef 1 ayda 4 kez IP ban yedim, beceremedik yani :) Şu an manuelden güncel videoları yüklemeye çalışıyorum ama zorlanmıyorum desem yalandır. Merak ettiğim bi durum var, VPS-VDS-BOT kullanmadan para kazanmak mümkün müdür, ya da kazanan var mıdır?

bence en makulu vds vps bot vpn kullanmadan bu işten para kazanmak
çok çok profesyonel olanlar genelde manule elle videoları kesip biçip kırpıp logo ekleyerek introo ekleyerek müzik ekleyerek vs yaparak manuel elle videoları yüklüyolar
ve böyle yükledikleri videolar günde 1 milyon ortalama izlenim alıyorlar

yani bu çok çok profesyone dediklerim günde 100 200 dolar falan kazananlar değil
günde bin dolar 2bin dolar kazananlardır

Vallah ben indirip elle atıyorum, şimdilik çok buyuk bir gelişme yok ..

Elle yükleme yaptigim kanallarimin hicbirisi spamlanmadi bugüne kadar, ben buna bagliyorum.

Cevap: VPS-VDS-BOT kullanmadan para kazanan var mı?

Hocam bu dediklerini kullanmadan yüksek paralar kazanmak zor.Kazanacagın para 1000 2000 $ Civarında gezer.Özgün çalışmıyorsan tabii ki.Ben Manuel çalışıyorum,Şu zamana kadar günde en fazla 17 Doları gördüm.10-17 arası gidip geliyorum.Bu yaz inşallah o işlere gireceğim,tam öğrendikten sonra 6-7 ay var şurada bakalım.
Not:Manuel günde 1 2 saat çalışarak 1.300 $ kazanan bir arkadaşım var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri