web.tv ' den para kazanmak

sabanozturk

Kayıtlı Üye
selamunaleyküm

web.tv de yayıncı olup videolardan para kazanma devri başladı malumunuz ,
reklamlar videoların önünde çıkıyor ve tıklanma olasılığı yüksek

bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilendirmesi rica olunur .

bildiğim kadarıyla onlarda google reklamı satma çabası içindeler şimdi video izlemek için her 100 kişiden 95 kişinin bildiği bir youtube var birde her 100 kişiden zar zor 30 kişinin bildiği web.tv var onun için sonuna kadar youtube :D

cok amator bir site ıkı ay once denedım ozgun kanalımın aynısını orada actım ızlenımler ıyı az cok gelıyo ama oradakı tbm bbg fılan hıc cıkmıyo . aynı adsense gıbı bı panel verıyolar snaa oradan bakıyosun.

aleyküm selam kardeş. şu an için zaten logoda beta yazıyor. youtubedaki sistemi oturtmaya çalışıyorlar diye tahmin ediyorum. kendi reklam sistemlerini kurduklarını düşünün? onun için diyorum ki ileriye dönük spam ve özgün çalışmalarınız artı kullanıcı adı (username + url) projelerine açık bir sitedir ;) ayrıca siteyi, içerisinde her kategoriden video barındıran güzel bir video kaynağı olarak da kullanabilirsiniz.

Nette araştırma yaptım pek ayrıntılı bilgi bulamadım denemek ıcın bir video yükledim Videoda reklam çıkıyor ama parası kıme gidecek bellı değil Sağ üstte dolar işaretine tıkladığım zaman reklam veren ol diyor Bakalım araştıryayım ayrıntılı bişe bulursam buraya yazarım Dikkatımı bişe çekti benım izlediğm yerel tv nın web.tv de 2k küsür videosu var yt de ise 350 falan Demekkı adamların bir bildiği var buraya yüklenmışler

en dandik sitede bile düzgün video izleyebilirken webtv acayip donma oluyor 30 sn lik video bile bazen 5 dk da izlenmiyor bu yüzden hiç girilmemesi gereken sistem diyebilirim beta da böyleyse oho

en dandik sitede bile düzgün video izleyebilirken webtv acayip donma oluyor 30 sn lik video bile bazen 5 dk da izlenmiyor bu yüzden hiç girilmemesi gereken sistem diyebilirim beta da böyleyse oho
Deneme yaptım tabletten pc den (benım gibi yaşlı oda :D ) laptopdan hiç bir sorun yok videolar çatır çatır izleniyor Senın netınde veya bilgisayarında sorun olmasın acaba?

hiç bir yerde donma olmuyor bi tek bu sitede oluyor 8 mbit kesintisiz geliyor net hızda sıkıntı yok ama bu site bayadır böyle bende anlamadım

evet hocam kapsamlı çalışanlar var
kazandırmayacak olsa veya işe yaramayacak olsa bazıları üstüne düşmezdi :)
bu forumda bu işi yapan illaki biri vardır , ve bizi bilgilendirmesi rica olunur .
getirisi nasıl ? Sayımları doğrumu ? toplu video yükleme olayı varmı

Nette araştırma yaptım pek ayrıntılı bilgi bulamadım denemek ıcın bir video yükledim Videoda reklam çıkıyor ama parası kıme gidecek bellı değil Sağ üstte dolar işaretine tıkladığım zaman reklam veren ol diyor Bakalım araştıryayım ayrıntılı bişe bulursam buraya yazarım Dikkatımı bişe çekti benım izlediğm yerel tv nın web.tv de 2k küsür videosu var yt de ise 350 falan Demekkı adamların bir bildiği var buraya yüklenmışler

konu açılalı uzun zaman olmuş ben yine şuan bu siteden para kazanan varsa sitede hesap ekle bölümü ya da reklam yerleştirme bölümü-ayarı nerede sormak istiyorum ?

TURKTICARET.NET YAZILIM HIZMETLERI A.S. sene 2003 ' bunların yüzünden ilk göz ağrım ilk domainim yalan olmuştu niyemi?

süresi bittiği anda park çekip 200$ istemişlerdi uzatılması için oysa günümüzde bir domain süresi sona erdiğinde en az 90 gün uzatma şansı var ve son 30 günde ise en fazla 60$ ister domain firması ama bunlar bittiği gün 200$ istemişlerdi :)

uzak durun büyük paranız birikirse yerler r10'da araştırın türkticareti

http://www.r10.net/domain-firmalari/1241580-turkticaret-net-neden-forumda-kimse-kullanmiyor.html okuyun ilk mesajları

http://www.r10.net/domain-firmalari...et-kadar-arsiz-ve-yuzsuz-bir-firma-var-m.html

http://www.r10.net/domain-firmalari/718715-turkticaret-net-dns-sacmaligi-2.html

http://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/817253-turkticaret-i-nasil-bilirsiniz.html

:) herşeyi zamanında para ile yapıyorlardı

Son düzenleme:
Çok sağlam kullanıcı adı aldım :)

Webmasterlar iyi bilir türkticaret ile ilgili hiç iyi şeyler söylenmez.Hali hazırda yıllardır açık olan adhood adında adsense çakması bir sistemleri var.2 senedir panelini bile açmadım ama o zamanlar tık başı 1 kuruş verip 50 tl alt ödeme sınırı koyar, sonra %20 stopaj, %18 kdv adı altında paranızın yarısına el koyardı.Tabi geri kalanı da hile hurda var diye el koymazda öderse ne ala..

Tıkbaşı ücreti muhtemelen çok düşüktür, tıkların büyük bölümünü sayacağını zaten sanmıyorum ve yarısına da vergi, stopaj ıvırı zıvır adı altında el koyar.Kalanı da öder mi bilinmez.

aykut elmas vinelarını ordan paylaşıma sunmaya başladıgını gördüm para kazanmasa bos yere ordan paylaşmaz diye düşünerekten yazmıstım. :)

web.tv de telif eşleşen falan yoksa dalcam biraz sonra ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri