VPS-VDS Hosting 'nin içinde olan temel programlar nelerdir?

calww45

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bügün VPS-VDS Hosting aldım. içinde normal bir şekilde kurulmuş saf bi pc vardı :) idm ve Google Chrome kendim kurdum bunlardan başka temel programlar kurmamız gerekiyor mu? Gerekiyorsa isimleri nelerdir? İlginiz alakanız için cok teşekkür ederim iyi geceler iyi calısmalar.

Öyle verilir vds 'ler zaten. İDM, G.Chorme, Freemake Video Downloader yeterlidir.

Şahsen ben bunları kuruyorum...

torrent ile işin varsa utorrent.

Hocam soru biraz garip geldi bana açıkcası.Kullanıcı işine hangi programların yarayacağını belirler ve kurar yani biz sizin hangi programlara ihtiyacınız olduğunu bilemeyiz diye düşünüyorum.

Hocam soru biraz garip geldi bana açıkcası.Kullanıcı işine hangi programların yarayacağını belirler ve kurar yani biz sizin hangi programlara ihtiyacınız olduğunu bilemeyiz diye düşünüyorum.

hocam dogru söylüyorsunuz ama bu gün arkadaşım ile ben VPS aldık. Sağ olsun forumdaki değerli üyelerimizden arkadaşımız yardımcı oldu . Bize VPS bilgilerini verdi ilk işimiz şifreyi değiştirmekti kurcalaya kurcalaya değiştirdik. sonra ben arkadaşıma arkadaşım bana baktı öyle 5 dk bakıştık ne yapacagımızı bilemedik daha sonra web browser eksikdi onu kurduk daha sonra ise tarayıdan video tahmin ettigimiz sürede inmedi bu yüzden idm kurduk. biraz amatör biraz bu konulara yabancıyım bu konu baslıkları altında böyle bi konu görmedigim için yazdım yinede verilen bilgiler için cok tşk ederim iyi geceler

hocam dogru söylüyorsunuz ama bu gün arkadaşım ile ben VPS aldık. Sağ olsun forumdaki değerli üyelerimizden arkadaşımız yardımcı oldu . Bize VPS bilgilerini verdi ilk işimiz şifreyi değiştirmekti kurcalaya kurcalaya değiştirdik. sonra ben arkadaşıma arkadaşım bana baktı öyle 5 dk bakıştık ne yapacagımızı bilemedik daha sonra web browser eksikdi onu kurduk daha sonra ise tarayıdan video tahmin ettigimiz sürede inmedi bu yüzden idm kurduk. biraz amatör biraz bu konulara yabancıyım bu konu baslıkları altında böyle bi konu görmedigim için yazdım yinede verilen bilgiler için cok tşk ederim iyi geceler

Sadece yt işi ile ilgileneceksiniz.İndirme işlemleri için firefox tarayıcı, downthemall ve bytubed eklentilerini öneriyorum.

bu vps de ip değiştirme işi nasıl oluyor, örneğin 10 tane farklı kanala farklı farklı video atıcaz, bunu nasıl farklı ip ile yapabiliriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri