Web Adsense Kodu Nereye Yapıştıracağım

hocam sitenizde html taginden sonra hemen head tagi gelir <head> diye başlar </head> diye biter, o araya istediğiniz bir satıra yapıştırın.

Anladığım kadarıyla wordpress kullanıyorsunuz. Editor den header.php yi bulun orada <head> taginin altına yapıtşırın.
Appearance - > Editör
Görünüm -> Düzenleyici

olabilir.

konu blog kategorisinde,sanırım site de blogger :)

blogger paneline girince soldaki menüde tema ya tıkladım sonra açılan sayfadada htmlyi düzenleye tıkladım,açılan sayfada arattıgımda head tagları vardı

konu blog kategorisinde,sanırım site de blogger :)

blogger paneline girince soldaki menüde tema ya tıkladım sonra açılan sayfadada htmlyi düzenleye tıkladım,açılan sayfada arattıgımda head tagları vardı

site blogger ise reklam kodu eklenmesine gerek yok hocam

site blogger ise zaten hazır adsense gadget ekle var onu ekliyorsun. değilse reklam kodlarını head kodu içerisine yapıştırıcaksın.

Google Adsense Converter

buraya kendi reklam kodunu yapıştır convert et sonra head kodu arasına yapıştır o kadar.

Adsense kodunu direkt head tagları içine yerleştirirsen sayfanın en üstünde çıkar ve hiçbir işe yaramaz. Adsense kodunun sitedeki en uygun yeri yazı başlığı ile yazı metninin arasıdır.

Tema/HTML'yi düzenle kısmından post-header'ı aratıp aşağıda gösterdiğim yere yapıştırmalısın.

<div class='post-header-line-1'>

yani tam bu araya

</div>

bunun için biraz kod bilgisi edinmen gerekli. internette yeteri kadar kaynaklar var. bir kaç mesaj ile yardımcı olunabilecek birşey değil.

Uğraşamam diyorsan blogger / kazançlar menüsünden blogger hesabını adsense hesabına bağla ve blogger'ın sana sunduğu birkaç yerleşim şeklinden birini seçebilirsin.

Adsense kodunu direkt head tagları içine yerleştirirsen sayfanın en üstünde çıkar ve hiçbir işe yaramaz. Adsense kodunun sitedeki en uygun yeri yazı başlığı ile yazı metninin arasıdır.

Tema/HTML'yi düzenle kısmından post-header'ı aratıp aşağıda gösterdiğim yere yapıştırmalısın.

<div class='post-header-line-1'>

yani tam bu araya

</div>

bunun için biraz kod bilgisi edinmen gerekli. internette yeteri kadar kaynaklar var. bir kaç mesaj ile yardımcı olunabilecek birşey değil.

Uğraşamam diyorsan blogger / kazançlar menüsünden blogger hesabını adsense hesabına bağla ve blogger'ın sana sunduğu birkaç yerleşim şeklinden birini seçebilirsin.

gözünden kaçan bişey var hocam yalnız.bu konuda bahsi geçen şey bi web sitesine para kazanmak için,tık almak için adsense kodunun eklenmesi degil.ilk etapda eklenen,head tagları arasına eklenmesi mecburi olan koddan bahsediliyor ilk resimde görüldügü üzere.

söyledigin dogru ama sonraki aşama :)

alper hocamın sıtesı blogger dııl wordpress reklam yapıstırma olayına gelırsek temanda zaten kod yapıstırma bolumu var alper hocam temanın ozellıklerınde yazıyor ad ıle baslayan menuye gırdıgınde o kısma yapıstıracaksın o zaaten otomatık head bolumune eklenmıs olucak.
ayrıca yanlıs bılıyorsam fatıh hocam ve web ısıyle ugrasan dıger arkadaslar uyarsın web adsense basvurusu yenı yapılmıs sıteye verılen kod eklendıgınde hemen reklam cıkmaz google suan kontrol eder bu bazen bır hafta bazen 3 hafta bazen bıray surer.
sanırım senın olayda yanlıslık yok.ama arastırmakta fayda var tabıkı

Arkadaşlar bu reklam kodu değil. Daha önce adsense başvurusu yapanlar bilirler, bu sitenin ilk incelemesi için google ın HEAD kısmına eklemenizi istediği kod.

Eğer ki bu onay geçilirse, ikinci onayda reklam kodlarını ekliyorsunuz. Bu, "sitenin sahibi benim" kodu. Adsense reklam kodu ile bir alakası yok, google verification diye başlar zaten.

Alper38 hocama da özelden yardımcı oldum, kodları yerleştirdik editorden header.php içine.

Düzenleyiciyle yapamazsan eklenti kurabilirsiniz

Eğer Site Wordpress İse Menüden ( Görünüm > Düzenleyici > header.php - Tema Üst Bölümü Diye Geçer > Gelen Kodlardan Genellikle 3 veya 4 cü Satırda Olur <head> Tagı Bunun Hemen Altına Verdiği Kodu Yapıştırın ) ve Altta Dosyayı Güncelle Diyin...

Arkadaşlar bu reklam kodu değil. Daha önce adsense başvurusu yapanlar bilirler, bu sitenin ilk incelemesi için google ın HEAD kısmına eklemenizi istediği kod.

Eğer ki bu onay geçilirse, ikinci onayda reklam kodlarını ekliyorsunuz. Bu, "sitenin sahibi benim" kodu. Adsense reklam kodu ile bir alakası yok, google verification diye başlar zaten.

Alper38 hocama da özelden yardımcı oldum, kodları yerleştirdik editorden header.php içine.

google dogrulama kodu deseydı alper hocam bende yardımcı olurdum:)
bana adsense kodu demıstı oyuzden sanırm eksıklık oldu:)
ıyı barı sorun cozulduyse no problem

gözünden kaçan bişey var hocam yalnız.bu konuda bahsi geçen şey bi web sitesine para kazanmak için,tık almak için adsense kodunun eklenmesi degil.ilk etapda eklenen,head tagları arasına eklenmesi mecburi olan koddan bahsediliyor ilk resimde görüldügü üzere.

söyledigin dogru ama sonraki aşama :)

Ben resim görmedim sonradan kalktımı acaba konudan:confused: Ayrıca sorunun ayrıntısı o kadar eksik ti ki, diğer arkadaşların yorumlarından yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım. :D

o resim önemli degil hocam, gelip gider o :) bazen yüklemiyor adsense bazı şeyleri.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri