web hosting hakkında

• Kullanıcı BCK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

BCK

Kayıtlı Üye
merhaba dostlar

arkadaşımla web sitesi kodlamaya başladıkta artık bir web hosting ve domain alıp hem denemeye hemde yavaş yavaş tamamlamaya karar verdik.daha bu işlerde yeni olduğumuz için pek bilgimiz yok sormak istediklerim şunlar

web hostingi hangi firmadan aldığımız önemlimi?
biz godaddyden almayı düşünüyoruz ekonomi paketi özellikleri şöyle
1 web sitesi
100 GB Depolama Alanı
Ölçülmeyen bant genişliği
Ücretsiz Kurumsal E-postası - 1. yıl
Yıllık planla ücretsiz alan adı*
Yeni - PHP 7.0, 7.1

sizce bu özellikler ve godaddy firması iyimidir domainle beraber yıllık 60 tlye veriyorlar hostingi.
bide ihs bilisimist diye sitelerde var godaddye göre gerçekten ucuz ama kaliteleri nasıldır?

önerileriniz varsa bekliyorum

Son düzenleme:
ne sitesi yapıyorsunuz,100 GB Depolama Alanını kullanacagınız bi içerik mi?ben mesela şuan bi site hazırlıyorum,1gb alan yeterli bana çünkü ftpde yani serverda bi dosya barındırmam gerekmiyor ve alacagım host yıllık 10-15tl,hadi pahalı yerden alayım 20-25tl olsun :)

godaddy domain konusunda en güzel yer bence ama hostunu kullanan biçok kişi burdan sakın host alma diyor.memnun olanlarda vardır muhtemelen ama genellikle hostu oradan almayın dşyenler var benim çevremde.

sitenin içerik diline göre server lokasyonu seçmekde iyi olur bu arada.mesela site içerigi türkce olucaksa netinternet ilk favorimdir.

nereden alırsanız alın ama iyice araştırmadan almayın.ucuz diye alınıpda haftanın 2 günü açık,5 günü kapalı olan siteler gördüm :)

ne sitesi yapıyorsunuz,100 GB Depolama Alanını kullanacagınız bi içerik mi?ben mesela şuan bi site hazırlıyorum,1gb alan yeterli bana çünkü ftpde yani serverda bi dosya barındırmam gerekmiyor ve alacagım host yıllık 10-15tl,hadi pahalı yerden alayım 20-25tl olsun :)

godaddy domain konusunda en güzel yer bence ama hostunu kullanan biçok kişi burdan sakın host alma diyor.memnun olanlarda vardır muhtemelen ama genellikle hostu oradan almayın dşyenler var benim çevremde.

sitenin içerik diline göre server lokasyonu seçmekde iyi olur bu arada.mesela site içerigi türkce olucaksa netinternet ilk favorimdir.

nereden alırsanız alın ama iyice araştırmadan almayın.ucuz diye alınıpda haftanın 2 günü açık,5 günü kapalı olan siteler gördüm :)

dostum depolama alanı derken upload ediceğimiz site klasörü içerisindeki dosyalardan falanmı bahsediyorsun.çünkü sitede neredeyse yüksek boyutlu hiç bişey yok ve sitenin amacı mysqldeki verileri tablo halinde yazdırmak öyle 100gblik bir boyutunun olacağını hatta 1 gb olacağını bile düşünmüyorum.ayrıca 50 60 lira yeterli diye düşünüyorum o fiyat aralığında en iyisi neyse onu almak istiyorum çünkü bir yerde okumustum orta halli bir firmadan hosting almıs biri site kepenkleri kapatınca kullanıcı ortada kalmış.yani böyle bişeyin yaşanmamasını istiyorum

site dili türkçe olucak allah izin verirse günlük 10 bin hite kadar ulaşmayı hedefliyoruz içerik sayesinde eğer ileride sıkıntı cıkarsa hosting ile ilgili tekrar değiştirebiliriz

dostum depolama alanı derken upload ediceğimiz site klasörü içerisindeki dosyalardan falanmı bahsediyorsun.çünkü sitede neredeyse yüksek boyutlu hiç bişey yok ve sitenin amacı mysqldeki verileri tablo halinde yazdırmak öyle 100gblik bir boyutunun olacağını hatta 1 gb olacağını bile düşünmüyorum.ayrıca 50 60 lira yeterli diye düşünüyorum o fiyat aralığında en iyisi neyse onu almak istiyorum çünkü bir yerde okumustum orta halli bir firmadan hosting almıs biri site kepenkleri kapatınca kullanıcı ortada kalmış.yani böyle bişeyin yaşanmamasını istiyorum

site dili türkçe olucak allah izin verirse günlük 10 bin hite kadar ulaşmayı hedefliyoruz içerik sayesinde eğer ileride sıkıntı cıkarsa hosting ile ilgili tekrar değiştirebiliriz

Bana göre turhost hepsinden iyi lisanslı cache eklentisi ile birlikte mükemmel ötesi.

evet hocam,sitenin içerisinde tutacagınız dosyalardan bahsediyorum.madem çok alan kaplamıyor dosya boyutları,o kadar alan almanıza gerek yok.web hosting konularını r10dan bakarsan daha çabuk cevap bulursun.ayrıca bi önceki mesajımda belirttigim gibi,tr site açacaksan kesinlikle netinternet.com.tr ile görüş derim.osman hocamı yani sahibi osman makalı araştırırsan kullanıcılarının nasıl memnun oldugunu görürsün.fiyatları başka yerlere göre yüksek geliyor bagzı arkadaşlara göre ama hizmetleri en sorunsuz,işini en iyi yapan firmaların başında gelir bu adamlar.

evet hocam,sitenin içerisinde tutacagınız dosyalardan bahsediyorum.madem çok alan kaplamıyor dosya boyutları,o kadar alan almanıza gerek yok.web hosting konularını r10dan bakarsan daha çabuk cevap bulursun.ayrıca bi önceki mesajımda belirttigim gibi,tr site açacaksan kesinlikle netinternet.com.tr ile görüş derim.osman hocamı yani sahibi osman makalı araştırırsan kullanıcılarının nasıl memnun oldugunu görürsün.fiyatları başka yerlere göre yüksek geliyor bagzı arkadaşlara göre ama hizmetleri en sorunsuz,işini en iyi yapan firmaların başında gelir bu adamlar.

peki buradaki trafik ne anlama geliyor sayfayı ziyaret eden kullanıcılardan falanmı bahsediyor?mesela başlangıç aylık 4,90 15gb trafik vermiş diğer özellikler benim için uygun gibi bu trafiğin anlamı ne ?

peki buradaki trafik ne anlama geliyor sayfayı ziyaret eden kullanıcılardan falanmı bahsediyor?mesela başlangıç aylık 4,90 15gb trafik vermiş diğer özellikler benim için uygun gibi bu trafiğin anlamı ne ?

https://www.isimtescil.net/bilgibankasi/bandwidthtrafiknedir trafik tam olarak nedir burada detaylı,örnekli bi şekilde anlatılmış hocam.15gb trafige gelince,bence yetersiz.50-100gb arası aldım ben hep başlangıç için,küçük sitelerime.

Türk bir firmadan almanı öneririm yabancı firmalarda destek konusunda zorlanırsınız bazı durumlarda katı kuralları oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri