'VSP Group' yotube partner(wester union odeme secimi)

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar bir partner var arkadaslarim banada tavsiye etdi wester union ile odeme yapiyor biliyorsunuzdur Azerbaycanda paypaldan para cikarmak kolay deyil bu benim gibi arkadaslarin cok isine yarayacak bir partner guvenli partnere benziyor..deneyen oldumu forumdan acaba??

Statistikleri|

|Channels on our Network:
| 8 178

|Subscribers on our Network:
|32 414 862

|Views on our Network:
|5 144 640 184

http://youpartnerwsp.com/en/ network sitesi

bana tavsiye eden arkadaslar paralarini sorunsuz aliyorlar..8K kanal katilmis guvenilirdir herhalde cok iyi hizmetler sunuyolar :) denemekde zarar yok bence

---------- Mesaj saat 17:24:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:24:04 civarında gönderildi. ----------

Western Union ile çoğu network ödeme yapıyor zaten

hangileri hocam??ben bilmiyom valla :o

azerbaycan-egitim-merkezi-cografya.jpg

kardeş burası azerbeycan mı? istanbuldan güzel görünüyor

azerbaycan deyince aklıma hep akhisar gibi yer gelirdi. bu fotoya bakılırsa amerika gibi yer maşallah :D siz burda mı yaşıyorsunuz? yaşam standartlarından biraz söz edermisiniz? sizce Türkiye'den güzel mi?

konu disi yapiyoruzha :D

evet burda yasiyom ama Turkiye ile burayi mukayise etmeyelim hocam daha cok var oralara gelmemize ulkem olan Azerbaycan gorsel olarak degisti insanlar yine ayni kafada o,yuzden mukayise etmeyelim bence :(

konu disi yapiyoruzha :D

evet burda yasiyom ama Turkiye ile burayi mukayise etmeyelim hocam daha cok var oralara gelmemize ulkem olan Azerbaycan gorsel olarak degisti insanlar yine ayni kafada o,yuzden mukayise etmeyelim bence :(

Insanlar yine ayni kafada derken tam olarak neyi kast ediyorun? Azerbaycanda yakin 1o yilda herşey değişti, ülkede , insanlarda, yaşam da. Çünki özgür olduk ve istediyimiz gibi yaşıya biliyoruz en azından. Türkiye ile inkişafini mukayise etmek olmaz, ama inkişafa bakarsak bir çok ülkeleri aşıp geçti.

Soruna gelerse VSP gorup Kafkazda en guvenilir network. Benim hi, bir kanalimi kabul etmediler. Kanal tamamen özgür olamlı. Çok istedim bi kanalımı bağlayım olmadı. Top networklar içinde 7-ci sirada gidiyor.

Insanlar yine ayni kafada derken tam olarak neyi kast ediyorun? Azerbaycanda yakin 1o yilda herşey değişti, ülkede , insanlarda, yaşam da. Çünki özgür olduk ve istediyimiz gibi yaşıya biliyoruz en azından. Türkiye ile inkişafini mukayise etmek olmaz, ama inkişafa bakarsak bir çok ülkeleri aşıp geçti.

Soruna gelerse VSP gorup Kafkazda en guvenilir network. Benim hi, bir kanalimi kabul etmediler. Kanal tamamen özgür olamlı. Çok istedim bi kanalımı bağlayım olmadı. Top networklar içinde 7-ci sirada gidiyor.

hocam seninle simdi Azerbaycanin sorunlarini felan tartisacak diyilim :)

networke bas vurdum ins kabul ederler(kanalim yuzde yuz kendi ozgun icerigim umarim kabul olur :cool: )

hocam seninle simdi Azerbaycanin sorunlarini felan tartisacak diyilim :)

networke bas vurdum ins kabul ederler(kanalim yuzde yuz kendi ozgun icerigim umarim kabul olur :cool: )

Hayirli olsun kardeş. Konu dişi olduğu için bende pek uzatmiyorum. Ama her bi devletin sorunlar vardir unutma) her hangi bi sorun için devleti küçük düşürmek lüzumsuz)

bana tavsiye eden arkadaslar paralarini sorunsuz aliyorlar..8K kanal katilmis guvenilirdir herhalde cok iyi hizmetler sunuyolar :) denemekde zarar yok bence

---------- Mesaj saat 17:24:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:24:04 civarında gönderildi. ----------

hangileri hocam??ben bilmiyom valla :o

Creative Nation - Zoomin.tv - Forela

Hayirli olsun kardeş. Konu dişi olduğu için bende pek uzatmiyorum. Ama her bi devletin sorunlar vardir unutma) her hangi bi sorun için devleti küçük düşürmek lüzumsuz)

bazilarini kast etmisdim ben hocam :)

---------- Mesaj saat 19:15:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:48 civarında gönderildi. ----------

Creative Nation - Zoomin.tv - Forela

hakketen bilmiyordum hocam sagolun :)

Merhaba Arkadaşlar Biliyorum Satış Konusu Değil,
Ama Yardım Seven Arkadaşlar Mutlaka Vardır Diye Düşünüp Yazdım,
Bana VSP Groupa Bağlı Kanal Lazım,
Abone ve İzlenme Önemli Değil,
Kanal Telif Almış Olmasın Yeter,
Elinde Kullanmadığı Vsp Bağlı Kanal Olan Varsa, Satan Arkadaşlar Benimle Ö.M. İrtibata Geçsinler....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri