Web Adsense İptal Eden Var Mı?

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Merhaba arkadaşlar,
Elimde 1 tane web adsense vardı. İçerisinde de 150 TL civarı para vardı. Youtube adsense'te yaptığımız gibi silip ödemesini alayım dedim. Sildim geri açtım ama kodları sitenize yerleştirin diyor :S bu adsense'in web onayı gitti mi şimdi acaba?

Tecrübe eden var mı acaba hiç?

reklamlarım ordan diger ürünlerime girin, site ekleme çıkıyor mu?

Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmak Bu Olsa Gerek :) Hocam Geçmiş Olsun Tekrardan Reklam Kodlarını Siteye Ekleyip Onay Alman Lazım 150 TL Aldın mı Peki ?

Abd adsense lerde olmuyor hocam malesef.

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Para yatsin adsense e gir hocam. Zaten görürsün 😊

hocam köşede var 6 - 7 tane adsense öyle duruyor 120 ile 180 tl arası bakiyeler var içinde hiç kanal bağlı değil yani sileyim içindekileri alayım sonra geri açım 0 tl ile :D ben bunu istiyorum silme linki veya işlemi ve geri açma linki veya işlemi nedir hocam bunu öğrenmek istiyorum. geri açınca pin filan istemiyor demi ?

hocam köşede var 6 - 7 tane adsense öyle duruyor 120 ile 180 tl arası bakiyeler var içinde hiç kanal bağlı değil yani sileyim içindekileri alayım sonra geri açım 0 tl ile :D ben bunu istiyorum silme linki veya işlemi ve geri açma linki veya işlemi nedir hocam bunu öğrenmek istiyorum. geri açınca pin filan istemiyor demi ?

hocam normal olarak siliyosunuz ve geri açıyorsunuz o kadar. 7 tanesini kapatın ertesi gün aynı hesaba bütün parayı gönderirler sorun olmaz. hesap pinliyse para geliyor

keşke işlemi yapmadan konu açıp sorsaydın. 1 sene önce sırf meraktan almanya web adsense onay aldıktan sonra deneme amaçlı iptal ettim. aynı gün tekrar açtım. ama reklam kodu eklememi istedi siteye. işin ilginç yanı onay aldığım siteye bir daha onay alamadım.

keşke işlemi yapmadan konu açıp sorsaydın. 1 sene önce sırf meraktan almanya web adsense onay aldıktan sonra deneme amaçlı iptal ettim. aynı gün tekrar açtım. ama reklam kodu eklememi istedi siteye. işin ilginç yanı onay aldığım siteye bir daha onay alamadım.

Hocam Herkesin Kafasındaki Soruyu Cevaplamışsın Aslında Google 2013 Sonlarından İtibaren 1 Kez Onay Verdiği Siteye Tekrar Onay Vermiyor. Aslında Adsense Alımı Zorlaşmadı Sadece Domain Seçiminde Kullanılmamış Domain Bulmak Lazım :) Hep Görüyorum Şu Kadar Özgün Konu Girdim Şu Kadar Hitim Var Neden Adsense Onayı Alamıyorum. İşte Nedeni Başvuru Yapılan Domainin Önceden Adsense Almasından Kaynaklanıyor.

2013 Den Önce Bir Site Onay Alınca O Site Üzerinden Her Ay Başvuru Yapıp Devamlı Adsense Alınabiliyordu :D Farkettiysen Piyasada Satılan Web Adsenselerin Çoğu 2011 2012 2013 Tarihli :) Nedeni Her Ay Bir Adsense Almaktan Kaynaklı 2012 Senesinde Ticaretini Yapıyordum :D Al Adsenseyi Koy Film Sitesine Google Çakana Kadar Ne Götürdün Kar :p 8 Ay Sonra Yasaklı Site Koydum Diye Ban Yiyordu Adsense Ama 8 Ayda Deli Paralar Dönüyordu. Ama Şu An Resmen Ülke Web Adsense Kıtlığı Yaşıyor Fiyatlarının 1500 TL lerde Olma Nedeni Alımın Zorlaşması ve Piyasada Temiz Domain Bulunmaması :)

Hocam Herkesin Kafasındaki Soruyu Cevaplamışsın Aslında Google 2013 Sonlarından İtibaren 1 Kez Onay Verdiği Siteye Tekrar Onay Vermiyor. Aslında Adsense Alımı Zorlaşmadı Sadece Domain Seçiminde Kullanılmamış Domain Bulmak Lazım :) Hep Görüyorum Şu Kadar Özgün Konu Girdim Şu Kadar Hitim Var Neden Adsense Onayı Alamıyorum. İşte Nedeni Başvuru Yapılan Domainin Önceden Adsense Almasından Kaynaklanıyor.

2013 Den Önce Bir Site Onay Alınca O Site Üzerinden Her Ay Başvuru Yapıp Devamlı Adsense Alınabiliyordu :D Farkettiysen Piyasada Satılan Web Adsenselerin Çoğu 2011 2012 2013 Tarihli :) Nedeni Her Ay Bir Adsense Almaktan Kaynaklı 2012 Senesinde Ticaretini Yapıyordum :D Al Adsenseyi Koy Film Sitesine Google Çakana Kadar Ne Götürdün Kar :p 8 Ay Sonra Yasaklı Site Koydum Diye Ban Yiyordu Adsense Ama 8 Ayda Deli Paralar Dönüyordu. Ama Şu An Resmen Ülke Web Adsense Kıtlığı Yaşıyor Fiyatlarının 1500 TL lerde Olma Nedeni Alımın Zorlaşması ve Piyasada Temiz Domain Bulunmaması :)

Peki bu domainlerin temize çıkma süreleri yok mu, atıyorum belli bir yıl sonra temizleniyor gibi.

Kesinlikle dediğiniz gibi hocam. üstüne adamlar 2 ay bekletiyor sonra red veriyor :)

Peki bu domainlerin temize çıkma süreleri yok mu, atıyorum belli bir yıl sonra temizleniyor gibi.

tahminimce zaman yok hocam, spamdan nasıl çıkmıyorsa burdan da çıkmaz

sanırsam yok hocam çünkü 2013 de onay aldım domainler var elimde yeniden site oluşturup başvuru yapıyorum red geliyor. ama sıfır domainle kurdum siteler sıfır derken yani önceden hiç alınmamış domainler özgün makale girip gerekli ayarları yaptıktan sonra adsense onayı alabiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri