Web_Scripti ve Bayburt16 Dan Şikayetciyim !!!

beyto33

Yasaklanmış
Dikkat !!! Dalga - Muhabbet İçerir !!!

Merhaba arkadaşlar :

5 dk önce foruma girdim ve ne göreyim

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/77702-bayburt16-dan-sikayetim-var.html

Ulen dedim tamam bi aksiyon olmuş iftar 1 saat var burdaki atışmaları vb okurum o aksiyonu okurken zaman geçer iftar olur dedim bi girdim ama nerdeeeeeeeee !!!

Yok ya hevesimde kaçtı , şikayet konularınında suyu çıkmış....

Şakası bi yana [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kücüklüğünü [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] büyükülüğünün gereğini yapmışlar iki arkadaşını tebrik ederim.

.................................................................................................

Not : zaman geçsin diye bu konu açılmıştır :) taraflar kızar ise silinsin lütfen...

Uygun kanal güzel kanal saglam kanal almayan binpişman kanal damla konuma al kanal

Agır Reklam içerir:D:D

Bende çok ayıpladım tam depoyu doldurdum bekliyorum birşey çıkmadı çok hüzünlendim.Bütün hevesim kaçtı :D Rövanş yapsınlar diyeceğim hangisi kazandı belli değil. :)

Bende çok ayıpladım tam depoyu doldurdum bekliyorum birşey çıkmadı çok hüzünlendim.Bütün hevesim kaçtı :D Rövanş yapsınlar diyeceğim hangisi kazandı belli değil. :)

aynen oruç olmasam bi tabak çekirdek alıp pc başına geçim konuyu açıp F5 yapa yapa çitlerdim :D ama olmadı :D

aynen oruç olmasam bi tabak çekirdek alıp pc başına geçim konuyu açıp F5 yapa yapa çitlerdim :D ama olmadı :D

belki başka birilerini buluruz [MENTION=13668]yavute[/MENTION] diye bir arkadaş var çok sağlam kroşeleri gerçekten.Bir deneyelim belki bayburtu yenebilir.Bizde çekirdek çitleriz o arada.

aynı şeyi sende yaptın şimdi [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocam bi heycanla konuya girmiştim ayıp ya :D

Aynı duyguyu ben yaşadım , yeni uyanmışım , günün yarısı boşa gitti diye gerginim , bagırıp çagırıyorum aha dedim şikayet konusu , direk banlamaya girdim , ama sonuç :(
o yıkılmayla az kalsın ikisinide banlıyodum :D :D

Ben de [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocamdan şikayetçiyim. Ne zaman programlarıyla ilgili sorunum olsa bir şekilde sorunu çözüyor, ağız tadıyla bir şikayet konusu açtırtmıyor.

Bende Battusay 'dan şikayetçiyim adam Uzaylı arayan Ajan gibi ban atcak üye arıyor.Gereği yapılsın lütfen yoksa biz yancaz :)

Nerde o eski kavgalar altindan neler cikiyordu kac aylik hesaplar multi cikiyordu neler neler bu saygi sevgi yok sarmadi benide :))

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] abi sen kanalını alabıldınmı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ; hocam [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] arkadas bana yakin bir yerde oturuyor.
Git dov dersen gidip doveyim, hem vakit gecer. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ; hocam [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] arkadas bana yakin bir yerde oturuyor.

demi ya :D daha 3 saat var çok sıcak :) üstüne bir de dayak yersem iyi gelir karnım doyar :D

demi ya :D daha 3 saat var çok sıcak :) üstüne bir de dayak yersem iyi gelir karnım doyar :D

Oyle valla clima sabahtan beri durmadi evde. Suanda disarisi 38.5 C° Gosteriyor termometre. 3 Saat zor gececek.
Dayak saka icin dedim. Herzaman karakter sahibi efendi bir gencsin benim icin.

вαттυѕαу;1061154' Alıntı:
@adem879 benimki hep lafta , maksat insanları cayırmak , yoksa kimseyi banladıgım yok :D

Arkandayız :)
Funny-memes-9.jpg

:) git ama dövmeye değil, 2-3 kanal hediye et morali düzelsin. Adam zaten stresli, ben hep stresli. Ama yapıcı insanlar olunca kavgasız anlaşılıyor

Dikkat !!! Dalga - Muhabbet İçerir !!!

Merhaba arkadaşlar :

5 dk önce foruma girdim ve ne göreyim

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/77702-bayburt16-dan-sikayetim-var.html

Ulen dedim tamam bi aksiyon olmuş iftar 1 saat var burdaki atışmaları vb okurum o aksiyonu okurken zaman geçer iftar olur dedim bi girdim ama nerdeeeeeeeee !!!

Yok ya hevesimde kaçtı , şikayet konularınında suyu çıkmış....

Şakası bi yana [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kücüklüğünü [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] büyükülüğünün gereğini yapmışlar iki arkadaşını tebrik ederim.

.................................................................................................

Not : zaman geçsin diye bu konu açılmıştır :) taraflar kızar ise silinsin lütfen...

Kusura bakma beyto hocam, sonraki sefere:) Yazılar düşündüğüm düşünceyle yazılmamış. Artık Adsense konusuna herkesin bakmasına gınağı geldiği belli. Yeni heyacanlar aranıyor. Yaşatamadık ama yaşatırız ya

:) git ama dövmeye değil, 2-3 kanal hediye et morali düzelsin. Adam zaten stresli, ben hep stresli. Ama yapıcı insanlar olunca kavgasız anlaşılıyor

Kusura bakma beyto hocam, sonraki sefere:) Yazılar düşündüğüm düşünceyle yazılmamış. Artık Adsense konusuna herkesin bakmasına gınağı geldiği belli. Yeni heyacanlar aranıyor. Yaşatamadık ama yaşatırız ya

hocam ne alaka kardeşim dicen ama bişi sorucam bu kanal alsatta dogum tarihi kısmı var sizce çok teferruatlı değilmi bu kısım onu girmeden kanal satamıyormuyuz ve onaylı kanallarda telefon nosunu girmesek olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri