Web Site (PSD)

B
  • Kullanıcı Bayan Torlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı
B

Bayan Torlak

Guest
Selam hayırlı akşamlar dilerim herkeze :) youtube denedim denedim olmadı bende pes ettim eşim biraz kızdı ama neyse bende tasarım işine başlayayım dedim forumda. O kadar üye olmuşken tasarımlarımı sunayım :)

İlk tasarımımdır iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve fiyatı ne kadar olabilir sizce ? Biraz amatörce ama idare eder :)

Tasarımım bu tamamen özgün çalıştım sadece bir iki video nasıl yapılır izlemiştim öğrenmek için 1 haftadır uğraşıyorum. Ben bunları satmak istiyorum fakat yeri değil biliyorum neyse nasıl olmuş ?

r10 webmaster gibi yerlerde satmam gerekiyor ama üyeliğim yok davetiye atabilecek varsa atarmısınız acaba orada şansımı deneyim :)

yorumlarınız ????? psd olarak satılcak

Şu aşamada parayı düşünmekten ziyade kendinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz bence :) Yanlış anlaşılmasın ilk işe göre gayet güzel olmus ama para edecek kadar değil ilk etapta hazır şablonlardan ilham olarak bir seyler olusturun renk uyumlarını felan iyice öğrenin sonra kendi özgün çalışmanızı yapıp satarsınız :)

Şu aşamada parayı düşünmekten ziyade kendinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz bence :) Yanlış anlaşılmasın ilk işe göre gayet güzel olmus ama para edecek kadar değil ilk etapta hazır şablonlardan ilham olarak bir seyler olusturun renk uyumlarını felan iyice öğrenin sonra kendi özgün çalışmanızı yapıp satarsınız :)

yok yok satışı geçtim sadece bunları yayınlayıp yorum alıcak bir platform lazım kendimi duyuracak biryer felan :)

tasarım işi ile bende ugrastım.tek basına para etmıyo.onları css ve html dokmek lazım.veya kodlama ıle ugrasma ama tasarımın cok ıyı olması lazım yanı gorselın.sonrada onları satmak kalıyo full dert yanı

Selam hayırlı akşamlar dilerim herkeze :) youtube denedim denedim olmadı bende pes ettim eşim biraz kızdı ama neyse bende tasarım işine başlayayım dedim forumda. O kadar üye olmuşken tasarımlarımı sunayım :)

İlk tasarımımdır iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ve fiyatı ne kadar olabilir sizce ? Biraz amatörce ama idare eder :)

Tasarımım bu tamamen özgün çalıştım sadece bir iki video nasıl yapılır izlemiştim öğrenmek için 1 haftadır uğraşıyorum. Ben bunları satmak istiyorum fakat yeri değil biliyorum neyse nasıl olmuş ?

r10 webmaster gibi yerlerde satmam gerekiyor ama üyeliğim yok davetiye atabilecek varsa atarmısınız acaba orada şansımı deneyim :)

yorumlarınız ????? psd olarak satılcak

youtube ısını bırakıyorsan nacızane fıkrım,eger adsensen varsa bence blog yazarlıgı yap.google bloglarını kullan.sabır isteyen bır ıs ama aylık sabıt gelır elde edebılırsın.ozellıkle saglık ve bakım sıtelerı ıyı reklam gelırı bırakıyor

Ablacağım siz isteseniz [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] 'ın kazancını geçersiniz gibime geliyor (Kadınlar isterse şeyi başarır) ama Evin erkeği Aile reisi diye Eşinizi geçmek - ezmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla :)

Tasarımınız sade gözü yormayan ve şık bir tasarım olmuş elinize sağlık, Blog name diyor, wordpress ede uygulanabiliyor mu bu tema?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri