web hosting hakkında yardım ftp ile ilgili

condomjr

Yasaklanmış
selamun aleyküm arkdaslar ben hosot aldım burdan fp bilgilerimi ayarladım fkat filezilla ile girmeye çalışıyorum herşey dogru olmasına ragmen girmiyor neden acaba ?

Durum: ftp.720pizleyin.com için adres çözümleniyor
Durum: **.****.**:21 bağlantısı kuruluyor...
Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

bu hatayı alıyorum birde bu işlerde daha yeniyim domain i alınca host ilk önce ekleme gibi bir ayarmı var acaba wordpress tabanlı kullancam

selamun aleyküm arkdaslar ben hosot aldım burdan fp bilgilerimi ayarladım fkat filezilla ile girmeye çalışıyorum herşey dogru olmasına ragmen girmiyor neden acaba ?

Durum: ftp.720pizleyin.com için adres çözümleniyor
Durum: **.****.**:21 bağlantısı kuruluyor...
Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor

bu hatayı alıyorum birde bu işlerde daha yeniyim domain i alınca host ilk önce ekleme gibi bir ayarmı var acaba wordpress tabanlı kullancam

ftp.siteismi.com

Kullancıı adı

Şifre

Port boş bırakabilirsin birde domain yönlendirdiğin host firmasında nsler oturmamış olabilir . Kontrolunu sağlamak için whois den bakabilirsin. oturmadıysa host firmasının size vermiş olduğu ip adresiyle ftp ye giriş yapabilirsin.

Domaini aldığın firmanın nameservarlarına yönlendirmemişsin.

cF6ciiG.png

ftp.siteismi.com

Kullancıı adı

Şifre

Port boş bırakabilirsin birde domain yönlendirdiğin host firmasında nsler oturmamış olabilir . Kontrolunu sağlamak için whois den bakabilirsin. oturmadıysa host firmasının size vermiş olduğu ip adresiyle ftp ye giriş yapabilirsin.

Domaini aldığın firmanın nameservarlarına yönlendirmemişsin.

cF6ciiG.png
allah sizden razı olsun peki yönlendirme nasıl olcak

allah sizden razı olsun peki yönlendirme nasıl olcak

godaddy aldıysanız hostingi domain ayarlarına gelerek dns yada nameserver değiştir seçeneği olmalı ordan godaddy kendi nameservarlarını kullan seçeneği şeçerek işlemi tamamlarsınız tamamladığınızda 24 saat yada 48 içersinde tamamlanacak tarzında bir bildirim çıkmalı ort 1 2 saat içersinde nsleriniz değişir ondan sonra ftpden istediğiniz gibi giriş yapabilirsniz Temanızıda public html içine atabilirsiniz.

godaddy aldıysanız hostingi domain ayarlarına gelerek dns yada nameserver değiştir seçeneği olmalı ordan godaddy kendi nameservarlarını kullan seçeneği şeçerek işlemi tamamlarsınız tamamladığınızda 24 saat yada 48 içersinde tamamlanacak tarzında bir bildirim çıkmalı ort 1 2 saat içersinde nsleriniz değişir ondan sonra ftpden istediğiniz gibi giriş yapabilirsniz Temanızıda public html içine atabilirsiniz.
saol hocam herşey için yönlendirmeyi yapdım buldum soruyu sordukdan sonra aktarım olunca ftp baglanırım inş

[MENTION=13286]condomjr[/MENTION]

sorunu çözebildiniz mi? hidayet arkadaşın dediği gibi...eğer çözemediyseniz bir diğer alternatif olarak filezilla eski sürümü yükleyi vede ftp şifrenizi güncelleyin büyük bir ihtimal çözülecektir...

yanlış nsleri girmediğinizi kontrol edin.
ben ns girmedim hocm direk siteyi yazdım orda otomatik ayarlıyacak diye bir yazı vardı tamam dedim kaydetti

Şuna yönlendirYönlendirTürhttp://www.720pizleyin.com
301 (Kalıcı)Yalnızca yönlendir

Ad sunucularımı ve DNS ayarlarımı bu değişikliği destekleyecek şekilde güncelle. (Tavsiye Edilen) bu tik aşaretli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri