Vps'm var nasıl para kazanabilirim?

khan49

Kayıtlı Üye
Vps'm var 25 günü var daha biraz özellikleri düşük 1 ram filan var ama sınırsız trafik sizce nasıl para kazanabilirim up/down denedim fakat yemiyor daha tutmuyor

up down kötüyse bişey yapamzsın o vps ile onun yerine 2 dolara git azure vps al canavar gibi. arkadaş hd dizi çekip atıyo günlük, benim net kötü olduğu için bağlantı yavas oluyo vps nin nimetlerinden tam yararlanamıyorm

up down kötüyse bişey yapamzsın o vps ile onun yerine 2 dolara git azure vps al canavar gibi. arkadaş hd dizi çekip atıyo günlük, benim net kötü olduğu için bağlantı yavas oluyo vps nin nimetlerinden tam yararlanamıyorm

up/down kötü demedim hocam up/down yapabiliyorum hızlıda yüklüyor fakat up/downdan bi gelir elde edemedim henüz veya püf noktalarını bilmiyorum :S

bu vps nin içinde programlar felanda çalışıyormuş dogrumuyum dogruysa merak ettiğim google chrome yu vpsde çalıştırabilirmiyim

Herşey çalışıyor hocam tabiki kurabilirsin benimkinde kurulu mesela

şuan benim ttnetten 3 adet faturamı odemediğim için netim kapalı ve hızım çok düşük ilginçtirki şuan butün sitelere girebiliyorum nasılmı derseniz google chrome nin dns eklentisi var zen meta diye o eklentiyi kapadımmı ttnet borç sayvası açılıyor eklentiyi aktif ettiğim zaman burdayım işte erişimde sıkıntı olmuyor heralde beleşe kullanıyorum şuan

asıl sorum ben şimdi bir vps alsam butun işlerimi hızlı birşekilde vps den halledebilirmiyim.

Son düzenleme:
şuan benim ttnetten 3 adet faturamı odemediğim için netim kapalı ve hızım çok düşük ilginçtirki şuan butün sitelere girebiliyorum nasılmı derseniz google chrome nin dns eklentisi var zen meta diye o eklentiyi kapadımmı ttnet borç sayvası açılıyor eklentiyi aktif ettiğim zaman burdayım işte erişimde sıkıntı olmuyor heralde beleşe kullanıyorum şuan

asıl sorum ben şimdi bir vps alsam butun işlerimi hızlı birşekilde vps den halledebilirmiyim.

Hocam bence ayrı bi konu açsan çok daha iyi olur şuanda benim konu epey bi dağıldı :D

bu nasıl soru arkadaş yaw :) gülsem mi ağlasam mı VPS - VDs ile ne yapılır ? mesela ekmek arasına koyup satamassın ...ne yapman lazım video yüklicen bu başka bi işe yaramaz kardşeim ....

bu nasıl soru arkadaş yaw :) gülsem mi ağlasam mı VPS - VDs ile ne yapılır ? mesela ekmek arasına koyup satamassın ...ne yapman lazım video yüklicen bu başka bi işe yaramaz kardşeim ....

Ya hocam bota bırakanlar var başka şeyler yapan var çok şey yapan var sen bilrmiyorsn

bi de bunlar çıktı beyto sen bilmiyorsun :D

Önemli değil kardşe benim de bilmdeğim vardır ama sen bilmiyorsun diyenler genelde yarın birgün abi şu neydi nasıl yapacam diye msj atar inş konu sahibi ÜSTAD bu konuda dikkatli olurda bana bişi sormaz...nede olsa ben bilmem :) cümleten bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri