Wallkie File Sharing Network - Link ya da Dosya paylaşarak indirme başına 20 dolara kadar para kazanın

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aranızdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır CPA ile ilgili bazı girişimlerimiz vardı. Anlaşmalı olduğumuz yabancı firmalardan almış olduğumuz teklifler doğrultusunda, biz de kendi dosya paylaşım sistemimizi kurmaya karar verdik.

Adresimiz:

Wallkie File Sharing

Siz de File Sharing Network'e üye olabilirsiniz. Şu an için yalnızca maksimum 1mb'lık dosya paylaşımına izin veriyoruz. (Yani belge paylaşımı için kullanılabilir sistem daha çok.) Ancak tabi ki başka dosya paylaşım sistemlerine eklemiş olduğunuz dosyaları da link sistemimizde kilitlemeniz mümkün.

Dosya paylaştığınızda ya da link sistemi ile kilitlediğinizde ne oluyor?

Dosyanıza ya da kilitlemiş olduğunuz linke ulaşmak isteyen kişiler çeşitli anketleri doldururlar, dosya indirirler ya da ödeme yaparlar. Bunlar doğrultusunda siz kazanç sağlamış olursunuz.

İndirme başına ne kadar kazanırım?

İndirme başına 0,5 dolar ile 20 dolar arasında ücret alırsınız.

Sistem Türkçe olacak mı?

Sitemizin kullanışı oldukça basit; ancak yabancı arkadaşlarla da çalıştığımız için İngilizce olarak sisteme başladık. Türkçe'si de yakında gelecek.

Dosyaları ya da linkleri kimlerle paylaşmalıyız?

Şuan için anlaşmalı olduğumuz Türk firma sayısı çok az olduğundan, tüm firmalar telefonla ödeme istediğinden, Türkler için şuan sistem pek sağlıklı kazanç sağlamamakta. Para kazanmak isteyen arkadaşlar, youtube kanalları üzerinden olsun başka siteler üzerinden olsun, yorumlardan olsun linkleri özellikle yabancı kişilere (Amerika, İngilltere lokasyonlu olanlar başta olmak üzere) tıklatıp onların işlem yapmasını sağlamaları gerekmektedir. Yabancıların yapması gereken işlemler daha basit oluyor, örneğin dosya indirmeleri bir çeşit uygulama yüklemeleri size anında 1 dolar kazandırabiliyor.

Ödemelerimiz ne zaman yapılacak?

10 dolarlık minimum ödeme eşiğini geçtiğiniz andan itibaren her aylık dönemden 35 gün sonra bir önceki ay için olan ödemenizi alabilirsiniz.
Örnek: 15 Nisan - 15 Mayıs arasındaki kazancınızı 20 haziranda alabileceksiniz.
Not: YtPara üyeleri için minimum ödeme eşiği 1 dolardır.
Not2: YtPara üyeleri zamanla anlık ödeme alabilecekler. (yakında)

Referans sistemi nasıl çalışır?

Sistem üzerinden referansınız aracılığı ile üye olanların kazançlarından %5 kazanç sağlarsınız. Yani davet ettiğiniz kişi 100 dolar kazandığında 5 dolar size kazanç sağlamış olur otomatik olarak. Olabildiğince paylaşıp referans elde etmeniz sizin hiçbir şey yapmadan kazanç sağlamanızı sağlayacaktır.

Hepinizi bekliyoruz ;) Soru ve sorunlarınızı yanıtlamak için buradayız.

Hayırlı olsun güzel bir sisteme benziyor deneyelim bakalım :)

Hayırlı olsun üyelik formu dolduruyorum da Promotional Methods bölümüne ne yazayım.

Teşekkürler herkese, aslında çok büyük bir projenin ufak bir parçası olacak bu sistem inşallah :) Şimdilik bu kısmıyla idare edip deneyeceğiz bakalım.

Hayırlı olsun üyelik formu dolduruyorum da Promotional Methods bölümüne ne yazayım.

Ytpara yazın geçin onaylatırım usta ben ;)

Valla sistem çok güzel olmuş hayırlı olsun.Eskiden uzun bir süre bu tip sitelerden 1000 indirme başına iyi paralar kazanırdım.Ama bu anket doldurma,telefon ile doğrulama sitelerinde kazanma olasılığı o kadar fazla değil ne yazık ki genelde sayfaları kapatıyorlar.İnşallah çok iyi yerlere gelirsiniz Onur. :)

Hayırlı olsun hocam...
İşini bilene mükemmel bir kazanç kapısı.

Teşekkürler ;)

Sisteme yeni eklemiş olduğumuz bir adet mobil indirme ve bir adet anket ile Türkiye'den de az da olsa kazanç sağlanılabilir hale geldi sistemimiz. Özellikle yabancılar üzerinden kazanç sağlamanız daha kolay tekrar hatırlatalım ;)

link lock olacak mı yani sadece dosyalara değil de
edit : üye olmadan yazmıştım. gördüğüm kadarıyla var. yanlış mıyım?

link lock olacak mı yani sadece dosyalara değil de
edit : üye olmadan yazmıştım. gördüğüm kadarıyla var. yanlış mıyım?

Aynen öyle, ikisi de var hocam ;) Aynı şekilde content lock da olacak şimdilik gateway lock adı altında bir çeşidi var ama tam istediğim türde değil onu da ayarlayacağız :)

Yeni başlayan arkadaşlardan biri ilk kazancı olarak göndermiş. Örnek olarak bakabilirsiniz.

Buyrun:
hdJWXlI.png

Wallkie File Sharing Network'e Hoş Geldiniz. Yeni üyelerimiz arasında yapılan çekilişle her 2üyemizden 1i, 1 dolar ya da 2 liralık hoş geldin hediyesine sahip oluyor. En yakın zamanda çok daha yüklü miktar kazanacağınıza eminiz. Bol kazançlar...

Hiç bişi yapmadan 2 tl aldık devamı gelicek inşallah :)

hayırlı olsun bende basladım böle işler çok ilgimi çekiyor:D bakalım ne olucak kazanabilcekmiyiz bugün gelir elde edersem size atarım istatistik:)

Şu aralar çok bonkörüz :) Ödemeleri anlık olarak da yaptığımız oluyor siteden arkadaşlara denk gelmiş midir bilmiyorum. Toplam üye sayımız 500'e yaklaştı :) Çoğu yabancı da olsa, teşekkürler hepinize :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri