Vur-Kaç Yöntemi ile Para Kazanmak

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

turanakca

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Malumunuz partnerler ödeme yapar mı yapmaz mı tartışmaları sürerken bütün partner firmaları kasım ayına ait ödemelerinin bir çoğunu yaptı ve yapmayada devam edicek..

Ocak güncellemeleri sonucunda partnerlerle ilgili çeşitli söylentiler mevcut böyleyken şöyle şöyleyken böyle ..

Özgün çalışılmayan kanalların ödemeleri yapılmayacağı konusunda forumda çok söylentiler mevcut.Ben bunları hiçbirine inanmiyorum bugüne kadar ödendi bugünden sonrada ödenecektir.

Şöyle düşünelim youtube işi ile uğraşıp Ülkemizde özgün kaç tane kanal çıkar?Şu anda bu işle uğraşanların %100 de 1 i belki bakın 2 demiyorum :) %1.

Ayın 14 ünde zoomin e bağladığım bir kanalın vardı kanal içeriği oldukça riskli idi topluluk tan kapanma riski çok büyüktü ve ben riske atmadan bütün videolarımı sildim.

Dün akşam kendi kendime 1 karar aldım ?Her akşam dizileri yükleyip ertesi gün öğleden yüklenen dizileri silmek.

Dün akşam yüklediğim dizilerin partlarından bu dakikaya kadar aşagı yukarı 10 k izlenim almışımdır.Birazdan silmeyi düşünüyorum :)

Hem böylelikle kanalımı temiz tutabilme şansımda olacak.

Sormak istediğim bu şekilde devam edip günlük kazançlarıma devam etmem ne derece doğru ? Ödeme zamanı geldiği zaman sıkıntı çıkarırlarmı(Lütfen yok ödemeyeceklerini açıkladılar falan filan yazmayın o iş hikaye bence)

Ben olayın ne kadar tutabileceği görmek istiyorum birazda..

Hesapların kesinleşmesine 3-5 gün kala kanala 15-20 video atıp bırakıcam şu anda öyle düşünüyorum ..

Sizlerin fikirleri neler bu konuda ?

fikir güzelde aynı akşam nasıl atacaz nasıl kayıt lacaz kaliteli bir şekilde o filmi o sorun bence :D örnek olarak kvp diyelim oynadı aynı akşam nasıl atacaz hemen ? yada tivi üyeli olanlar dondurcak bastan itibaren sonra kayda alıp atacak oda ugrastırır .

fikir güzelde aynı akşam nasıl atacaz nasıl kayıt lacaz kaliteli bir şekilde o filmi o sorun bence :D örnek olarak kvp diyelim oynadı aynı akşam nasıl atacaz hemen ? yada tivi üyeli olanlar dondurcak bastan itibaren sonra kayda alıp atacak oda ugrastırır .

Sen dizinin ilk 30 dakikasını izlediğin zaman ben ilk 15 dakikasını yüklemiş oluyorum youtube ya bu konuda çok iyi kaynaklarım var::)

Emin ol hiç uğraşmıyorum botla videoları hızlı bir şekilde indirip yüklüyorum.50 mb bir dosyayı indirip yüklemek 5 dakika sadece :)

Bu sistem çok mantıklı muhtemelen aramızda uygulayanlar var, geçen bir arkadaş aynı teknikten bahsediyordu.Kanala normal 15-20 video bırakın üstü dizi çalışılıp bir iki gün sonra silinebilir.Asıl hit hafta sonu gelir oda ayrı mesele.

spor ve futbol özetlerinde %100 işe yarar çünkü hiti ilk 1-2 gün kırarsınız sonra hit düşer zaten.

Diğer içerikler nasıl olur bilemem

Ben Bunu 1 Haftadır Yapıyorum İlk Denememde Kanallarımın Para Kazanması Gitti
Ama 2. Denememde Gyet İyi Sonuç Veriyor 1 haftadır sorun yok 24 en fazla 48 Saat Sonra Siliyorum.
Ama tek Kaynagım Youtube
Son 1 Saat Ayarlayıp Yükleyeceğim dizinin Yada Programın Adını Yazıyorum Ve İlk Atan Kişinin Kanalını Bi Kenara Koyup Sürekli f5 Çekiyorum atar Atmz Atıyorum botla :)

Ben Bunu 1 Haftadır Yapıyorum İlk Denememde Kanallarımın Para Kazanması Gitti
Ama 2. Denememde Gyet İyi Sonuç Veriyor 1 haftadır sorun yok 24 en fazla 48 Saat Sonra Siliyorum.
Ama tek Kaynagım Youtube
Son 1 Saat Ayarlayıp Yükleyeceğim dizinin Yada Programın Adını Yazıyorum Ve İlk Atan Kişinin Kanalını Bi Kenara Koyup Sürekli f5 Çekiyorum atar Atmz Atıyorum botla :)

ben kaynağımdan alip 5 dakıka içinde yüklemiş oluyorum.Önemli olan kaynak bulmak ..Hergün en az 4-5 tane eşleşen vermeyen dizi var televizyonda.Bunların hepsini tek kaynaktan almak kadar güzel bir duygu yok ..

Bu arada dün yüklediğim bütün videoları sildim 12 k ya yakın izlenim aldı buda yeterli zaten :)

Sana tavsiyem 48 saat çok daha erken silmeye çalış :)

---------- Mesaj saat 12:19:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:08 civarında gönderildi. ----------

.Asıl hit hafta sonu gelir oda ayrı mesele.

Buna katılmıyorum çok fazla dizi var artık piyasada max.2 gün hit aldırır özellikle yayınlandıktan sonraki gün gelir bütün hit hemen hemen..

ödeyeceklerini zaten kendin söylüyorsun ki bence de odeme yapacaklar ve bugün aweden odememi aldim :D

aweden ben hala alamadım ama umutluyum bugünlerde olmazsa dahi subatın ilk haftası alacağım kasım ve aralığı beraber..

Benim kanalda telif vardi
Analytic kismi gitmisti
Ustune birde partnerden çikmistim
Yani umutsuz vakaydi
Bugun baktim,186$ yollamislar %70 ini degil tamamini yollamislar .

vurkaç yaparken oldu da telif yedik, para kazanmaları etkiler diye sildik kanalı gmail özelliğini de hesabı sil kısmıyla da..ödeniyor mu paralar

vurkaç yaparken oldu da telif yedik, para kazanmaları etkiler diye sildik kanalı gmail özelliğini de hesabı sil kısmıyla da..ödeniyor mu paralar

telif yemek çok çok düşük ihtimal benim aylardır takip ettiğim 15 civari dizi var sıkıntı olmuyor..

Hatta adsense hesbaıma bağlı 1 kanalım var dizi kanalı 300 video var 1 aydır ölece duruyolar hergünd eyenilerini ekliyom kapanana kadar devam ..Kapansada ödemesini alıcaz sıkıntı yok :)Kapandığı zaman aynı gün yenisi..Ssilmene gerek yok telif aldıysan devam 2.telifi bekle ondan sonra o kanalı unut video falan yükleme öle boş kalsın..Benim böyle 15-20 kanalım var..

Ama zoomin deki kanalımda günlük yükleyip ertesi gün silicem..

Önemli olan doğru dizileri bilmek ben 3 ayımı verdim sıkıntısız gidiyorum :)

telif yemek çok çok düşük ihtimal benim aylardır takip ettiğim 15 civari dizi var sıkıntı olmuyor..

Hatta adsense hesbaıma bağlı 1 kanalım var dizi kanalı 300 video var 1 aydır ölece duruyolar hergünd eyenilerini ekliyom kapanana kadar devam ..Kapansada ödemesini alıcaz sıkıntı yok :)Kapandığı zaman aynı gün yenisi..Ssilmene gerek yok telif aldıysan devam 2.telifi bekle ondan sonra o kanalı unut video falan yükleme öle boş kalsın..Benim böyle 15-20 kanalım var..

Ama zoomin deki kanalımda günlük yükleyip ertesi gün silicem..

Önemli olan doğru dizileri bilmek ben 3 ayımı verdim sıkıntısız gidiyorum :)
yabancı dizimi yerli dizilermi?bende bitane attım yerli dizi 500 hit falan geldi hemde dizi biter bitmez 10 dk içinde yüklemiştim.

o kanalı unut olur mu..siz partnerlikten bahsediyorsunuz galiba..onda problem yok zaten rahat dediğiniz gibi
ama ben güvenmiyorum adsense çalışmak istiyorum
adsensede kanalı sildi mi parasını alıyoruz de mi arkadaşlar..hesabı sil butonuna tıklarken son kutucukta kazançlarla ilgili hak iddaa etmeyecem falan yazıyor da kafam karıştı...varsa cevabını vereceks sevinirim

o kanalı unut olur mu..siz partnerlikten bahsediyorsunuz galiba..onda problem yok zaten rahat dediğiniz gibi
ama ben güvenmiyorum adsense çalışmak istiyorum
adsensede kanalı sildi mi parasını alıyoruz de mi arkadaşlar..hesabı sil butonuna tıklarken son kutucukta kazançlarla ilgili hak iddaa etmeyecem falan yazıyor da kafam karıştı...varsa cevabını vereceks sevinirim

kazanclarını alırsın videoları silsen bile :) şöyle düşün sen normal hayatta 1 iş yerinde çalışıyorsun 3 gün snra ayrıldın paranı almıyormusun :)

Adsense de güvenli .

---------- Mesaj saat 14:29:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:29:16 civarında gönderildi. ----------

yabancı dizimi yerli dizilermi?bende bitane attım yerli dizi 500 hit falan geldi hemde dizi biter bitmez 10 dk içinde yüklemiştim.

yerli dizi hocam.

kazanclarını alırsın videoları silsen bile :) şöyle düşün sen normal hayatta 1 iş yerinde çalışıyorsun 3 gün snra ayrıldın paranı almıyormusun :)

Adsense de güvenli .

---------- Mesaj saat 14:29:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:29:16 civarında gönderildi. ----------

yerli dizi hocam.

ben derdimi mi anlatamıyorum anlamadım ki
videoları silsem demiyorum..videoları silsen dahi o ihtar orda..iki telifi bırak dünya engeli yemek bile para kazanmaları götürmeye bahane..o yüzden kanalı silmen gerekiyor.. ben diyorum ki kanalı silerken malum veri araçlarından hem gmail hem hesabı sil özelliği var ikisini de silmek gerek..bunu yaparsak adsenseye yansıyan para kesinleşme günü aynen kalır mı kalmaz mı bunu sormak istedim.

ben derdimi mi anlatamıyorum anlamadım ki
videoları silsem demiyorum..videoları silsen dahi o ihtar orda..iki telifi bırak dünya engeli yemek bile para kazanmaları götürmeye bahane..o yüzden kanalı silmen gerekiyor.. ben diyorum ki kanalı silerken malum veri araçlarından hem gmail hem hesabı sil özelliği var ikisini de silmek gerek..bunu yaparsak adsenseye yansıyan para kesinleşme günü aynen kalır mı kalmaz mı bunu sormak istedim.

Hocam 1 gecede telif almazsan doğru dizileri yüklersen yada doğru videoları..

Sürekli para kazanmaya kapatılan kanal sahibi arkadaşların yaptığı hatalar vardır mutlaka..

5 aydır 1 kere dahi başıma gelmedi özeniyorum üstüne düşüyorum işin çünkü paldır küldür video atmıyorum :)

Kanalı komple silsen dahi ödemeni alırsın ..

Arkadaşlar Merhaba,

Malumunuz partnerler ödeme yapar mı yapmaz mı tartışmaları sürerken bütün partner firmaları kasım ayına ait ödemelerinin bir çoğunu yaptı ve yapmayada devam edicek..

Ocak güncellemeleri sonucunda partnerlerle ilgili çeşitli söylentiler mevcut böyleyken şöyle şöyleyken böyle ..

Özgün çalışılmayan kanalların ödemeleri yapılmayacağı konusunda forumda çok söylentiler mevcut.Ben bunları hiçbirine inanmiyorum bugüne kadar ödendi bugünden sonrada ödenecektir.

Şöyle düşünelim youtube işi ile uğraşıp Ülkemizde özgün kaç tane kanal çıkar?Şu anda bu işle uğraşanların %100 de 1 i belki bakın 2 demiyorum :) %1.

Ayın 14 ünde zoomin e bağladığım bir kanalın vardı kanal içeriği oldukça riskli idi topluluk tan kapanma riski çok büyüktü ve ben riske atmadan bütün videolarımı sildim.

Dün akşam kendi kendime 1 karar aldım ?Her akşam dizileri yükleyip ertesi gün öğleden yüklenen dizileri silmek.

Dün akşam yüklediğim dizilerin partlarından bu dakikaya kadar aşagı yukarı 10 k izlenim almışımdır.Birazdan silmeyi düşünüyorum :)

Hem böylelikle kanalımı temiz tutabilme şansımda olacak.

Sormak istediğim bu şekilde devam edip günlük kazançlarıma devam etmem ne derece doğru ? Ödeme zamanı geldiği zaman sıkıntı çıkarırlarmı(Lütfen yok ödemeyeceklerini açıkladılar falan filan yazmayın o iş hikaye bence)

Ben olayın ne kadar tutabileceği görmek istiyorum birazda..

Hesapların kesinleşmesine 3-5 gün kala kanala 15-20 video atıp bırakıcam şu anda öyle düşünüyorum ..

Sizlerin fikirleri neler bu konuda ?

Bunlar benimde aklima geldi ama videoyu yukledigim an 3. taraf gorsel telif mi neydi o uyari geliyodu o gelmese bile dolar yesil yanip videolarda reklam cikmiyordu onu nasil hallediyosun ?

Bunlar benimde aklima geldi ama videoyu yukledigim an 3. taraf gorsel telif mi neydi o uyari geliyodu o gelmese bile dolar yesil yanip videolarda reklam cikmiyordu onu nasil hallediyosun ?

Bakın arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum doğru diziler diyorum.Yazmiyim yazmiyim diyorum ama illa yazdıracaksınız.

Atv ve foxta yayınlanan hiçbir dizeden telif almazsınız kolay kolay.Ben 3 Aydır hiç almadım..Diğer kanallardaki dizilerde de bazı dizilerde sorun çıkmıyor.

Partnerde kanalınız var ise denemenizde fayda var derim.Para kazanmaları anında açılıyor sonucta

3.Taraf eşleşmesi veriyosa sil gitsin 1 dizi 10 12 part oluyo 1-2 part yüklemezseniz sorun değil.Baktınız dizinin hiçbir partı 3.taraf vermiyo tek parça halinde yükleyin..

İnceleniyorda kalıyorsa para kazanma onun yöntemi çok basit..

İlk önce video-etiket-açıklam silin.Video başlığınıda >> sadasd2eds << gibi harf ve rakamlardan oluşan herhangi bişey yapın para kazanmasını da kapatın kanalın sonra kaydet deyin.Video yöneticine gelin videoların olduğu ana sayfaya gelin para kazanmasını açmak istediğiniz videonun dolar işaretine tıklayın para kazanmasını açın ve kaydetin tekrar ana sayfaya gelin videoların olduğu 2-3 kere f5 yapın dolar işareti gelecektir gelmezse 1-2 defa daha uygulayın aynı işlemi.Daha sonra dolar işareti yanınca etiket ve açıklamaları tekrar yazın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri