web site/blogtan para kazanma e-book yazayım mı ?

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefer

Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar.,

web site işleriyle yaklaşık olarak 6-7 yıldır. uğraşmaktayım.

Buradaki
konuda bazı arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım.ama bazı arkadaşlar çok özel bilgileri soruyorlar bunları malesef söyleyemiyorum (öğrenmek için çok emek harcadım.)

Bir çok arkadaş ailesine yardım etmek, okul harçlığını çıkarmak,ihtiyaçlarını karşılamak...vb sebeblerden dolayı para kazanmak istiyor.

Aklıma şöyle bir şey geldi. cüzi bir miktara (tahminen 30-40 tl arası olur) e book yazayım bu web site işlerini gerçekten öğrenmek isteyen , para kazanmak isteyen arkadaşlara güzel bir bilgiler hazırlayayım. (e- book alan kişiler kazanç kazanır diyebilirim) aklınıza şu gelebilir madem biliyorsun neden satıyorsun bilgiyi diye. zaten bir miktar web sitelerimden hiç ilgilenmeme rağmen (şuan kpss çalışıyorum.) geliyor

şunuda demek istiyorum e book aldım hemen 1 hafta sonra kazandım demek olayı yoktur. (bir kaç ay geçmesi lazım sürekli kazanç için.) Zaten bunu söyleyen yalan söyler.Emek verirseniz çok güzel kazançlar elde edilebilirsiniz.

Kazanç olarak yabancı dil olarak (yabancı dil bilmenize gerek yok) sebebi tbm yüksek :)
reklam yerleşimi falan uğraşmadım daha adam akıllı

Ayrıca e-book alacak kişilere belli bir ziyaretçi kitlesi vereceğim.

E-book yazayım mı ? rağbet olur mu ? Bu konudaki düşünceleriniz nedir ? (5-10 kişi isteyecek falan olacaksa uğraşmayayım.Çünkü e-book hazırlaması baya sürecektir. )

Son düzenleme:
zor parayla kimse almaz, bunun örnekleri yaşandığı için diyorum

"Bir çok arkadaş ailesine yardım etmek, okul harçlığını çıkarmak,ihtiyaçlarını karşılamak...vb sebeblerden dolayı para kazanmak istiyor."

Bunu düşünecek vicdana sahip olan bir insanın sanırım 30-40 TL gibi rakamlara ihtiyacı yoktur. Çünkü yukarıda belirttiğin ihtiyaç sahiplerine gerçekten sunacağın (GERÇEK BİLGİ) duasının bedeli milyonlardan da ötededir. Benim nacizane fikrim :)

"Bir çok arkadaş ailesine yardım etmek, okul harçlığını çıkarmak,ihtiyaçlarını karşılamak...vb sebeblerden dolayı para kazanmak istiyor."

Bunu düşünecek vicdana sahip olan bir insanın sanırım 30-40 TL gibi rakamlara ihtiyacı yoktur. Çünkü yukarıda belirttiğin ihtiyaç sahiplerine gerçekten sunacağın (GERÇEK BİLGİ) duasının bedeli milyonlardan da ötededir. Benim nacizane fikrim :)

hocam zaten buradaki konumda elimden geldiği kadar ücretsiz yardım ediyorum.Reel hayatta bir öğrenciye ücretsiz mat kursu veriyorum (amacım kendimi övmek yada göstermek değil yanlış anlaşılmasın)Ama bazı emekler vardır ki sizde bilirsiniz.öğrenmek için günlerinizi verirsiniz uykusuz kalırsınız en azından bunların bir miktar karşılığı olmalı diye düşünüyorum.

Sen hali hazırda bulundur E kitapçığı illaki alıcı çıkacaktır hocam. :)

Sen hali hazırda bulundur E kitapçığı illaki alıcı çıkacaktır hocam. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam az bir şey falan yazmayacağım. Yazacağım bilgi çok olacak onun için diyorum 3-5 kişi alınacaksa yazmanın o kadar emek vermenin gereği yok diye düşünüyorum.

hocam zaten buradaki konumda elimden geldiği kadar ücretsiz yardım ediyorum.Reel hayatta bir öğrenciye ücretsiz mat kursu veriyorum (amacım kendimi övmek yada göstermek değil yanlış anlaşılmasın)Ama bazı emekler vardır ki sizde bilirsiniz.öğrenmek için günlerinizi verirsiniz uykusuz kalırsınız en azından bunların bir miktar karşılığı olmalı diye düşünüyorum.

Çok iyi bilirim. Forumda paylaştıklarının ötesinde sıradan olmayan bilgiler varsa işte o bilgileri öğrenmek gerçekten emek ister. Bunu çok çok iyi bilirim. Ben sadece nacizane fikrimi sundum. Emin ol yayınlarsan bende satın alanlar arasında yer alırım bundan şüphen olmasın :)

Yt ye başladığım ilk zamanlarda bu e-book lardan çok çıkıyordu. işi az bişey bilen biri hemen e-book çıkarıp satıyordu . inanırmısınız hepsinden aldım . ama bana hiç bişey vermedi o e-booklar . çünkü gerçek bilgiyi kimse e-bookta paylaşmıyor . Belki siz iyi niyetlisinizdir ama malesef bu böyle .

İçeriği ne olucak hocam yani misal , wp seo ayarları , ücretsiz seo yapma, ing nasıl kazanılır gibi bu şekil içerikleri ekleyin. Eğer ing bilmenize gerek yok dediğinize göre spam veya spin olacak. Yani uğraştırmıcak bizi. Siz e book da olacak ana başlıkları yazın kafamızda bişeyler canlanır. Bu arada siz yazın en az 40-50 talep olacağına eminim.

ne e-book çeşitli forumlarda dilediğiniz kadar bilgiler var arkadaşlar

Action arkadaşımız zaten elinden geldiği kadar yardım ediyor. Parayla satman uyanıklık olur. Arkadaşlara tavsiyem şuanda böyle şeylere para vermemeleri. Daha yeni çıktı blogger işi youtube gibi gün geçtikçe çözülecektir.

İçeriği ne olucak hocam yani misal , wp seo ayarları , ücretsiz seo yapma, ing nasıl kazanılır gibi bu şekil içerikleri ekleyin. Eğer ing bilmenize gerek yok dediğinize göre spam veya spin olacak. Yani uğraştırmıcak bizi. Siz e book da olacak ana başlıkları yazın kafamızda bişeyler canlanır. Bu arada siz yazın en az 40-50 talep olacağına eminim.

hocam içerik olarak;
wp, blogspot site ayarları, içerik oluşturma,,hit çekme,sosyal medya kullanımı .(bu şu facebookta paylaş twitterde paylaş olayı değil),etiketlerin bulunması, sektör tavsiyesi, hangi sektörlerden tahmini kazançların ne kadar getireceğimi, içerik bulma yöntemleri..vb

Yt ye başladığım ilk zamanlarda bu e-book lardan çok çıkıyordu. işi az bişey bilen biri hemen e-book çıkarıp satıyordu . inanırmısınız hepsinden aldım . ama bana hiç bişey vermedi o e-booklar . çünkü gerçek bilgiyi kimse e-bookta paylaşmıyor . Belki siz iyi niyetlisinizdir ama malesef bu böyle .

Hocam ben kul hakkından korkan bir insanım.Dolayısıyla birisinden 3-5 kuruş para alıp öbür dünyamı ve bu dünyamı yakmak istemem. İşi güzelce yapayım ki adam bana dua etsin küfür değil :)

hocam içerik olarak;
wp, blogspot site ayarları, içerik oluşturma,,hit çekme,sosyal medya kullanımı .(bu şu facebookta paylaş twitterde paylaş olayı değil),etiketlerin bulunması, sektör tavsiyesi, hangi sektörlerden tahmini kazançların ne kadar getireceğimi, içerik bulma yöntemleri..vb

Hocam ben kul hakkından korkan bir insanım.Dolayısıyla birisinden 3-5 kuruş para alıp öbür dünyamı ve bu dünyamı yakmak istemem. İşi güzelce yapayım ki adam bana dua etsin küfür değil :)

Eğer ing içerik oluşturma olarak hit çekmeye çok aşırı derece uğraşmadan yapabileceksek öğrenme amaçlı alabilirim hocam. Şu ana kadar aldığım 2 konuda e-book var 2 side bildiğim bilgilermiş inşallah bunlarda öyle çıkmaz :D

püf noktalar olacaksa ben alırım hocam.
Zamanında hazırladığım e-book youtubeden çok kişi ekmek yemişti :)
Ben destekliyorum

Webde yer almayan yada bunu çok az insan biliyordur dediğiniz taktik/yöntemleriniz varsa olabilir. Niche ve blogger kavramları ytparaya yeni girmiş olabilir ama yeni birşey değildir. Araştırmak isteyen internetten araştırıp fikir sahibi olabilir. Burdaki genel algı; "basayım içeriği ertesi gün kazançlara bakayım" olduğu için o sabrı gösterecek insan varmıdır bilemiyorum.

Webde yer almayan yada bunu çok az insan biliyordur dediğiniz taktik/yöntemleriniz varsa olabilir. Niche ve blogger kavramları ytparaya yeni girmiş olabilir ama yeni birşey değildir. Araştırmak isteyen internetten araştırıp fikir sahibi olabilir. Burdaki genel algı; "basayım içeriği ertesi gün kazançlara bakayım" olduğu için o sabrı gösterecek insan varmıdır bilemiyorum.

Teşekür ederim yorumunuz için ,

En başta dedim zaten hocam emek gerekiyor diye, Mesela ben ilk sitemi açtığım zaman ilk ayda 70-80 tl gibi bir para kazanmıştım. 15-20 içerikle.

hocam zaten e-book aldıkları için e-book alan kişilere belli bir ziyaretçi kitlersi vereceğim çok çabuk hit çekmeye başlayabilecekler. (çok fazla açık konuşamıyorum yanlış anlamayın lütfen)

Son düzenleme:
Teşekür ederim yorumunuz için ,

En başta dedim zaten hocam emek gerekiyor diye, Mesela ben ilk sitemi açtığım zaman ilk ayda 70-80 tl gibi bir para kazanmıştım. 15-20 içerikle.

hocam zaten e-book aldıkları için e-book alan kişilere belli bir ziyaretçi kitlersi vereceğim çok çabuk hit çekmeye başlayabilecekler
. (çok fazla açık konuşamıyorum yanlış anlamayın lütfen)

Devamlı getirisi olacak ise bence tüm forum bu işi yapacağına eminim. Bence yazın satın alan çok olur hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri