Web Adsense Alma Hakkında Bilgi

furkanture20

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,

Web Adsense Alma Konusunda Genelde Endişeniz Var Onaylanmıyor Alamıyorum Tarzında.

Sitemizin Kategorisi Hakkında Düşünüyoruz.Sağlık,moda,kadın vs kolay makale satın alabileceğiniz olsun.Daha Sonra
Alan Adı Hosting Alıyoruz.
Wordpress Kurulumu Yapıyoruz.
Güzel Free Bir Tema Bulup Sitemize Ayarlıyoruz.Daha Sonra Sitemizin Kategorileri Vs Herşeyi Ayarlayıp Makaleleri Girmeye Başlıyoruz.Görsel Seo Yapısı Vs Vs.Bu İşlemlerin Hepsini Yapması Çok Uzun Sürmüyecektir.Maximum 2 ay içinde bu şekilde web adsense edinebilirsiniz.
Eklediğiniz Makalelerde illegal,adu*lt sigara,içki,tarzı şeyler olmasın.Biz Test amaçlı olarak free site .tklı ve free hosting ile 10 makale ile 1 ayda onayı alabildik.

Makaleler Özgün Olması adsense için yeterli 35-40 makale yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Makaleleri R10da çok iş yapmış kişilerden güvenilir kişilerden almanız yeterlidir.

[MENTION=14900]kral2241[/MENTION] Rahmi abi yavaş yavaş davranmasına rağmen sitesi açılalı 3 ay oldu onayı hemen aldı.Hızlı davranır hemen makaleleri vs girerseniz çabuk onay alırsınız max 1.5 ay
Yani Çok zor birşey değil.Yada 6 aydır açık olan bloglar satın alıp anında web adsense alabilirsiniz kolay gelsin.
Örnek Diceksiniz Okadar para harcıyacağıma gider web adsense satın alırım.Masraf 1 tlden makale 40 tane desek 40 tl sınırsız host desek 50 tl 25 tlde domain
105 TL Falan Daha Sonra Onayı Aldıktan Sonra Web Adsensi İstediğiniz Sitede Kullanabilirsiniz.Yaptığınız Siteyide Satın 0 Zarar %100 Kar

peki farklı firmalar hemen onay veriyormu adsense dışında ?

almasına alınırda,ne var ne yok ban yiyor bu dönem...bende aklımdaki projeleri erteliyorum bu yüzden...
çünkü özgün-spam demeden ayırt etmeksizin gözünün yaşına bakmıyor şu an sistem...ya büyük bir sorun var ve devam ediyor yada köküne kadar Türkiye temizliği yapılıyor...

almasına alınırda,ne var ne yok ban yiyor bu dönem...bende aklımdaki projeleri erteliyorum bu yüzden...
çünkü özgün-spam demeden ayırt etmeksizin gözünün yaşına bakmıyor şu an sistem...ya büyük bir sorun var ve devam ediyor yada köküne kadar Türkiye temizliği yapılıyor...

1.5 seneye yakındır açık olan web adsense banlandı ama web adsense youtube ile kullanırsanız bence banlanma oranı daha yüksek yt bulaştırdıktan sonra sıkıntıya girdi benimki yoksa hiçbişey yoktu.

veya benden 300 lira karşılığında satın alıyorsunuz :D

6aydır açık blogger var, nasıl anında adsense alabiliyorum?

6 aylık blogger blogu ile kesinlikle web adsense alınıyor mu hesapta içerik olmasa bile ?

r10 a giris yapamıyoruz maalesef ve makale almak sıkıntılı.

siz isteyin :D yardımcı olurum

hocam acıkcası adsense banlarından sonra blog site olarak devam etmek istedim. nette gezindim filan. r10 daki makale konularını okudum. sonra r10a basvuru yaptım ama cevap gelmedi.

ordan makaleleri nasıl alabiliriz ?

hocam acıkcası adsense banlarından sonra blog site olarak devam etmek istedim. nette gezindim filan. r10 daki makale konularını okudum. sonra r10a basvuru yaptım ama cevap gelmedi.

ordan makaleleri nasıl alabiliriz ?

dolaşın skype vs bırakan olur yada aracı yoluyla iletişim kurabilirsiniz

önceden alınıyordu şimdide alınabilir diye düşünüyorum

Alınamıyor artık :o O eskidendi. Blog da inceleme yapılıyor önce yani.

Ama konudaki işlemleri yaparsanız alırsınız dediğiniz gibi 1-2 ay içinde. Önce youtube adsense açıp sonra web başvurusu yapınca 3-4 haftaya iniyor süreç.

Alınamıyor artık :o O eskidendi. Blog da inceleme yapılıyor önce yani.

Ama konudaki işlemleri yaparsanız alırsınız dediğiniz gibi 1-2 ay içinde. Önce youtube adsense açıp sonra web başvurusu yapınca 3-4 haftaya iniyor süreç.

vay anasını :D google orayada darbe vurmuş biz 6 aylık bloglarla hiç incelenmeden alıyoduk ama 20-30 değiştirilmiş yazı ile alıcağını düşünüyorum bloga avantaj sağlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri